Автор Тема: З повагою до "российско говорящих бандеровцев"  (Прочитано 16506 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Offline Feral Cat

• Ветеран форума
  • Never give in!
19... рік, до перестройки це було  :smilie7:

Аудиторія Одеського університету - 60 чоловік

Студенти десь на 2/3 із україномовних родин з Одеської області, які закінчили школи із українською мовою навчання

Входить професор - імпозантний високий чоловік єврейського походження у віці старше 50 років

Мило вітається і звертається до нас із питанням про те, якою мовою ми б хотіли слухати його лекції - українською чи російською.

Клас збараніло мовчить.

Він: Підніміть руки, хто хоче слухати курс українською.

Підняли двоє - я і ще один хлопець.

Завіса...
If you are going through hell, keep going.

Offline optimist

• Ветеран форума

Студенти десь на 2/3 із україномовних родин з Одеської області, які закінчили школи із українською мовою навчання

Входить професор - імпозантний високий чоловік єврейського походження у віці старше 50 років

Мило вітається і звертається до нас із питанням про те, якою мовою ми б хотіли слухати його лекції - українською чи російською.

Клас збараніло мовчить.

Завіса...

Та.. Згадав. Тоді слово патріотизм взагалі мало інший смисл.
А українець і селюк були синонімами.
Я б у той час теж не підняв руки.

Offline Ocean

• Hero Member
  • Стать: Чоловіча

Якась маячня в цій темі. Ось ти, optimist був на Майдані? Я був, і 18 го числа, так само. 19-20 вже не зміг... І розмовляв  з друзями на російській, а, коли мені телефонувала дружина, теж - на російській. Хоча стояв з Степаном з Яворова, і впевнений в нього думки навіть не зявилось "Чи довірити цьому російськомовному "тримати" вихід з метро? "Довірив- і тримав! А ти зараз не правий!

Я не правий?
Я не намагаюсь довести що западенці кращі за російськомовних хоча серед них патріотів більше і це ти не заперечиш.
Я лише акцентую на тому, що без них (западенців) з іх історичнім прагненням до боротьби за свободу російськомовні нічого б не досягли.
І конкретно 19 січня майдан би розігнали без підкріплення з заходу.
Це все.

Это всё правильно.
Мой папа всегда был очень антисоветски настроен.
В партию - ни ногой.
Но оглядка какая-то все ж была.
Шутка ли - на фотках времен его детства среди бабушкиных подруг есть заплаканные жены врагов народа.
Такого настроя как у отчаянных западенцев все-таки не было.
Kasiа, вас периодически заносит.... Бот?

Offline LVV

• Hero Member
Такого настроя как у отчаянных западенцев все-таки не было.
Kasiа, вас периодически заносит.... Бот?
[/quote]

Стіна :gigi: 13597 сторінок

Offline ВУКЕР

• Ветеран форума
вукер, зменши фото,ато забабахав на всю "флешку" ...

Інше поставив.
В харкові памятник, на ньому написано Слава Україні. Давно стоїть, я в шоці :smilie1:

Offline andronchik

• Hero Member
  • Херсон
Ветка напоминает мне турнир по "безконтактному карате" у нас в военном училище. Так же красиво начиналось.
Пара поединков прошла чинно-благородно, удары останавливались в сантиметре от противника.
Затем одно неловкое движение пяткой, крик "ахтысука" , и пару "безконтактников" уводят с расквашенными
физиономиями в медчасть  :smilie5:
Мы верим в бога, они - в Путина.

Offline LVV

• Hero Member
А чому,досить все гламурненько :shuffle:

Offline злата

• Ветеран форума
Украинцы-это те граждане, дети которых знают и говорят на украинском языке, независимо от их этнического происхождения.

Offline LVV

• Hero Member
Украинцы-это те граждане, дети которых знают и говорят на украинском языке, независимо от их этнического происхождения.

А решта тоді хто ???

Offline ВУКЕР

• Ветеран форума
Я вважаю що визначальним має бути ставлення до України, визнаня нашого права на вільний розвиток і відчуття себе частиною цього народу.

Ну навіть Степан Бандера з Вами згодний:

«Требование полной лояльности по отношению к Украине и ее освободительной борьбе стоит на первом месте. Тем русским, которые отвечают этим требованиям, следует гарантировать и обеспечить полное и всестороннее равноправие во всех гражданских правах и полную свободу их национального развития, соответственно международным принципам относительно национальных меньшинств. Это же относится к другим национальным группам в Украине».

А той, хто каже інше, вибачаюсь "москаль" (с)

Offline Sailor

• Hero Member
  • Dum spiro, spero.

Інше поставив.
В харкові памятник, на ньому написано Слава Україні. Давно стоїть, я в шоці :smilie1:

И шоп Вы были не в шоке, а полном ахуе, знаете кто его поставил? .....
Гепа в 2012 году. :gigi:

Offline Irris

• Ветеран форума

Інше поставив.

Раньше там другой памятник стоял, коммуняки за него боролись до последнего), убирали памятник с боями
В народе его прозвали : “Пятеро Воруют Холодильник”, «Четверо выносят холодильник из ломбарда», «Трое из ломбарда» и «Двое с холодильником»
вот он

Offline злата

• Ветеран форума
Кстати, я слушала одного  московского лингвиста...он сказал, что украинцы на русском языке разговаривают гараздо правильнее и литературнее, чем в рашке,..

Offline LVV

• Hero Member
Кстати, я слушала одного  московского лингвиста...он сказал, что украинцы на русском языке разговаривают гараздо правильнее и литературнее, чем в рашке,..

Ну неможе ж інакше бути.Від кого пішов язьік ???

Offline ВУКЕР

• Ветеран форума

Інше поставив.

:smilie5:

Offline злата

• Ветеран форума

А решта тоді хто ???
я мала на увазі, що не всім пощастило вивчати українську мову...хтось приїхав з-за кордону..але вони поважають Україну,як і ''російськомовні бандеровці'', а їх діти сумлінно вивчають українську мову, тому вони-теж патріоти України...

Offline Capitain Cubs

• Ветеран форума
  • Запорожець за Інгулом. Характерник-гедоніст.

Клас збараніло мовчить.

Завіса...

Физфак? Нас тоже спрашивали :smilie7:
Mocsia delenda est

Offline Людас

• Hero Member
Мене узька в Києві напружує. Узькоязичний патріот України це нонсенс

Подрочи. Зніми напруження.
Може перестанеш молоти дурниці.

Offline Людас

• Hero Member

Відкрию великий секрет. Білінгви набагато більший розвиток ніж люди з однією мовою.
А більше мов ще краще.

ЗІ. Не кажіть кацапам, які в більшості однієї і те в матюках не знають.
будуть переживати.

Offline LVV

• Hero Member

Відкрию великий секрет. Білінгви набагато більший розвиток ніж люди з однією мовою.
А більше мов ще краще.

ЗІ. Не кажіть кацапам, які в більшості однієї і те в матюках не знають.
будуть переживати.

А сколько нам открьітий чудньіх ... :gigi:

Offline outsider

• Ветеран форума

Дурниця це "український патріот" якому на двадцять п`ятому році незалежності все "тяжело на украинском".

Offline Александр 1-й

• Hero Member
  • Харьков. Украинский город ;)
В свое время Гафт написал Высоковскому одну хорошую эпиграмму: Пока таким как ты у нас пути открыты - растут ряды антисемитов.
Цитувати
Дурниця це "український патріот" якому на двадцять п`ятому році незалежності все "тяжело на украинском".
Если бы большинство "патриотов" имело такие взгляды как у вас, весь восток Украины отвалился бы еще в 2004-м, причем без вариантов. Продолжайте в том же духе, кричите, что "русскоязычные патриоты - не настоящие" - останетесь в "великой Украине" из 3-х областей.
Вы такой же "квасной патриот" как и нелюбимые вами "ватники", только с другой стороны.

Offline outsider

• Ветеран форума
Затрахали своїми погрозами. Відваляться вони бачиш, а так - патріоти. Це по-моєму тільки в Україні екстреміст це той хто вважає що українська це норма, а патріот хто за єзиг.

Offline Capitain Cubs

• Ветеран форума
  • Запорожець за Інгулом. Характерник-гедоніст.
Мдя, как был тупорылым дрыщом, так им и остался.  :fp2
Ну посвисти, свистулек на твой век хватит  :lol:
Mocsia delenda est

Offline outsider

• Ветеран форума
Україна безумовно закінчується там де починається російська мова. Крим як речовий доказ #1

Offline ВУКЕР

• Ветеран форума

«Требование полной лояльности по отношению к Украине и ее освободительной борьбе стоит на первом месте. Тем русским, которые отвечают этим требованиям, следует гарантировать и обеспечить полное и всестороннее равноправие во всех гражданских правах и полную свободу их национального развития, соответственно международным принципам относительно национальных меньшинств. Это же относится к другим национальным группам в Украине».

А той, хто каже інше, вибачаюсь "москаль" (с)

Ну, якщо бандера вам вже нє указ, то це чистий кацапізм.

Закінчуйте вже дрочити на мову. То ватніки дрочили на російську. Не будьте москалями. Українська мова не потребує такої ватної дрочки. Єдина державна. крапка. Всіляке сприяння - крапка. А ото, хто не на мові - той зрадник - це чисто ватна дрочка. ідіть нахуй.

Offline natusya

• Ветеран форума

Інше поставив.

и овощ приезжал на открытие  :gigi:
ігнор Квант

Offline outsider

• Ветеран форума
А ото, хто не на мові - той зрадник - це чисто ватна дрочка. ідіть нахуй.

Сам сказав і сам гнівно засудив?  А ось "патріоти" який за двадцять з лишком років не вивчили української таки да можуть у вказаному напрямку.

Offline outsider

• Ветеран форума
Багато разів пояснював що сама суть існування держави Україна це її роль як колиски і опори української культури. Не українська Україна просто не потрібна. Спокійно може бути губернією, воєводством чи федеральною землею.

Offline ВУКЕР

• Ветеран форума
Україна безумовно закінчується там де починається російська мова. Крим як речовий доказ #1

Хуйня це, а не доказ. З такими екстрімальними думками в 1991 Україна закінчувалися не доходячи до Київу, та то треба було віддати Киїів росії?

Крим (і домбас) - доках що совково-комуняцька зараза завжди веде до біди.
То треба говорити про ДЕКОМУНІЗАЦІЮ в першу чергу.
Бо кордон сепаратиських проблем проходить між тим, де повляли памятники чорту лисому, а де ні.
Безумовно, українська має посісте належне гідне, не другорядне місце. Але не ватними засобами (за українську - в підвал СБУ), а людськими. Це трохи повільніше, але набагато найдійніше і гречніше - саме в дусі української традиції.