Ну добре, давайте змоделюємо , мені просто цікаво . Припустимо: ми не оголошуючи прийняли рішення створити із наявного матеріялу якусь там боєголовку , тут кажуть ( паралельно поливаючи опонентів нехорошими словами ) що за 10хв будуть знати такі дійові особи 1 чебурашка 2 хуйло 3 хуйліта 4... і т д. Добре
Що по вашому буде далі ? Будь ласка , більш-менш правдоподібно . Ну наприклад заява хуйлостану і діпконсерновість решти ,
на що наш МЗС відповідає у кращих традиціях народу ізраїля - і я не я і хата не моя.
Я щось мало вірю що тут почнуть рубати з плеча ( так як тут нашіптують) і відразу нам п...да. Я думаю між цими двома подіями буде ще багато тактичних кроків , які ми можемо використовувати на політ. шахівниці з ситими єврами та стурбованими чебурашками.
Европа не зависит от наших энергоносителей и не заинтересованна в наших деньгах, ибо их нет.
Поэтом у в отличие от ситуации с Хулостаном не будет никаких обеспокоенностей, а будут сразу санкции.
С учетом того что сейчас кредиты не дают нам скатиться в пропасть, то их замена на санкции прибьет нас быстро и бесповоротно.
Прогнозовано
Але все ж таки , "так уж лі нє завісіт ? " Ну добре як на простого громадянина без доступу до зконцентрованої інформації (яку можуть мати відповідні галузеві фахівці) я думаю так .Наприклад- південний потік добудують і ми не зможемо лякати своєю трубою єврів , також прогнозовано але...
Чого найбільше не хочуть упітані єври? правильно - порушення сталої ситуації свого добробуту а саме головне небезпеки ( яку вони тупо і вперто не дооцінюють) Небезпеки що всетаки незважаючи на запевнення нашого МЗС зброя у нас є ( їм же ж докладають за 10хв.) А от далі починається те чого так всі не люблять робити, починають думати
. При умові звичайно що у нашого рульового стальні яйця, ситуацію можна вивести на" якісно новий рівень стурбованості
"
Якщо вони побачуть що ми демонструємо , що нам втрачати нічого і санкції їхні нам до дупи ще більшої ніж в хуйла , от не вірю я що почнуть нас зразу ізолювати.
Насправді розслабтеся нема в нас такого рульового. І нічого з вищеописаного не буде , в такій ситуації як є Україна з 2005р потрібен президент який не боїться смерті , реально , ні своєі ні своїх дітей та родичів і піде до кінця заради високої мети - збереження незалежності української держави.