Автор Тема: Про ПС, СНА та їх участь в АТО  (Прочитано 713 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Offline Мирон

• Hero Member
Про ПС, СНА та їх участь в АТО
« : Серпня 04, 2014, 07:03:09 07:03 »
Abdul Aziz
14 ч. · Киев · .

Пора... Друзі, не задавалися питаннями, чому Добровольчий Український Корпус Дмитра Яроша досі не легалізован, а деякі інші батальйони (набагато радикальніші, якщо враховувати ідеологію їх комбата) легалізовані найпершими та перебувають в чудових стосунках з МВС? Чому дехто базується в полі-лісі, в казармах, а інший батальйон базується на розкішній дачі Януковича на морі? Чому бійцям реального Правого Сектору Яроша доводиться сидіти без зброї, воювати зі своїми мисливськими карабінами на базі АК та здобувати зброю в бою, а інший батальйон, створений на базі радикальної організації (яка чомусь досі формально входить до ПС, але має дуже сумнівну ідеологію) екіпірован з ніг до голови? Чому керівництво цього батальйону входячи формально до ПС агітує на виборах за артиста Ляшка? Тощо.. Думайте, аналізуйте. Моя думка, що влада боїться справжніх щирих патріотів, яких не можна купити чи взяти під свій дах. Я маю на увазі Дмитро Ярош Україна потребує такого лідера! Не нациста, не расиста, не фашиста, а справжнього бандерівця!

https://www.facebook.com/#!/abdul13aziz/posts/838197746191182?fref=nf

З коментарів:

Цитувати
я підтримую ідею озброєння 7000 резврву добровольчого корпусу про які говорить Ярош, 4000 резерву Донбасу та інших батальйонів, що мають в своєму резерві патріотів, і тільки тоді ця війна зможе закінчитись якнайшвидше.Але ж це нікому не цікаво, вірно?

Цитувати
Я знаю, що до Азову пішли хороші люди свого часу. Альтернативи майже не було. А зараз є. Щодо ідеології СНА.. Я вісім місяців від початку Майдану не підіймав це питання, тому що вони теж були потрібні (і на Майдані й на війні) Але всьому є якась межа. Я вирішив. Вони плавно почали насаджувати свою ідеологію "между дєлом". А це вже ні-ні, хлопці. Це мрак повний, якщо чесно, ця їх ідеологія. І ще один момент. Вже давно я майже не чую про реальні справи Азову. Я чую про Правий Сектор, про Айдар, про Донбас, про ЗС, навіть, про СБУ добрі речі. А ви що чули?

Offline Cortex

• Hero Member
  • Стать: Чоловіча
Re: Про ПС, СНА та їх участь в АТО
« Reply #1 : Серпня 04, 2014, 07:08:35 07:08 »
Шо це за азіз?. Мені здається автор не може визначитися як азовців обізвати. Так вони ляшковська піар-група, чи то просто нацики, що дорвалися до крутих забавок? :smilie11:
« Останнє редагування: Серпня 04, 2014, 07:15:39 07:15 від Cortex »

Offline Darth Vader

• Ветеран форума
  • Fuck Tha Police
« Reply #2 : Серпня 04, 2014, 08:17:12 08:17 »
"Азов" - нацики. а Ляшко их из СИЗО вытащил и пробил тему в МВД, чтобы на их базе создали добровольческий батальон.
они обеспечиваются только оружием. ну и базу отдыха какую-то под них отдали. а так больше ничего им не дают.
Welcome to the Dark Side of the Force

Offline Мирон

• Hero Member
« Reply #3 : Серпня 04, 2014, 08:48:45 08:48 »
"Азов" - нацики. а Ляшко их из СИЗО вытащил и пробил тему в МВД, чтобы на их базе создали добровольческий батальон.
они обеспечиваются только оружием. ну и базу отдыха какую-то под них отдали. а так больше ничего им не дают.

Помнится я как-то читал, что "Азов" появился при активной помощи Авакова, к которому за помощью обратился Белецкий (по-моему, это говорил сам Аваков, но точно не помню). Я даже как-то удивился.
Поскольку они оба из Харькова - возможно уже были знакомы раньше.

ЗЫ
Белецкого ВР выпустила.