0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.
а хто у нас аграрна наддержава?
Їм чіпси. Виробник польща. Аграрна наддержава навіть картоплю підсмажити не в змозі.
Цитата: serginio від Березня 06, 2016, 10:43:51 22:43а хто у нас аграрна наддержава?Та Україна нібито, по словам Паєтта.
взагалі то їх виготовлять з борошна кукурудзи і пшениці з додаванням соєвих крохмалів. і добре якщо з не генномодифікованої сої. ну і купи Е-шок. так що може воно й накраще що польскі їси
Який жах, який жах, дивись з чого ківі виготовляють!!
Цитата: Cortex від Березня 06, 2016, 11:30:55 23:30Який жах, який жах, дивись з чого ківі виготовляють!!вживаю рівно стільки, скільки й чіпсів )))))). а в яблуко все це не засунеш
ні відміну від "Ой" в чіпсах вони штучні. покладіть перед дитиною в однаковій кількості чіпсів і яблук. чого вона зїсть більше? а чому? мабуть тому що в чіпсах використовують не Е620
Цитата: pomi від Березня 07, 2016, 12:00:11 00:00ні відміну від "Ой" в чіпсах вони штучні. покладіть перед дитиною в однаковій кількості чіпсів і яблук. чого вона зїсть більше? а чому? мабуть тому що в чіпсах використовують не Е620По перше, нічого "штучного" в хімії не існує. Молекули і атоми завжди однакові. По друге - в яблуку є глутамінова кислота Е620, а в чіпсах використовується натрієва сіль глутамінової кислоти - глутамат натрію E621. Він широко зустрічається в тваринному і людському організмі і відповідає за смак м'яса - смак умамі. Хімія - одна для всіх.
Цитата: Cortex від Березня 07, 2016, 12:08:17 00:08Цитата: pomi від Березня 07, 2016, 12:00:11 00:00ні відміну від "Ой" в чіпсах вони штучні. покладіть перед дитиною в однаковій кількості чіпсів і яблук. чого вона зїсть більше? а чому? мабуть тому що в чіпсах використовують не Е620По перше, нічого "штучного" в хімії не існує. Молекули і атоми завжди однакові. По друге - в яблуку є глутамінова кислота Е620, а в чіпсах використовується натрієва сіль глутамінової кислоти - глутамат натрію E621. Він широко зустрічається в тваринному і людському організмі і відповідає за смак м'яса - смак умамі. Хімія - одна для всіх. ага. от тільки їх сполуки є безпечні, а є ні. нітріт натрію. та й в якій кількості того ж глутамат натрію є в прородних продуктах? скільки потрібно зїсти квасолі, щоб отримати розлад організму. зможете? а з чіпсами легко. спрбуйте споживати в однаковій кількості того й іншго. від чого свидше вас скрутить? думаю сумнівів немає))
Всі ці страхи перед Е-ххх - невігластво темних людей. Це просто система класифікації хімічних речовин. Звичайна сода - гідрокарбонат натрію Е500.