Ага публічні. От скажи мені, чому засекретили операцію по Іловайську. Всі і так знають кількість людей які там загинули.
Що ще там такого секретного ?
Всім би було цікаво знати, хто і які накази кому віддавав, і хто призвів до цих втрат.
Бо цікаве саме не те хто дезертир, а конфігурація всіх військ на той момент.
Але при публічному суді прийшлося би всім розказувати хто які частини куди відводив, і як так сталося що оточили
5000 наших військ.
Бо оточити таку кількість військ потрібні сили як мінімум в три рази більші.
От і цікаво було послухати як так сталося що 15000 кацапів змогли опинитися на нашій території.
І як цих 15000 мали стримати 400 бійців батальону, який набирався як міліцейський і ніякого відношення до бойових
дій з регулярною армією не мав би мати взагалі
Шановний , я розумію Ваші " вопріси " командуванню , але до дезертирства це немає жодного стосунку .
Одна холєра на голову бездарних командирів , інша холєра на дезертирів , а ще інша на полонених. В кожного своя .
Як я вже сказав колись, ми не Рим і засади в нас інші . Я зараз не пам'ятаю , це було одразу після зруйнування Карфагену , під час кампанії в Іспанії , в оточення потрапило 20 000 легіонерів і генерал домовився вивести їх коридором , підписавши там різні угоди владою " імператора" ( як вищого військового представника Республіки ( прошу не плутати це в спосіб " банальной ерудіції з Ніколаєм ІІ ) ) . І знаєте що , він вивів і повним складом повернувся до Риму ....
Ви думаєте " і в воздух чєпчікі бросалі " ?
Чувак постав перед сенатом , був засуджений , закутий в ланцюги , відправлений в Іспанію і виданий іспанським повстанцям , проти яких він воював . Отака хуйня , малята .
Так от я так думаю , поки наше суспільство буде обговорювати , чи , перепрошую за моцні слова , командир Прикарпаття герой ,чи ні , ми далі будемо бовтатись я к лайно в лунці .