0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.
Цитата: Jolly Fall від Червня 11, 2014, 10:27:36 22:27я тоже виноват, первый нахамилмеа кульпапрошу меня наказать такжеМожет напарник согласится, а я не хочу
я тоже виноват, первый нахамилмеа кульпапрошу меня наказать также
Цитата: Адам Жоржович від Червня 11, 2014, 10:04:58 22:04Хтось монетизує посаду, котру все одно втрачати. Ой ли, все судьи люстрированы, все на своих местах. Недостойных не выявили. Ничего они не теряют. Бабло побеждает все.
Хтось монетизує посаду, котру все одно втрачати.
Retweeted by Українська правдаArseniy Yatsenyuk @Yatsenyuk_AP 1mГПУ має терміново вжити заходів щодо оскарження рішення Бориспільського міськрайонного суду Київщини, який звільнив Віктора Лозінського.
Поки три з половиною місяці В.О. Президента був Турчинов - то Лозинський сидів.А як став Порошенко - то Лозинського випустили через чотири дні.Робіть висновки хто є хто.
Ладно, скажу хто дав відмашку.Хтось із найближчого оточення Порошенка.Прізвища його я не знаю, але це значення і не має.
Цитата: Бумеранг від Червня 12, 2014, 12:13:21 00:13Ладно, скажу хто дав відмашку.Хтось із найближчого оточення Порошенка.Прізвища його я не знаю, але це значення і не має.а зачем тогда говорите, если не знаете ?Вы вообще помните, что лозинский - бютовец ? раз уж Вы так юлю защищаете ...смысл пороху прямо на старте себе пятна набрасывать, отмазывая бютовца-убийцу ?
Цитата: Бумеранг від Червня 12, 2014, 12:13:21 00:13Ладно, скажу хто дав відмашку.Хтось із найближчого оточення Порошенка.Прізвища його я не знаю, але це значення і не має.і нафіга цей скандал Пороху?
Цитата: PamTam від Червня 12, 2014, 12:14:49 00:14Цитата: Бумеранг від Червня 12, 2014, 12:13:21 00:13Ладно, скажу хто дав відмашку.Хтось із найближчого оточення Порошенка.Прізвища його я не знаю, але це значення і не має.і нафіга цей скандал Пороху?А це Ви не в мене, а в Пороха спитайте ( при Турчинову Лозинський стабільно сидів і не ворушився).
Цитата: Бумеранг від Червня 12, 2014, 12:23:28 00:23Цитата: PamTam від Червня 12, 2014, 12:14:49 00:14Цитата: Бумеранг від Червня 12, 2014, 12:13:21 00:13Ладно, скажу хто дав відмашку.Хтось із найближчого оточення Порошенка.Прізвища його я не знаю, але це значення і не має.і нафіга цей скандал Пороху?А це Ви не в мене, а в Пороха спитайте ( при Турчинову Лозинський стабільно сидів і не ворушився).так це ж ви стверджуєте, що до цього причетний Порох, причому без жодних доказів чи прізвищ, просто тому що вам так хочеться. Тож, раз вже взяли на себе роль прокурора, а доказів немає, то може хоч мотиви його поясните.
Цитата: Бумеранг від Червня 12, 2014, 12:13:21 00:13Ладно, скажу хто дав відмашку.Хтось із найближчого оточення Порошенка.Прізвища його я не знаю, але це значення і не має.и никто не знаетвсе просто догадываются, что фамилия начинается на Т, а кончается на "имошенко"
Після, не завжди значить в наслідок. Цілком можливий варіант, що все готувалося давно, а відмашку дали зараз з якихось причин. Порох точно не при ділах.
Цитата: PamTam від Червня 12, 2014, 12:26:32 00:26Цитата: Бумеранг від Червня 12, 2014, 12:23:28 00:23Цитата: PamTam від Червня 12, 2014, 12:14:49 00:14Цитата: Бумеранг від Червня 12, 2014, 12:13:21 00:13Ладно, скажу хто дав відмашку.Хтось із найближчого оточення Порошенка.Прізвища його я не знаю, але це значення і не має.і нафіга цей скандал Пороху?А це Ви не в мене, а в Пороха спитайте ( при Турчинову Лозинський стабільно сидів і не ворушився).так це ж ви стверджуєте, що до цього причетний Порох, причому без жодних доказів чи прізвищ, просто тому що вам так хочеться. Тож, раз вже взяли на себе роль прокурора, а доказів немає, то може хоч мотиви його поясните.Я ж не сказав, що безпосередньо сам Порох причетнийПороху зараз той Лозинський ні в голові ні в сраці. В нього зараз крупніші проблеми.Повторюю: хтось із найближчого оточення Пороха, хто "Іменем Пороха" міг мати вплив на відповідний сегмент суддівської системи.А не хочете - не вірте ( доказів і документів в мене нема). Ваажайте, що суддя просто- напросто прийняв "справедливе правове рішення" щодо Лозинського ;)))))може так і було ?
Цитата: Apropo від Червня 12, 2014, 12:36:22 00:36Цитата: Бумеранг від Червня 12, 2014, 12:13:21 00:13Ладно, скажу хто дав відмашку.Хтось із найближчого оточення Порошенка.Прізвища його я не знаю, але це значення і не має.и никто не знаетвсе просто догадываются, что фамилия начинается на Т, а кончается на "имошенко"ти точно знаєш ? зуб даєш ?