Перепрошую, якщо вже тему піднімали, але ось прочитавши про Нєвзорова, та інші дописи, подумав: чого ми так радіємо? Ні, звісно, я теж радію, але я б не плекав (передчасних) надій.
Чи невже ми гадаємо, що Європа і Штати не усвідомлюють ризиків такого карколомного розвитку подій, якщо це станеться? З радянським союзом було приблизно те саме, але обійшлося. А тут нікому буде мирно "здавати" ядерну зброю і буде величезна територія де невідомо, хто контролює "кнопку". Та й не тількі ядерну. Або й гуманітарні наслідки уявити, від звичайної повномасштабної війни.
Можливо це наївно, але певна логіка в цьому є: навіщо оті всі потенційні жахіття спокійній Європі? В них своїх проблем вистачає, не нашого масштабу, але ж. Або чи важко Штатам "домовитися" за нафту, і економіка Росії почне сипатись за рік? Отож бой воно: їм нафіг це не потрібно. Чи я неправий? Тому і суцільне патякання про "персональні" санкції та й то через раз.
Порадьте, що почитати на цю тему. Тих хто вважає мене панікером прошу не тубувати. Краще тихенько тисніть мінус і йдіть собі.
Дякую.