Автор Тема: Перемиря чи капітуляція?  (Прочитано 592 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Offline Знак

• Hero Member
Перемиря чи капітуляція?
« : Червня 27, 2014, 08:21:30 20:21 »
Я щось не бачу різниці . Може хтось пояснить , яка ціна миру з росією  ?

Навіть якщо крим винести за межі переговорів , то який результат ми плануємо отримати на донбасі ? Хто має скласти зброю , сепаратисти чи наші добровольці ? Чи і ті і ті ? Чи будуть мати мирне політичне майбутнє лідери сепаратистів чи підуть по статті до цюпи ? Чи буде амністія для всіх терористів чи тільки для тих , хто не вбивав ? І основне питання , чи буде днр і лнр  , чи іх розпустять ?

Offline ofenrohr

• Hero Member
Re: Перемиря чи капітуляція?
« Reply #1 : Червня 27, 2014, 08:40:31 20:40 »
Я щось не бачу різниці . Може хтось пояснить , яка ціна миру з росією  ?

Навіть якщо крим винести за межі переговорів , то який результат ми плануємо отримати на донбасі ? Хто має скласти зброю , сепаратисти чи наші добровольці ? Чи і ті і ті ? Чи будуть мати мирне політичне майбутнє лідери сепаратистів чи підуть по статті до цюпи ? Чи буде амністія для всіх терористів чи тільки для тих , хто не вбивав ? І основне питання , чи буде днр і лнр  , чи іх розпустять ?

Я чесно кажучи і не знаю як знайти бойовика, який не вбивав, чи хоча б не поранив нашого військового! При тому що з нашого боку втрати під 200 вбитих, та 400 поранених, то наврядчи є хоч один бойовик який не приймав участі у збройних сутичках....

Offline Алекс

• Hero Member
  • Стать: Чоловіча
Re: Перемиря чи капітуляція?
« Reply #2 : Червня 27, 2014, 08:42:04 20:42 »
Кто что здает? Понты.