Автор Тема: Кошкотерапия.  (Прочитано 3740 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Offline злата

• Ветеран форума
Кошкотерапия.
« : Вересня 19, 2014, 10:21:41 22:21 »
При хроническом гастрите поможет кошкотерапия
19 сентября 2014 г.

При гастрите поможет кошкотерапия. Кошка должна быть взрослой, здоровой и непременно доброжелательной к людям. Кошка считается прекрасным диагностом. Как правило, отыскав болевую точку, она начинает усиленно урчать, а затем, выпустив когти, делает своеобразный массаж, перебирая лапками.

Целительное воздействие кошки на человека осуществляется тогда, когда он поглаживает её. Через ладони энергетика кошки побуждает органы человека работать в правильном ритме. Проекция внутренних органов имеется и на ступнях человека. Именно поэтому кошки так любят спать в ногах у хозяина.

Самое интересное, что животное всегда безошибочно угадывает, насколько серьёзно болен его хозяин. С тяжело больным человеком кошка никогда не станет затевать игр, она будет подолгу лежать возле него, мурлыкать, делать ему массаж своими коготками.

Полный курс кошкотерапии составляет от 7 до 20 процедур в зависимости от возраста человека (чем он старше, тем больше понадобится процедур). Но не думайте, что кошка отдаёт вам всю свою энергию безвозмездно: часть вашей она берёт себе. Ни в коем случае нельзя принуждать кошку к тому, чтобы она занималась терапией.

Offline Feral Cat

• Ветеран форума
  • Never give in!
Re: Кошкотерапия.
« Reply #1 : Вересня 19, 2014, 10:25:00 22:25 »
А примовляння і ворожба теж потрібні?  :smiley25:
If you are going through hell, keep going.

Offline злата

• Ветеран форума
« Reply #2 : Вересня 19, 2014, 10:25:30 22:25 »
Подтверждаю полностью. В трудные для меня времена, когда голова разрывалась от проблем, мой кот спал у меня на голове. :smilie1:... Вечером ложился в ногах, а утром я просыпалась с меховой короной в виде кота на голове.

Offline Шавлія

• Ветеран форума
  • Через тернії до зірок!
« Reply #3 : Вересня 19, 2014, 10:25:49 22:25 »
Моя сіамочка мене просто рятує від розпачу, паніки, депресії... :smilie1:
А так точно, коли в мене щось болить, намагається лягти на те місце.
Взагалі, коти для мене дуже загадкові і цікаві тваринки, навіть не тваринки, а особистості, чи що... :smilie5:

Offline Шавлія

• Ветеран форума
  • Через тернії до зірок!
« Reply #4 : Вересня 19, 2014, 10:26:59 22:26 »
Подтверждаю полностью. В трудные для меня времена, когда голова разрывалась от проблем, мой кот спал у меня на голове. :smilie1:... Вечером ложился в ногах, а утром я просыпалась с меховой короной в виде кота на голове.
:smiley24:
Я зі своєю кішкою теж весь період Майдану пережила, ну і зараз продовжуємо нервувати разом..

Offline злата

• Ветеран форума
« Reply #5 : Вересня 19, 2014, 10:35:28 22:35 »
Взагалі, коти для мене дуже загадкові і цікаві тваринки, навіть не тваринки, а особистості, чи що... :smilie5:
Моя тьотя каже, що коли її киця на неї дивиться,...то тьоті здається, що киця ось ось заговорить...,,Аж моторошно''-каже. :smilie5:

Offline cheshuntt

• Ветеран форума
  • Рептилоїд
« Reply #6 : Вересня 19, 2014, 10:39:03 22:39 »

Моя тьотя каже, що коли її киця на неї дивиться,...то тьоті здається, що киця ось ось заговорить...,,Аж моторошно''-каже. :smilie5:

Ну це майже як у Ніцше " коли ти дивишся на кицю , киця дивиться на тебе "
А шо цьоця курить , в мене дві киці , я теж хочу спробувати такої трутизни
Карма безжалісна до довбойобів ( с) alejandro ФУП

Offline Ronin

• Ветеран форума
« Reply #7 : Вересня 19, 2014, 10:40:14 22:40 »

Offline Irris

• Ветеран форума
« Reply #8 : Вересня 19, 2014, 10:41:19 22:41 »
двоечник)

Offline pin2

• Hero Member
  • Стать: Чоловіча
« Reply #9 : Вересня 19, 2014, 10:42:02 22:42 »
 :shuffle:
я спочатку подумав, ця терапія при гастриті полягає у їх поїданні  :smilie8:
корейський народний рецепт, так би мовити  :smilie1:

Offline злата

• Ветеран форума
« Reply #10 : Вересня 19, 2014, 10:43:49 22:43 »

Ну це майже як у Ніцше " коли ти дивишся на кицю , киця дивиться на тебе "
А шо цьоця курить , в мене дві киці , я теж хочу спробувати такої трутизни
Тьотя не курить... Вона-творча особистість...з сильною уявою. Я, між іншим, до дерев відношусь, як до живих істот. І це не означає, що я щось курю...

Offline злата

• Ветеран форума
« Reply #11 : Вересня 19, 2014, 10:44:51 22:44 »
Ви- Альф з планети Мельмак? :smilie5:

Offline cheshuntt

• Ветеран форума
  • Рептилоїд
« Reply #12 : Вересня 19, 2014, 11:20:13 23:20 »

Тьотя не курить... Вона-творча особистість...з сильною уявою. Я, між іншим, до дерев відношусь, як до живих істот. І це не означає, що я щось курю...

Абсолютно не означає , пані , я ж не наполягаю . Он у середу , я вже дргий місяц,  намагаюсь довести до кондиції копію " Венера перед люстром " Веласкеса , а творчі особистості сидять смалять мариху і мене критикують . Типо лінію прозорим чорним " марфіль" треба класти пензлем під більшим нахилом і перехід між щільним сірим і попереднім підмальовком натуральною умброю , насправді більш обривчастий ніж плавний . Так що одне іншому не заважає , головне , щоб коти не матюкались , бо це вже зовсім не естетично . 

Offline Шавлія

• Ветеран форума
  • Через тернії до зірок!
« Reply #13 : Вересня 19, 2014, 11:28:45 23:28 »
А моя киця і говорить... :smilie1:
Просто сіамки дуже "говорящі". Не знаю про інших, а у моєї різна інтонція "мови" у різних ситуаціях. Інколи навіть дивно, наскільки "в тему" вона нявкає.
П.С. Тут дехто починає натякати на дещо...Із психікою в мене все нормально.
П.П.С і з деревами я теж розмовляю. Кімнатні рослинв взагалі попереджаю, що якщо не зацвітуть на весну, - викину. І цвітуть... :smilie5:

Offline Шавлія

• Ветеран форума
  • Через тернії до зірок!
« Reply #14 : Вересня 19, 2014, 11:29:46 23:29 »

Абсолютно не означає , пані , я ж не наполягаю . Он у середу , я вже дргий місяц,  намагаюсь довести до кондиції копію " Венера перед люстром " Веласкеса , а творчі особистості сидять смалять мариху і мене критикують . Типо лінію прозорим чорним " марфіль" треба класти пензлем під більшим нахилом і перехід між щільним сірим і попереднім підмальовком натуральною умброю , насправді більш обривчастий ніж плавний . Так що одне іншому не заважає , головне , щоб коти не матюкались , бо це вже зовсім не естетично .
То пан є художник?.. :shuffle:

Offline pin2

• Hero Member
« Reply #15 : Вересня 19, 2014, 11:31:26 23:31 »
Ви- Альф з планети Мельмак? :smilie5:
:smilie5: угу, мені від гикавки допомагає склянка кошечого соку

Offline cheshuntt

• Ветеран форума
  • Рептилоїд
« Reply #16 : Вересня 19, 2014, 11:39:22 23:39 »
]
То пан є художник?.. :shuffle:

По середах . А так я с дитинства - академік .

Offline cheshuntt

• Ветеран форума
  • Рептилоїд
« Reply #17 : Вересня 19, 2014, 11:41:55 23:41 »

А це як , внутривенно вводиться , чи треба пити  :weep:
Ну і ще запитаня , як той сік видобувається ?  :weep:

Offline pin2

• Hero Member
« Reply #18 : Вересня 20, 2014, 12:13:23 00:13 »

А це як , внутривенно вводиться , чи треба пити  :weep:
Ну і ще запитаня , як той сік видобувається ?  :weep:
як казав Альф "от так, як ви давите яблучний сік, так у нас на Мельмаку добувають сік котячий"  :smilie5:
так, його треба пити. бажано, щоб той кіт не був жертвою коліс  :gigi:

Offline злата

• Ветеран форума
« Reply #19 : Вересня 20, 2014, 12:20:13 00:20 »

А я художників НІКОЛИ не критикую. :smilie1: Художники дуже не люблять критики. І це правильно.

Offline Дрейк

• Ветеран форума
  • Всем недовольным можно идти жаловаться на ФУП
« Reply #20 : Вересня 20, 2014, 12:32:31 00:32 »
А примовляння і ворожба теж потрібні?  :smiley25:

А ты знаешь, что при лечении ДЦП используются ньюфаундленды и очень успешно. так что ворожба тут абсолютно не при чем.
Я ведьма а Feral Catмой фамильяр )))

Offline dorosh

• Hero Member
« Reply #21 : Вересня 20, 2014, 07:13:46 07:13 »
кошкопоклонники — люди, которые очень заняты и у которых нет времени на большее, чем насыпать наполнителя в лоток и вывалить в миску очередную порцию корма. А собака требует гораздо больше внимания, ее нужно воспитывать, выгуливать и т. д. Но и положительных эмоций от нее гораздо больше.

Offline Бувалий

• Ветеран форума
« Reply #22 : Вересня 20, 2014, 10:16:28 10:16 »
При хроническом гастрите поможет кошкотерапия
19 сентября 2014 г.

При гастрите поможет кошкотерапия. Кошка должна быть взрослой, здоровой и непременно доброжелательной к людям. Кошка считается прекрасным диагностом. Как правило, отыскав болевую точку, она начинает усиленно урчать, а затем, выпустив когти, делает своеобразный массаж, перебирая лапками.
Целительное воздействие кошки на человека осуществляется тогда, когда он поглаживает её. Через ладони энергетика кошки побуждает органы человека работать в правильном ритме. Проекция внутренних органов имеется и на ступнях человека. Именно поэтому кошки так любят спать в ногах у хозяина.
Самое интересное, что животное всегда безошибочно угадывает, насколько серьёзно болен его хозяин. С тяжело больным человеком кошка никогда не станет затевать игр, она будет подолгу лежать возле него, мурлыкать, делать ему массаж своими коготками.
Полный курс кошкотерапии составляет от 7 до 20 процедур в зависимости от возраста человека (чем он старше, тем больше понадобится процедур). Но не думайте, что кошка отдаёт вам всю свою энергию безвозмездно: часть вашей она берёт себе. Ни в коем случае нельзя принуждать кошку к тому, чтобы она занималась терапией.

Старый баян - уже давно известно, что кошки (скорее, коты...) своим биополем лечат недуги.
Даже в дур. домах Америки... применяют кошек, в качестве психотерапии, когда кладут животное на колени больного...
Но не все и не всегда может наш друг.
Кстати, знайте, что гладить кошку ни в коем случае низзя, как мы это привычно делаем,
Кошка не любит, когда её гладят по голове, спине и ниже... - они испывают стресс и могут цапнуть за руку...
А вот почесать шейку и под мордочкой кошак всегда даст.
Кроме того, по себе знаю, что кошка выбирает то место в доме, которое... чисто в плане енергетики.
Это не значит, что кошак будет там спать всю жизнь и не найдет себе другой угол.
В доме, где живут кошки (коты), именно жиотные являются "хозяинами" территории, а не люди.
Но тем, кто берет в дом котёнка, нужно помнить, что его нужно кормить кормом, а не фаршем и селёдкой, надо будет водить к ветеринару, делать прививки и оберегать от грязи и паразитов.
Для кошек должен быть "домик", точилка для коготков, игрушки, забавы и качели.
Кроме того, не плохо иметь список продуктов, в котором четко знать, чем и как кормить кошек, что бы животное радовало нас "здоровым образом жизни".
И только после всего этого... кошка будет "доктором" своему хозяину. :smiley14:   

Offline monach

• Ветеран форума
« Reply #23 : Вересня 20, 2014, 10:31:19 10:31 »
далеко не кожна кішка володіє терапетивчними навичками :)
Розмовляючи російською ти даєш Хуйлу привід називати тебе і московітів одним бурятскім народом.

Offline Шавлія

• Ветеран форума
  • Через тернії до зірок!
« Reply #24 : Вересня 20, 2014, 11:29:24 11:29 »
А я спостерігаю, як характер кішки зележить від її породи.
Був у мене перс - лінивий, флегматичний, дуже важко піддавався навчанню.
Була сибірська кішка - швидка, розумна, але занадто своєнравна, щоб когось слухати.
Зараз сіамка, найбільше подобається, - дуже розумна, знає стільки команд, як не кожна собака знає. При тому незалежна, вибрала мене за хазяйку "зграї" і більше нікого не слухає. І ще подобається, от їй вже 8 років, а кожен вечір у неї повинні бути фізичні вправи - бігає, стрибає на два метри вверх, заграє. А що вже "говоряща"...і все " в тему"... :smilie1:

Offline Irris

• Ветеран форума
« Reply #25 : Вересня 20, 2014, 11:32:29 11:32 »
Була сибірська кішка - швидка, розумна, але занадто своєнравна, щоб когось слухати.
Зараз сіамка, найбільше подобається, - дуже розумна, знає стільки команд, як не кожна собака знає. При тому незалежна, вибрала мене за хазяйку "зграї" і більше нікого не слухає. І ще подобається, от їй вже 8 років, а кожен вечір у неї повинні бути фізичні вправи - бігає, стрибає на два метри вверх, заграє. А що вже "говоряща"...і все " в тему"... :smilie1:

наверное поэтому и нравится  :smilie3:

Offline Шавлія

• Ветеран форума
  • Через тернії до зірок!
« Reply #26 : Вересня 20, 2014, 11:35:27 11:35 »

Нє, от ви все розумієте... :shuffle: :smilie5:
Просто ми з нею схожі по характеру, нас приручити важко.  :smiley25:

Offline Irris

• Ветеран форума
« Reply #27 : Вересня 20, 2014, 11:39:03 11:39 »

Просто ми з нею схожі по характеру, нас приручити важко:smiley25:

наши люди  :smiley15:

Offline Шавлія

• Ветеран форума
  • Через тернії до зірок!
« Reply #28 : Вересня 20, 2014, 11:41:51 11:41 »

А я підозрювала по ваших дописах, що ви з нашої зграї... :smilie5:
 :smiley15:

Offline Бувалий

• Ветеран форума
« Reply #29 : Вересня 20, 2014, 07:14:00 19:14 »

:smiley15:
Кстати, Водолеи... (Клинтон, Ельцин, Высоцкий...) любят кошек.
Мой "гороскоп" ни когда меня не подводил.
Все мои кошки - герои хоум-видео, которое мне облом монтировать.
И даже после смерти сибирского красавца Пуши (5 лет прожил) я на улице 13 лет подкармливал "дворян", наблюдая и фиксируя на видео житие братьев наших меньших. :smiley14: