Я пояснив що таке контроль якості, по американськи. І за що відповіда лабораторія. Думаю що українські вимоги цілком порівняні. Риторичним залишається питання чи може такі речі виконувати хазяїн з двома коровами у хліві.
при всій щирій повазі до Америки. Те, що там продається під виглядом овочів, вироблених за 90-ти сторінковими правилами і критеріями, це пластиковий сурогат, що немає ані смаку, ані запаху.
Це хибне узагальнення.
Нє, ну є звичайно органічні крамниці.
те саме стосується Британії.
Тенденція на українському ринку така. Промисловість виробляє сурогат. Залишки селян виробляють натурпродукт, який, скоріш за все, не є екологічно чистим. Фермери, в залежності від величини господарства, тяжіють або до промисловості, або до приватників. Природа їхньої продукції відповідно, ближча до сурогату або до натурпродукту.
у тому випадку, коли промисловість виробляє щось схоже на натурпродукт - це подається як надзвичайне досягнення, усіляко рекламується, і коштує відповідно. Хоча у більшості випадків - це просто маркетинговий хід, і відповідна продукція нічим не відрізняється від усього іншого сурогату.