Автор Тема: Правда про Майдан. Чому ми не даємо розбирати барикади і не йдемо з Майдану  (Прочитано 27592 раз)

0 Користувачів і 6 Гостей дивляться цю тему.

Offline Сергiй SV

• Ветеран форума
  • Стать: Чоловіча
Chambaly
вижу что встреча действительно ничего не решит. Вы живете в другой реальности. Итог будет один и он вам не понравится.
Вони зупинилися у лютому 2014, постмайданівський синдром.
І якби не війна, можна було б вимагати допомоги для них від влади (психологічної, соціальної), але сьогодні про них можуть і мали! б подбати їхні ж побратими з Майдану, ті, хто актівні, і знають, що треба робити саме зараз, і роблять це.

Не знаю, может, там таки надо психологам работать...

Ну приехал парень с убитого северо-херсонского села, я его понимаю, он тут был молодец, герой, все ему помогали так, как он бы за 10 лет дома не заработал... Еще и с домашними в ссоре, очевидно...

Но той простой истины, что все окончилось, и надо ехать домой - он не понимает.

Он не понимает, что никто ему ничего за Майдан не должен. Ни рабочее место, ни жизнь в Киеве, ничего.

Я так понимаю, что он приехал отстаивать свободу против клики Януковича - ну так этот процесс завершен.

Если на родной северной херсонщине ему таки нечего делать - его ждут в добровольческих батальонах.

Люди просто не понимают, что требовать каких то преференций за свое участие в Майдане - это подло, это позорно, и это хреново выглядит со стороны.

Или лозунги "я тут не за деньги" - это был обман?

Тогда тем более, не только разогнать, но и судить за мошенничество.
Contra Spem Spero

Offline Sudar

• Hero Member
Майдан треба залишити.
Внести зміни до Конституції України і залишити як складову державного устрою України.
По суті Майдан --  український варіант громадянського суспільства.
Виділити приміщення ( Український Дім, або відновлений Будинок Профспілок)
У виділеному будинку розмістити постійно діючий Майдан.
На протязі року приймати запити, скарги, пропозиції до влади від усіх бажаючих.
Направляти скарги до владних структур і контролювати розгляд та оприлюднювати  відповіді з використанням інтернет-технологій.
Раз на рік збирати представників влади на центральній площі Києва та підводити підсумки.
Обов’язково -- бочка з багнюкою і мазати всіх від президента до міністрів, щоб не забували своє місце.
І туристам розвага, і народу України користь.

Offline Milena

• Hero Member
Сергiй SV,
я вот именно об этом: они были никем (образно, не хочу людей оскорблять), на Майдане стали личностями, стали себя уважать и даже гордиться, и другие в них признали равных себе, героев, а когда Майдан в центре Киева закончился, они опять потерялись.
Они действительно нуждаются в помощи. (кроме откровенно бомжующих, конечно, тех надо гнать, не задумываясь)

Offline Milena

• Hero Member
Майдан треба залишити.
Внести зміни до Конституції України і залишити як складову державного устрою України.
По суті Майдан --  український варіант громадянського суспільства.
Виділити приміщення ( Український Дім, або відновлений Будинок Профспілок)
У виділеному будинку розмістити постійно діючий Майдан.
На протязі року приймати запити, скарги, пропозиції до влади від усіх бажаючих.
Направляти скарги до владних структур і контролювати розгляд та оприлюднювати  відповіді з використанням інтернет-технологій.
Раз на рік збирати представників влади на центральній площі Києва та підводити підсумки.
Обов’язково -- бочка з багнюкою і мазати всіх від президента до міністрів, щоб не забували своє місце.
І туристам розвага, і народу України користь.
У такому вигляді, як варіант, має залишитись -  :smiley24:.

Offline dreamer

• Hero Member
Chambaly
вижу что встреча действительно ничего не решит. Вы живете в другой реальности. Итог будет один и он вам не понравится.

Працесс пашел (с)...

Прокуратура Киева начала уголовное производство по факту бездействия должностных лиц столичной милиции и КГГА, "которые не приняли действенных мер для обеспечения правопорядка и разблокировки захваченных административных зданий и транспортных коммуникаций в центре Киева".

http://lb.ua/news/2014/07/21/273627_prokuratura_zavela_delo.html
В здоровом теле - здоровый дух: http://runnersclub.com.ua/

Offline Chambaly

• Hero Member
Цитувати
2. Критикуєш - запропонуй вирішення.
Що ти пропонуєш?
Цитувати
1. Звільнити проїжджі частини. Можливо залишити два-три окультурених намети і меншу сцену не для постійного проживання, а для спілкування реального активу і просто пересічних людей (яких теж "треба  почути"(с)  :smilie1:)

Я це підтримую, і пропагандую. Додаткова інфо - не сцені ніхто не живе.

Цитувати
2. Тих, хто бажає жити в наметах далі - переміститись до запропонованого місця.
Запропоноване місце - відсутнє.

Цитувати
3. Домовитись з владою про виділення постійного приміщення для комітетів контролю за органами влади по різним напрямкам на громадських засадах. Я думаю, за умови звільнення Кличко погодиться.

Кличко не погодився. Він не має таких повноважень. Зрозумій - задача не звільнити географічну точку "площу незалежності", а зробити неможливим існування Майдану в неконтрольованій владою формі.

Цитувати
4. Зробити таку діяльність прозорою, видавати свою газету з висвітленням діяльності і звітністю.

Сьогодні узгодили створення телевізійного каналу.

Цитувати
5. Люстрацію почати з себе, вичистивши всіх "прилипал", а вони є, як і скрізь де щось можна під шумок нацарювати.  :smilie2:

Будь ласка, дай пораду, як психологічно правильно і політкоректно видалити з Майдану кухню, що працювала з самого початку, і зараз годує тільки бомжів на гроші гранту? Це ті люди, що і день і ніч працювали весь час з грудня... Сказати їм "пішли нахуй, ничого особистого, в ваших послугах потреби більше немає"? А вони на всі твої екстрарозумні аргументи скажуть - "ми не підемо, бо це є наше життя... Вбивайте..."

Цитувати
6. На питання де взяти на це гроші, була відповідь у постах вище - станьте прозорими, звітуйте на що використовуються гроші - і вони з*являться.

Лол!
Спробуй бути більш прозорим!

Ось таким чином ми приймали грошові перекази з карток, і звітували про витрати під час активного протистояння:
https://help-ukraine.org/uk/reporting/finance
Ось таким чином ми приймали грошові перекази з карток, і звітували про витрати на евакуацію та забезпечення дітей зі Слов'янська: http://warchild.in.ua/uk/reporting/finance
« Останнє редагування: Липня 21, 2014, 10:16:03 22:16 від Chambaly »
Сложные проблемы очень часто имеют простые,
наглядные и понятные всем неправильные решения...

Offline Elsewhere

• Ветеран форума
  • Стать: Жіноча
  • Киев, столица Хоббитона
Після того, як на Майдані відмовилися вікрити сцену для молебну по Небесній Сотні, коли родини загиблих вперше зібралися в Києві, з ним уже все ясно.
Ад пуст. Все бесы здесь.

Offline Chambaly

• Hero Member
На вчерашнем "Вече" было 160 человек.... Максимум, 200...

"Вече" вчера не проводилось. Утром вышли священники на панихиду о безвинно убиенных, потом по недосмотру вылезла прибацаная "блаженная"... Больше не вылезет...

Что не так?

Offline Chambaly

• Hero Member
Після того, як на Майдані відмовилися вікрити сцену для молебну по Небесній Сотні, коли родини загиблих вперше зібралися в Києві, з ним уже все ясно.

Врёте.
Сцену никто не закрывал.

Именно Майдан ведёт работу, чтобы семьи Небесной Сотни получили компенсацию от государства.
Никто больше, во всей Украине.

Если какая-нибудь секта решит устроить какое-либо PR действо на костях погибших - они будут жёстко посланы нах. Во всех иных, праведных случаях - милости просим.

Offline Chambaly

• Hero Member
Вони зупинилися у лютому 2014, постмайданівський синдром.
І якби не війна, можна було б вимагати допомоги для них від влади (психологічної, соціальної), але сьогодні про них можуть і мали! б подбати їхні ж побратими з Майдану, ті, хто актівні, і знають, що треба робити саме зараз, і роблять це.

Дада, я вижу, здесь собрались жосские психиатры с диагнозами... 

А ну-ка, где наши доблестные санитары и санитарки?..

:laugh:

Offline Chambaly

• Hero Member
На питання, навіщо це універсальної відповіді надійсь не існує. Там по-моєму давно кожен за своє. У що я не вірю так це в те що більшістю з нинішніх рухають хоч скільки-небудь ідеалістичні почуття.

Вибачаюсь, але нам і нах не потрібна чиясь віра.
Будете пізнавати нас по справах наших, а не по брехні недоброзичливців наших...

Offline Chambaly

• Hero Member
Працесс пашел (с)...

Прокуратура Киева начала уголовное производство по факту бездействия должностных лиц столичной милиции и КГГА, "которые не приняли действенных мер для обеспечения правопорядка и разблокировки захваченных административных зданий и транспортных коммуникаций в центре Киева".

http://lb.ua/news/2014/07/21/273627_prokuratura_zavela_delo.html

Я вибачаюсь, але то не процес, а цвірінькання...
Слідкуйте за новинами...
 :laugh:

« Останнє редагування: Липня 21, 2014, 10:43:32 22:43 від Chambaly »

Offline Elsewhere

• Ветеран форума

Врёте.
Сцену никто не закрывал.

Именно Майдан ведёт работу, чтобы семьи Небесной Сотни получили компенсацию от государства.
Никто больше, во всей Украине.

Если какая-нибудь секта решит устроить какое-либо PR действо на костях погибших - они будут жёстко посланы нах. Во всех иных, праведных случаях - милости просим.
Не вру, я организовывала эту встречу. Молебен пришлось проводить перед сценой.
Как именно вы ведете работу?
Инициативная группа семей все делает сама. Кстати, именно в тот визит им впервые удалось добиться внимания властей и встретится с Яремой. "Майдана" там не было.
Ад пуст. Все бесы здесь.

Offline Chambaly

• Hero Member
Chambaly

Ви питали про зустріч - я надавав можливість. Тож, про реальність в якій я живу ви не маєте жодного уявлення. Моя реальність зараз включає семеро молодих хлопців, що загинули сьогодні, і близько 300 поранених, яких потрібно забезпечити ліками, яких ще немає, і, можливо, не буде завтра. І відповідь на питання, чи відправляти на фронт ще 60 дорослих і розумних чоловіків, які усвідомлюють, що, можливо, вони йдуть на смерть від ворожого "граду", і, що напевне, вони навіть не побачать ворога і не зможуть зробити ані пострілу...

А в якій реальності живете ви, шановні дописувачі?

Offline Chambaly

• Hero Member
Не вру, я организовывала эту встречу.

З ким ви організовували та узгоджували цю зустріч?

Цитувати
Молебен пришлось проводить перед сценой.

А чому не на сцені?

Цитувати
Как именно вы ведете работу?

А спитайте про це у "мами Томи"

Цитувати
Инициативная группа семей все делает сама. Кстати, именно в тот визит им впервые удалось добиться внимания властей и встретится с Яремой. "Майдана" там не было.

1. Будь ласка, назвіть, з ким (було два чоловіки від Майдану) минулого понеділка "мама Тома" була прийнята в адміністрації президента?
2. Чи у вас якась інша "ініціативна група сімей" і "мама Тома" не має до неї відношення?

Offline Elsewhere

• Ветеран форума
Окей, спитаю у пані Тамари.
Від пані Інни, пані Олени та пані Наталі, а також від пана Ігоря є інша інформація.

А чому не на сцені - це можете спитати у ваших коллег. Зустріч була 17го травня.
Ад пуст. Все бесы здесь.

Offline Chambaly

• Hero Member
Окей, спитаю у пані Тамари.

І запитайте про того пана, що согодні просидів поряд з нею кілька годин. Ото був я власною персоною.

Цитувати
Від пані Інни, пані Олени та пані Наталі, а також від пана Ігоря є інша інформація.

Я так не можу ідентифікувати, хто це є...

Цитувати
А чому не на сцені - це можете спитати у ваших коллег. Зустріч була 17го травня.

Нічого не знаю про цю зустріч. І "мама Тома" нічого не казала про якісь проблеми. Тільки коротко обговорили тему призначення нового адвоката.

Offline Elsewhere

• Ветеран форума
Інна Плеханова, Олена Сингаївська, Наталя Бойків, Ігор Кільчицький.
Не така там велика ініціативна група.
Я можу спитати пані Тамару  про вас, а ви можете спитати її за яких обставин та де була ця ініціативна група сформована.
Ад пуст. Все бесы здесь.

Offline Chambaly

• Hero Member
Інна Плеханова, Олена Сингаївська, Наталя Бойків, Ігор Кільчицький.

Вибачайте, але нікого з тих людей не знаю і не спілкувався.
Я контактую тільки з пані Тамарою і тільки тоді, коли їй потрібна моя допомога.

Вона сказала мені, що їх група є закритою для сторонніх, і я цієї теми більше не торкаюсь.

Offline Chambaly

• Hero Member
Шановне панство, доброго дня!

23 липня 2014 р. в Інформаційному Просторі MAIDAN PRESS CENTER відбудеться експертна сесія з впровадження радикальних економічних реформ в Україні за участі членів Економічної ради Міністерства економічного розвитку і торгівлі.

Під час цієї робочої сесії заплановано:

доповіді членів Економічної дорадчої ради: Кахи Бендукідзе, голови опікунської ради Вільного університету Тбілісі (Грузія); доктора Олега Гаврилишина, ад’юнкт-професора Центру міжнародних досліджень ім. Мунка при університеті Торонто (Канада) та доктора Василя Калимона, голови Економічної дорадчої ради, почесного професора Школи бізнесу ім. Айві Університету провінції Західне Онтаріо (Лондон, Канада);
    обговорення експертами-учасниками робочої сесії трьох критичних питань;
    вироблення рішень у окремих робочих групах за участі членів Економічної дорадчої ради.

До участі та співпраці запрошуються експерти громадських ініціатив і організацій, які працюють із питаннями зниження рівня корупції, верховенства права, розширення торгівлі, реструктуризація бюрократії, макроекономічної стабілізації та реформ енергетичних ринків, податкового кодексу, банківського та агропромислового секторів.

Програма заходу:
18:00 – 18:30  реєстрація учасників /акредитація ЗМІ
18:30 – 19:30  доповідь членів Економічної ради
19:30 – 19:55  перерва
19:55 – 21:00  робота в групах за участі членів Економічної дорадчої ради

Для реєстрації просимо заповнити форму за посиланням (відкрита до 10:00, 23 липня):
https://docs.google.com/forms/d/1yHq_BvkLKHhQD3Hn9B4CNRtzEruGUC_lnvIoO4_bkto/edit

Контактний телефон для довідок: (093) 20 30 418 (Яніна).

Інформаційний Простір MAIDAN PRESS CENTER

01601, вул. Хрещатик 7/11, 2-й поверх

тел.: +38 (096) 929 39 90

тел.: +38 (050) 190 33 30

Offline serginio

• Ветеран форума
зробити неможливим існування Майдану в неконтрольованій владою формі.

якщо це не вдалося банді хама то це не вдасться нікому

Offline Chambaly

• Hero Member
зробити неможливим існування Майдану в неконтрольованій владою формі.

якщо це не вдалося банді хама то це не вдасться нікому

Дивись, в цій темі достатньо диванних прихильників розгону... Які з того міркування? Чому це так?

Offline outsider

• Ветеран форума
Дивись, в цій темі достатньо диванних прихильників розгону... Які з того міркування? Чому це так?

Фільтруй базар мудило. Це хто тут диванний?

Offline entp

• Ветеран форума
  • Роби, що повинен зробити, і нехай буде те, що буде

всі, хто зараз не гріє пузо на хрещатику.

Offline Мирон

• Hero Member
Стісняюсь спросити, а зараз записують у лави тих, хто гріє пузо на майдані.

Offline BlackCat

• Ветеран форума
Будь ласка, дай пораду, як психологічно правильно і політкоректно видалити з Майдану кухню, що працювала з самого початку, і зараз годує тільки бомжів на гроші гранту? Це ті люди, що і день і ніч працювали весь час з грудня... Сказати їм "пішли нахуй, ничого особистого, в ваших послугах потреби більше немає"? А вони на всі твої екстрарозумні аргументи скажуть - "ми не підемо, бо це є наше життя... Вбивайте..."

Это называется отрицание реальности. Типа как с севастопольцами спорить на тему "Крым - Украина".

Offline serginio

• Ветеран форума

розгону ЧОГО?
якщо паразитів-ледарів так я б їх розганяв і в києві і в харкові і жмеринці і в бердичіві

Offline Chambaly

• Hero Member

От і з'ясуйте між собою.
Я - не диванний.

Offline Chambaly

• Hero Member

розгону ЧОГО?
якщо паразитів-ледарів так я б їх розганяв і в києві і в харкові і жмеринці і в бердичіві

Відповідаю: диванних прихильників розгону Майдану.

Offline serginio

• Ветеран форума

розгону ЧОГО?

Відповідаю: диванних прихильників розгону Майдану.

як можна розігнати диванних прихильників??
вони і так всі РОЗІГНАНІ кожен по своєму дивану