Автор Тема: Порох за російську мову...  (Прочитано 721 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Offline Вася Ем

• Ветеран форума
  • Стать: Чоловіча
  • Ворогів я закидаю квітами — у труні. С. ДАЛІ
Порох за російську мову...
« : Липня 03, 2014, 01:50:01 13:50 »
Порошенко про Конституцію: Російська і інші мови зможуть отримати спеціальний статус
Четвер, 03 липня 2014, 13:36

Президент Петро Порошенко заявляє, що українська мова лишається єдиною державною, але російська зможе мати спеціальний статус.
Про це Порошенко заявив, презентуючи свій проект змін до Конституції в парламенті.
"Стаття 10 конституції залишається незмінною: єдиною державною мовою в Україні є українська мова. жодних дискусій з цього приводу немає і не буде", - наголосив він.
Порошенко наголосив, що останніми місцями по Україні "кількість прибічників такої норми значно зросла".
"Але в демократичному  європейському суспільстві не можемо не поважати прав меншості. Саме тому сільські, селищні, міські, районні ради отримають право надавати мВ межах своїх територій і в межах своєї компетенції спеціальний статус російської та іншим мовам. ця поправка до конституції фіксує статус-кво, який склався на сонові чинного мовного законодавства"
"Це непросте рішення я вважаю розумним компромісом, який зробить нашу країну сильнішою, націю згуртованішою, а всі спекуляції на мовну тему нарешті зніме з порядку денного", - зазначив він.

Українська правда

Offline Вася Ем

• Ветеран форума
  • Ворогів я закидаю квітами — у труні. С. ДАЛІ
Re: Порох за російську мову...
« Reply #1 : Липня 03, 2014, 01:50:34 13:50 »
Черговий загравальщик з монстрами. І цей скінчить погано....

Offline Shannou

• Ветеран форума
  • The world is yours
« Reply #2 : Липня 03, 2014, 01:51:59 13:51 »
А поскольку всем этим перечисленным радам будет западло переводить документацию и тратить уже свои (после перекройки бюджета в пользу местных рад) бабки на двуязычие, то на бумаге все есть, на практике все как и было.
I always tell the truth. Even when I lie.

Offline Читач

• Ветеран форума
« Reply #3 : Липня 03, 2014, 02:05:40 14:05 »
Та так, рашистський варіант - державних і офіційних мов десятки, а використовується тільки російська.
Рашистам - рашистський варіант.
Так от, як кров свою лили батьки за Москву і Варшаву, і вам, синам, передали свої кайдани, свою славу!

Offline Бумеранг

• Ветеран форума
« Reply #4 : Липня 03, 2014, 02:44:25 14:44 »
Порошенко завжди був брехуном, лицеміром, боягузом і ще й кремлівських підлабузником.

Offline Дрейк

• Ветеран форума
  • Всем недовольным можно идти жаловаться на ФУП
« Reply #5 : Липня 03, 2014, 02:46:05 14:46 »
Порошенко завжди був брехуном, лицеміром, боягузом і ще й кремлівських підлабузником.

А подтверждение сего высказывания можно увидеть или услышать?
Я ведьма а Feral Catмой фамильяр )))

Offline finli

• Ветеран форума
« Reply #6 : Липня 03, 2014, 02:51:11 14:51 »

НМД Бумеранг вкотре прощупує межу бану....до якої міри можна нагидити а за це нічого не буде.Потім повільно піднімати планку. 

Offline Бумеранг

• Ветеран форума
« Reply #7 : Липня 03, 2014, 03:23:02 15:23 »

Можна, запроста.
Але для цього треба буде наводити багато фактів з політичної біографії Порошенка.

Одне тільки багаторазове його перебігання з партії в партію чого варте.
Це значить, що людина не порядна, а значить не чесна, а значить брехлива.
Ось побутовий приклад: в листопаді 2005 року. Порох їхав у Київ десь Чернігівської оласті, кортеж мчав як  ракета, на простій не швидкісній дорозі була збита жінка, в якої залишилась дуже малолітня дитина. Кортеж тоді промчав, навіть не зупинився, не можна збити людину й не помітити це. Потім приїжджали якісь люди від Пороха, давали гроші т.п. Цей приклад свідчить самонадіяність, зверхність.
Лицемірство.  Хоча б те, коли він був учасником революції Євромайдану, але при цьому зупинив хлопців під АП, 01.12.2013 р , щоб не пішли в наступна АП. Порох весь час старався "тримати баланс" між владою і учасниками Євромайдану, тобто " і вашим і нашим". А це - лицемірство.
В 2004 році він теж був одним з лідерів Помаранчевого Майдану, а потім черз 5 років так приблизився до Януковича, що його вже аж хотіли МІністром інозем. справ ставити, та е зрослось. Він був учасником недопущення Януковича до влади в 2004 році, а як став Янукович Президентом то Петя вже й Міністром економіки в Азарова попрацював.
Це як називається? Дворушництво. Нормальному політику в янучарському уряді робити нічого.
Боягуз - бо на виборах 2012 р. його батько хотів болотуватися по одному з округів Вінничини, Риги на Петю натиснули, щоб його батько зняв кандидатуру і  на цей округ риги кинули свого. Петя мовчки попросив батька і той зняв кандидатуру. Після цього Петя побоявся навіть висловити своє "Фе".
Це що ? Гидке боягузство ( це тільки один яскравий випадок, а їх було багато).

Кремлівський підлабузник - бо хто завгодно розуміє, що не можна припиняти АТО, треба продовжувати добивати окупантів. Але Петя турбується дуже і за свої ( і своїх любих друзів з найближчого оточепння)бізнеси в Росії, тому щоб не дуже розізлити Путіна влаштував два перемир"я, за які загинуло 3 десятки наших.
Я ніколи не повірю, що петя не розумів, що АТО припиняти не можна. Кажу ж: боявся дуже сильно розсердити путіна.
А як пару днів пішли слухи, що медведчука можуть призначити губернатором Дон. обл.? Ніколи б цих слухів не було б,, якби Петя  ВСЕРЙОЗ сам не розглядав би таку можливість. Медведчук - це взагалі за межами добра й зла, це люцифер в людській подобі.
.
Дрейк, якби в мене був би час, я міг би тут сидіти й постіно наводити "цікаві" факти з політ. біографії Порошенка, Ющенка, та інших не твердих і хитруватих політиків, що завжди любили грати на національних почуттях українців.
( політ біографії ригів навіть коментувати не хочу, бо риги й комуністи - це зло абсолютне , роз"яснень не потребує)
Але зараз Петіна біографія вже не має значення, вже який є - такий він і буде, головне щоб тільки не давати йому зіскочити з АТО в переговори. А там далі буде видно. Жить спокійно вже не вдасться, весь час в Києві натовп людей ходитиме до ВР чи АП з погрозою палити шини, щоб не дати владним чиновникам ( всіх мастей) знову вчинити зрадництва й корупційні діяння, яких було море за минулі 22 роки.