Та не мажте його юлькою, будь-ласка. Маячня.
Він один з нечисленних справжніх революціонерів зі значним потенціалом.
Всі останні роки він це доводив діями.
Не варто виривати якийсь епізод подаючи його у невигідному ракурсі і в чомусь звинувачувати.
Людина гідна і здібна. Усі закиди - примітивна конспірологія.
Можно какой-то конкретики за последние годы? Я кроме бездумных захватов министерств и абсолютно паленого бегства в лондон, когда явно выводили своего агента из игры, ничего не припоминаю.
Не знаю, чи підійде вам це за конкретику.
Здається вперше я помітив його на Податковому майдані, можливо й раніше. Але десь з того часу, почав звертати на нього увагу. Це були роки повної безнадії, коли здавалося, що Зек правитиме вічно, а опозиція приречена на репресії і знищення. Данилюк згуртував навколо себе ідейних людей і вони, спочатку малою групою, потім більшою, постійно брали участь у протестних акціях і були в авангарді подій. На більшості виступів де я був, там завжди була Спільна справа. Вони трималися трохи окремо, але завжди були рішучі і готові йти до кінця. Не боялися і були викликом владі. Гостинний двір, Мовний майдан, Вставай Україно (тоді він доречі оголосив безстрокову акцію на Софіївці і їх намети зніс беркут, Данилюку поламали ребра). Та всіх акцій не згадаєш. Але цей гурт - це невтомні відважні однодумці, по типу ДемАльянса. На Майдані теж, хто памятає, він себе поводив дуже гідно. Його промови і дії були досить радикальними, він не боявся. Зараз це все забулося, але тоді був дуже складний і тривожний час.