0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.
Все, що треба знати про лютий фінансовий санкційов проти іпаной русніну й трумп молодець, не підвів
Так до війни все ще почалось, з санкціями тоді слабенько було
В нас коли що війна з 2014 року, й захід з 2014 року бурудьбіт святу рашиньку санкціями. Та й трумп мʼяко кажучи не хто завгодно, щоб фінконтроль США плескав ручками та казав "ай, ну за всємі ж разве услядіш".
я только одно не поймубыдлан завербованный агент или кацапы юзают его как полезного идиотав обеих случаях баблишко от кацапов поступало оегулярно
Де Блохастий?Хвилююсь!
Пригадую, він десь під час тих кацапських 'інвестицій' якраз активно тулив тут всіляке лайно з цієї 'Правди Трумпа'
у вас это не у нихлни вам ничего не должны по дефолту
Я настільки старий, що памʼятаю той славетний момент, коли сам лавреат похвалявся, що розніс санкціями кацапську економіку, як свиня двері.
Він, мабуть, у траурі. Гроші для України виділили, незважаючи на всі зусилля трампістів. Повне фіаско.
Ваша здатність морозити відверту херню на мою адресу є неперевершеною... Як і неперевершеною є ваша нездатність мислити...
Так, от якраз цю хрінь доводилося чути у виконанні бубачькі. Як там, він теж там нікому нічого не винен окрім батьків? ;)
Та куди мені... до вершин мислення вашого ідола Трампуші мені ніколи не дійти
Трамп не є ідолом.Він просто менше зло для США і Украіни, ніж нинішнє маразматичне непорозуміння в Білому Домі. https://twitter.com/i/status/1783218603120341257А політика це ніколи не вирішення проблем, а лише вибір між поганим і дуже поганим.
Може й менше. Але ж ти йому поклоняєшся - отже для тебе він ідол.
Я нікому не поклоняюся.Просто вважаю Трампа значно меншим злом для США і України ніж Байден. Ото й усе.
Повторюєшся. І чомусь підтримуєш тільки Трампа. Нікі Хейлі, як більш достойний кандидат, тобі чомусь не зайшла. А Трамп таки не буде президентом.