Я собственно говоря Петра Алексеича ни в чем и не обвиняю. Кто я такой во - первых для этого.
Я просто говорю о том, что эти вопросы есть независимо от моего отношения к нему. И эти вопросы наверное появились бы сейчас к ЛЮБОМУ человеку на его месте. 
Товстолобик, я Вас здавна поважаю та з інтересом читаю.
Проте ось в цьому пості бачу лукавство.
Безумовно в стартовому пості теми Ви Пороха звинувачуєте та навіть погрожуєте йому Майданом і шибенецею.
Питання Порошенкові можуть безумовно задавати усі громадяни, але я гарантую, що нема відповідей, які можуть задовільнити усіх.Он Чупа-Чупс, для прикладу, грозить презу Майданом, якщо буде ще хоча б одна жертва війни. Небажання жертв означає, що Порох мусить капітулювати перед Путєном. Ви мрієте про перемогу, а справдження цієї мрії означає, що Чупа-Чупсу доведеться піднімати повстання. Що неодмінно приведе до найгіршого сценарію - до поразки з величезною купою загиблих, тобто до того, чого нехочете ані Ви, ані Чупс.
Звичайно можна буде звинувачувати в усьому Пороха, як купа народу досі в усьому звинувачує Ющенка. А проте зрозуміло, що не може усе залежати від однієї людини. Інфантилізм мас має величезну руйнівну силу, на порядок більшу, ніж воля президента. Якщо кожен з нас буде вимагати не від себе, а від оточуючих, нездійсненного, ми безумовно будемо переможені. Уви і ах.