0 Користувачів і 2 Гостей дивляться цю тему.
И сразу безжалостно очистить Восток Украины от рос войск.
Ну що там - почали вже церемонитися? Може, після цього Порох розродиться на АТО?
Монаше, дак це може я, ледащо, маю замість Пороха вести АТО? Ну, я ж не знала... Вони, виходить, мене чекають..
Цитата: Помадка від Червня 27, 2014, 09:45:21 09:45Ну що там - почали вже церемонитися? Може, після цього Порох розродиться на АТО?Щось вже не віриться."АТО повинно тривати не місяці, а години"... Дуже часто слова у Пороха розходяться з ділом, на жаль.
Цитата: Шавлія від Червня 27, 2014, 10:26:58 10:26Цитата: Помадка від Червня 27, 2014, 09:45:21 09:45Ну що там - почали вже церемонитися? Може, після цього Порох розродиться на АТО?Щось вже не віриться."АТО повинно тривати не місяці, а години"... Дуже часто слова у Пороха розходяться з ділом, на жаль.АТО справді має тривати години, максимум дні.Але це давно не АТО. АТО можна було проводити, коли було 100 ватніків в аеропорту Сімферополя. Викурення тисяч з бойовиків з бандформувань - це вже бойові дії
первые фото.... около 10 вечера Саша Архат (из моего архива)
и еще... я знала , даже была уверена, что все получится особенно когда пришли студенты
І що там? Підписали?
Порошенко показав ручку, якою буде підписувати угоду, на якій написано: "Підписання угоди з ЄС. Вільнюс. 2013"