Причому не просто бригада, а частина організованої глобальної бригади з багатьох тисяч, якщо не десятків тисяч тролів. Реальні масштаби зрозумів з наступного випадку. Якось придумав і вжив на ФУПі термін "підкацапник". Придумав його на основі грибів підберезовиків та підосиновиків. Тобто росте дерево береза чи осина, і під ним грибочок-холуйчик. Там же одразу на ФУПі хтось з кацапотролів в піку мені вжив термін "підпіндосник". Тобто він взяв мій щойнопридуманий термін "підкацапник" і на основі нього сформував свій термін "підпіндосник". ФУП - це суто український форум. Яке ж було моє здивування, коли я через кілька днів зустрів цей термін на якомусь російському форумі. Здійснив пошук в інтернеті - сотні вживань цього слова на різних російських форумах. Перевірив по датах - всі вживання були після першого вживання на ФУПі, і це буквально через кілька днів після першої появи цього слова. Охренів.
Все так і є. Йде війна, зондербригади кацапоботів воюють на інтернетфронтах.
Пригадую як на ЦУГ привалила бригада кацапоботів та почала планомірно засирати форум, видавлюючи з нього нормальних людей. Коли почали бити тривогу, Руккі відмахнувся, що не може такого бути, мовляв ніхто не стане платити з дописування на такому невеличкому форумі. Але з початком російської військової агресії стало очевидно, що платили. Під час другої Світової війни кошти витрачались на друкування та розкидання з літаків агіт-листівок, зараз ті листівки перетворились на кацапоботів.
До речі, не сумніваюсь, що й на СУПі кацапоботи працюють. Візьміть цугівських кацапоботів, які непогано знають українську мову, тих же Афу чи Квіточку. Зрозуміло, що ефективність їх пропаганди на ЦУЗі зараз практично нульова. Їх треба переправляти на форуми, де спілкуються українці. От і приходить така Квіточка на СУП, стає квіточкою Шалфеєм (умовно кажучи) та починає непомітно мислевіруси розповсюджувати:
- дезертирство - це правильний та єдиний вихід,
- нас злили,
- а давайте здамо Донецький аеропорт, бо там наші солдати гинуть,
- а давайте колективно затравимо неугодного форумчанина,
- а давайте модера змінимо та кацапобота поставимо...