0 Користувачів і 2 Гостей дивляться цю тему.
І шо ?
. А динире якісь фашистські вистави зі свастиками робить.
Цитата: svo1973 від Жовтня 06, 2014, 12:34:32 12:34. А динире якісь фашистські вистави зі свастиками робить.Та то вони так нас відображають . Креатіфф
Цей галімий креатіфф показує, що коцапи не вміють жити. Вміють тільки боротися - похрен проти чого і проти кого. Подивись відео, яке я запостив. Люди живуть. В денере не живуть - а думають, як гадити комусь.
Я завжди був не за силовий варіант , а за виховний . Тому Лугандон треба утюжити найбільшим калібром ( з-за неможливості використування напалму ) , от тоді вони зрозуміють , як прекрасне життя і яка Україна гарна і справедлива . Я абсолютно не жартую і не стібуся .
Не треба. Там - 50% нормальних людей.
Цитата: svo1973 від Жовтня 06, 2014, 02:55:23 14:55Не треба. Там - 50% нормальних людей. Ого Я бачу пан є неабияким оптимістом ....
Коли наші займають місто, частина вати тікає в Росію, решта лягають на дно - і виходить чудове українське містечко типу нинішнього Слов'янська.
Цитата: Irris від Жовтня 06, 2014, 03:00:36 15:00Таке не тільки в Слов'янську. Таке по всій країні. До речі, вчора чи сьогодні слов'янці підготували сміттєві контейнери і збиралися своїх теж туди кидати, батальйон Нацгвардії Харків-2 не дав це зробити.