для NamelessOne
по Тягнибоку - хто всі, ви свою точку зору не проектуйте на всіх, ми знали, що він політик, а не воїн, як і Яценюк, його робота паперова, воювати будемо ми. А бійців у партії вистачає і вони з гідністю вийшли на бій. Тягнибок всього лиш лідер, а не партія, забудьте про леніна і парітю, Тягнибок лідер, якого, при потребі, змінять
по Фаріон - затята фанатка, виключати за брехню потрібно, але це партійні справи, ми свою точку зору виказали, треба гнати. почекаємо виборів і подивимось чи буде вона у списку.
Михальчишин - не виривайте з контексту, там хтось кричав про Майдан без політиків, може тому їм і пояснили. що майдан без політики = Білорусія.
про події в НТКУ - я б викинув з вікна, ту скотину, а потім відповів по закону. що там з результатами розслідування? а вийшло нормально, запропонуйте інший шлях в той момент
я собі до сьогодні не можу пробачити, перед виборами 2010 року до нас приїзджали і Олійник, і Королевська. я міг дати по морді і першому і другій, але обмежився словами, тому загинули люди. якби кожен називав скотину - скотиною і бив морду, не було б жертв, на жаль до цього доходять опісля