Автор Тема: Пропоную тут провести наш екзитпол .....  (Прочитано 17912 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Offline liveinly

• Ветеран форума
  • Стать: Чоловіча
Re: Пропоную тут провести наш екзитпол .....
« Reply #120 : Жовтня 20, 2014, 08:46:34 20:46 »
В мене дилема ПП і ПС, поки що перший, але перевага мінімальна.
Слава Україні !!!  Емігу фк вічний ігнор.

Offline Vols

• Hero Member
« Reply #121 : Жовтня 20, 2014, 08:55:11 20:55 »
ВСе ще вагаюся між Народним Фронтом та Правим Сектором. На даний момент схиляюсь до Народного Фронту.
У мене таке враження, що у нас знов замість змагання програм і оцінки, які партії і блоки можуть утворити коаліцію для ефективних реформ йде змагання "чорнухи". А вона є у всіх. Так що взаємні звинувачення є контрпродуктивними.
От, наприклад, як прихильники ПС можуть прокоментувати це - http://www.bereze.net/
І на оновленій землі врага не буде, супостата, а буде син, і буде мати, і будуть люде на землі.(с)

Offline server error

• Hero Member
« Reply #122 : Жовтня 20, 2014, 09:37:58 21:37 »
А що це форум Правого Сектору  ???
І після цього, що ви тут прочитали, мені забороняють порпатись в носі !?

Чупс

• Гість
« Reply #123 : Жовтня 21, 2014, 07:17:38 07:17 »
Це, очевидно, неправда. Я послідовно виступаю за європейську демократичну Україну. А безглуздя під назвою БПП нічого спільного з європейськими принципами політики не має.

Ти виступаєш лише проти українського президента. З боку ти виглядаєш або божевільним - попросту ебанутым, как говорят твои любимые кацапы, або просто антиукраїнською падлюкою.

Чупс

• Гість
« Reply #124 : Жовтня 21, 2014, 07:36:08 07:36 »
Тре для історії зберігти.

Список депутатів, що не дали бійцям АТО голосувати
Понеділок, 20 жовтня 2014, 16:43

Версія для друку
Коментарі58

Не дали право бійцям голосувати в зоні АТО переважно депутати з КПУ, депутати, які раніше входили у фракцію Партії регіонів, також і деякі депутати з "Батьківщини".

Так, згідно з даними сайту Верховної Ради, з фракції Партії регіонів за включення до порядку денного  проголосував лише один депутат – Безбах.

Інші, в тому числі ті, які балотуються до Верховної Ради зараз, це питання не підтримали.

Зокрема, з тих, хто йде на вибори за списком Опозиційного блоку, не проголосували Тетяна Бахтеєва, Нестор Шуфрич, Олексій Білий, Вадим Новинський, Юрій Воропаєв, Юлія Льовочкіна, позафракційний Іван Мирний, Юрій Мірошниченко, Олександр Долженков, Олександр Коваль, Вілен Шатворян, Олександр Волков, Ірина Горіна.

Лідер партії Сильна Україна Сергій Тігіпко також вирішив не розглядати питання про надання права бійцям голосувати в зоні АТО.

Зі списку Тігіпка також не підтримали проект нинішні депутати Світлана Фабрикант, Олександр Волков, Олег Шаблатович, Геннадій Федоряк.

З "Батьківщини" серед нинішніх кандидатів не голосували Григорій Немиря, Дмитро Шлемко , Іван Кириленко, Сергій Власенко, Валерій Дубіль, Андрій Шевченко, Віталій Данілов, Костянтн Бондарєв, Олег Шевчук, Василь Деревляний, Руслан Богдан, Микола Кучерук, Валерій Сушкевич, Віктор Швець, Олег Лукашук, Олександр Чубатенко.

Зі мажоритарників не проголосував кандидат по 11 округу Михайло Поплавський.

Також не проголосували мажоритарними: Віктор Жеребнюк, Оксана Калетник, Роман Стаднійчук, Григорій Калетнік, Євгеній Морозенко, Костянтин Гузенко, Костянтин Павлов, Сергій Баландін, Андрій Шипко, Артур Мартовицький, Дмитро Шпенов.

Не підтримав проект і Ігор Калєтнік, який балотується по мажоритарному округу в Донецькій області. Не голосував і Юхим Звягільський, Сергій Клюєв, Юрій Боярський, Денис Омельянович, Євген Гєллер, Леонід Байсаров, Ігор Шкіря, Валерій Омельченко, Віталій Борт, Сергій Матвієнков, Андрій Пономарьов, Сергій Кальцев, Євген Карташов, Вячеслав Богуслаєв, Олекснадр Пономарьов, Євген Балицький, Олександр Дудка.

Також не проголосував за цей проект Олександр Шевченко, який балотується з блоком Порошенка.

Не проголосував Юрій Дерев'янко, Василь Гладій з Батьківщини, Олександр Онищенко, Руслан Бадаєв, Ігор Скосар, Станіслав Березкін, Володимир Струк, Юрій Іоффе, Леонід Сергієнко, Степан Курпіль, Сергій Ківалов, Іван Фурсін, комуніст Дорохов, Давид Жванія, Валентин Королюк, Андрій Деркач, Ігор Молоток.

Серед мажоритарників по Харківській області не дали права голосувати бійцям Валерій Писаренко, Дмитро Святаш, Володимир Мисик, Анатолій Денисенко, Олександр Фельдман, Дмитро Шенцев, Анатолій Гіршфельд. Також не проголосував брат Михайла Добкіна - Дмитро, який також йде мажоритарником по округу 178.

Не голосували Юрій Одарченко з Батьківщини, Михайло Опанащенко, Микола Дмитрук, Сергій Лабазюк, Віктор Бондар, Володимир Зубик, Геннадій Бобов, Леонід Даценко, Віктор Тимошенко, Антон Яценко, Артем Семенюк, Владислав Атрошенко, Ігор Рибаков, Віктор Губар.

Серед мажоритарників, які балотуються у Києві, не проголосували Сергій Терьохін, і Володимир Яворівський.

Українська правда

Offline Зденик

• Ветеран форума
  • https://sl8.online/invite/LRPOdQ
    • СЛЕЙТ (Sl8)
« Reply #125 : Жовтня 21, 2014, 11:11:33 11:11 »
А що це форум Правого Сектору  ???

накрутка детектед ?  :weep:
Die Herren Politiker - die sind alle doof ! ©

Offline Куркуль

• Hero Member
« Reply #126 : Жовтня 21, 2014, 11:31:31 11:31 »
Вот-вот... а то злые силы говорят, что СУП - это форум сумасшедших ПАПиков.
А вот оно как, Михалыч... ПС+Самопомич.

Offline Geo

• Ветеран форума
« Reply #127 : Жовтня 21, 2014, 12:12:17 12:12 »
Не голосовал. Потому "как жребий ляжет".

Мі будем втроем голосовать. Сын берет на себя "Правый сектор". Я беру на себя "Свободу". Жена возьмет или "Самопоміч", или "Народний фронт". Я по мировоззрению могу одинаково проголосовать за любую из этих партий + БПП. Но выводить вперед надо правых + молодых.

Offline medved

• Ветеран форума
« Reply #128 : Жовтня 21, 2014, 01:00:05 13:00 »
проголосовал за ПС, мнє візіткі нравяцця іхніє - строгіє такіє цвєта - чорний с красним.
А єщьо інтервью с котікамі :smiley24: :gigi:
Толя. Папа, а на том бєpєгу наші? Опанас (зловісно). Там кацапи…

Offline Milena

• Hero Member
« Reply #129 : Жовтня 21, 2014, 01:04:55 13:04 »
Мы, оболонцы (и семья, и друзья) за Народный Фронт, тепрь однозначно - очень нам вчера у Куликова не понравился БПП голосом Ю. Луценко, что през желают и своего премьера, и своего спикера.

Offline medved

• Ветеран форума
« Reply #130 : Жовтня 21, 2014, 01:34:40 13:34 »
Мы, оболонцы (и семья, и друзья) за Народный Фронт, тепрь однозначно - очень нам вчера у Куликова не понравился БПП голосом Ю. Луценко, что през желают и своего премьера, и своего спикера.

Тягнибік вчора одною лєвою розмазав  ваш "народний"-----"фронт"  в ліце танюхі чорновол,  хоть і хароша вона дівчона, но ни туди ВСТУПИЛА і вигляділа, мягко говоря, нєубєдітєльно з аргумєнтами за Кріля.

Давайте так, пройшло сьогодні рівно 9 місяців  з моменту як Кріль керує. Які в оного субьєкту є досягнення, окрім  польотів економ-класом? Тільки, будь-ласка, без общих мєст.

Для довідки - за 9 місяців  люди рожають дітей, стають хвілософами, песьменнегами, міняють країни, розганяють мєнтів, створюють арміїї, здобувають свободу, перемагають у війнах, викорінюють корупцію, літають в космос енд соу он...
Толя. Папа, а на том бєpєгу наші? Опанас (зловісно). Там кацапи…

Offline Старина Z

• Ветеран форума
« Reply #131 : Жовтня 21, 2014, 01:45:55 13:45 »

Опять Юра сболтнул лишнего. А ведь золотой ключик был уже почти в кармане  :smilie5:

Offline natusya

• Ветеран форума
« Reply #132 : Жовтня 21, 2014, 05:23:47 17:23 »
вот тут для сравнения голосовалка на ФБучине.  https://apps.facebook.com/my-polls/parlament2014?from=user_wall&ref_id=9881k9&fb_action_ids=850394621644958&fb_action_types=og.shares

За яку партію ви будете голосувати на виборах Верховної ради України 26 жовтня 2014 року?

37,903 answers
ігнор Квант

Offline Противная одесситка

• Hero Member
  • Люстрирую, дорого
« Reply #133 : Жовтня 21, 2014, 06:58:21 18:58 »
к сожалению наш опрос не совсем отражает реальную картину, а рейтинги публиковать уже нельзя. лично меня волнует вопрос прохождения ПС в ВР - хотелось бы знать реальную цифирь, дабы успеть сагитировать еще побольше народу
Я не злопамятная, я просто злая и у меня хорошая память

• Гість
« Reply #134 : Жовтня 22, 2014, 11:25:21 11:25 »
Може таки треба за Свободу?

На минулих виборах голосував за них.

А особливо з огляду на це  - http://forum.pravda.com.ua/index.php?topic=795641.0

Все ж таки вони молодці  :upa

Ідеальним був би такий склад парламенту: БПП + НФ + Свобода + Самопоміч.

Offline Milena

• Hero Member
« Reply #135 : Жовтня 22, 2014, 11:37:59 11:37 »
к сожалению наш опрос не совсем отражает реальную картину, а рейтинги публиковать уже нельзя. лично меня волнует вопрос прохождения ПС в ВР - хотелось бы знать реальную цифирь, дабы успеть сагитировать еще побольше народу
реальную картину не отражают все интернет опросы ("бабушки" в них не участвуют), даже опросы "центров" ближе к истине, но это не означает, что не надо агитировать за того, кого вы считаете нужным
или, еще важнее - агитировать против "проходимцев"

Offline Ігор зі Львова

• Hero Member
« Reply #136 : Жовтня 22, 2014, 11:39:27 11:39 »
Може таки треба за Свободу?

На минулих виборах голосував за них.

Таки однозначно краще, ніж за БПП.

P.S. Щойно подивився дане Вами посилання і помітив, що користувач     Мазепа, Київ зараз
головний агітатор за БПП.  :lol: :lol: :lol:
Навіть я, який ніколи не був аж надто завзятим читачем ФУПу його пам'ятаю.
Чому в БПП куди не глянь одне ...

Offline monach

• Ветеран форума
« Reply #137 : Жовтня 22, 2014, 11:49:11 11:49 »

ІМХО ймовірність пропадання голосу дуже велика.

а враховуючи це:

Цитувати
"Сильна Україна" Сергія Тігіпка - 5,6%;

"Опозиційний блок" - 5,9%.

та відсоток бойового гея

подумайте чи варто втрачати свій голос
« Останнє редагування: Жовтня 22, 2014, 11:51:23 11:51 від monach »
Розмовляючи російською ти даєш Хуйлу привід називати тебе і московітів одним бурятскім народом.

Чупс

• Гість
« Reply #138 : Жовтня 22, 2014, 11:58:37 11:58 »
P.S. Щойно подивився дане Вами посилання і помітив, що користувач     Мазепа, Київ зараз

І що що Мазепа агітатор за БПП? Нічого поганого про Мазепу сказати не можу. Я також агітатор за БПП, але також за НФ та будь-яку проукраїнську силу. Звісно, що бютівський скот не відноситься до проукраїнських сил.

Offline Шавлія

• Ветеран форума
  • Через тернії до зірок!
« Reply #139 : Жовтня 22, 2014, 12:00:41 12:00 »
Останнє опитування від Бекешкіної підтверджує проходження Самопомічі.
Тому ще потрібно підтримати ПС.
Ну а прихильники Свободи нехай теж не заморочуються тим "вони не пройдуть" і голосують за них. Таким чином будуть націоналістичні сили в парламенті.

П.С. Отих 32%, що ще не визначились - великий резерв для всіх партій.

Offline Ігор зі Львова

• Hero Member
« Reply #140 : Жовтня 22, 2014, 12:04:23 12:04 »

І що що Мазепа агітатор за БПП? Нічого поганого про Мазепу сказати не можу. Я також агітатор за БПП, але також за НФ та будь-яку проукраїнську силу. Звісно, що бютівський скот не відноситься до проукраїнських сил.

Ви ото краще за Свободу голосуйте. БПП - не варіант. А Мазепа хіба не був таким же агітатором за Льоньку Черновецького. БПП теж вирішив покористуватися?

Offline Vadim

• Full Member
« Reply #141 : Жовтня 22, 2014, 12:41:16 12:41 »
Гражданская Позиция. Без суперменов и без ТВ-рекламы.
На втром месте Самопомич. На третьем Правый Сектор.

Offline Зденик

• Ветеран форума
  • https://sl8.online/invite/LRPOdQ
    • СЛЕЙТ (Sl8)
« Reply #142 : Жовтня 25, 2014, 12:27:40 12:27 »
Всього голосів: 168

На скільки ця вибірка репрезентативна для нашого хфоруму?  :smilie8:
Die Herren Politiker - die sind alle doof ! ©

Offline natusya

• Ветеран форума
« Reply #143 : Жовтня 25, 2014, 12:42:58 12:42 »
В ФБ проголосовали почти 39 тысяч
1,самопимич
2,ПС
3,НФ
4,БПП
5,ГП(грыць)
6,Свобода

но это тоже без маразматиков
ігнор Квант

Offline Vols

• Hero Member
« Reply #144 : Жовтня 25, 2014, 12:56:44 12:56 »
1,самопимич
2,ПС
3,НФ
4,БПП
5,ГП(грыць)
6,Свобода

А що таке важливе і реформаторське в самопомочі, крім нових,нікому не відомих облич, за виключенням Садового, мож я щось пропустив? :smilie8:
Питаю не для агітації, просто цікаво, щось подібне до "озимого покоління" з проукраїнським окрасом, чи ні?
Я не проти їх участі в раді. Але перше місце серед "немаразматиків"? Цьому має бути пояснення.
І на оновленій землі врага не буде, супостата, а буде син, і буде мати, і будуть люде на землі.(с)

Offline borderlander

• Hero Member
« Reply #145 : Жовтня 25, 2014, 01:27:56 13:27 »
1,самопимич
2,ПС
3,НФ
4,БПП
5,ГП(грыць)
6,Свобода

А що таке важливе і реформаторське в самопомочі, крім нових,нікому не відомих облич, за виключенням Садового, мож я щось пропустив? :smilie8:
Питаю не для агітації, просто цікаво, щось подібне до "озимого покоління" з проукраїнським окрасом, чи ні?
Я не проти їх участі в раді. Але перше місце серед "немаразматиків"? Цьому має бути пояснення.
Пояснення доволі просте. От Порох набрав 54%, але більшість з них не є його стійкими прихильниками і тому легко піддається тій шаленній хвилі обсирання, яка зараз звідусіль ллється на Пороха.
Багато з цих людей шукають патріотичну зважену політсилу, на яку можна покластись. Самопоміч на цю роль найкраще підходить.

Offline Tide

• Hero Member
« Reply #146 : Жовтня 25, 2014, 03:42:05 15:42 »
1,самопимич
2,ПС
3,НФ
4,БПП
5,ГП(грыць)
6,Свобода

Молода інтелектуальна еліта (українського політикуму, щонайменше :shuffle:). Краще, як на мене, що балотувалось до Ради за всі 23 роки. Практично, мій dream team :super:. Садовий, доречі, в Раду не йде - в нього 50-й номер в списку. Він, власне, тільки дав свою партійну платформу під цих молодих інтелектуалів-реформаторів. Західний менталітет (частина з них, доречі, має західну освіту), креативність, 0-толерантність до корупції - їх візитна картка. Лідер більшості (відомих мені :smilie7:) передвиборчих опитувань в Укрнеті.

(с) Схемку спер у піквіків

Offline Кадра

• Sr. Member
« Reply #147 : Жовтня 25, 2014, 07:33:47 19:33 »
Голосуватиму за Юлю, більше там нема за кого..
Гриценко начебто міг бути прийнятним варіантом,
але враховуючи його противсіхство-2010
і присутність в списках його ГП Ігора Пукшина,
паскудівської гнилої шістки :at,
то навіть за відсутності в політиці Юлі,
проголосувати за ГП не змогла б.
Кадри рєшают всьо

Offline mahnovets

• Ветеран форума
« Reply #148 : Жовтня 25, 2014, 07:50:24 19:50 »
Олена Білозерська
ТЕКСТ ДЛЯ ВСІХ, ХТО ЗБИРАЄТЬСЯ ГОЛОСУВАТИ ЗА НОВІ І "МАЛЕНЬКІ" ПАРТІЇ

Це важливо, тому прошу поширення.
Стандартна ситуація: ви збираєтесь віддати свій голос за політсилу, з якою пов’язуєте надії на зміни на краще, але чуєте від друзів, родичів, колег, знайомих і незнайомих Інтернет-користувачів, політичних оглядачів і проплачених тролів: "Ця партія непрохідна, проголосувати за неї означає розтягнути голоси і позбавити шансів більш прохідну політсилу".

Таке кажуть завжди, я й сама не раз писала щось подібне.

Але цей аргумент може бути справедливим, коли йдеться про президентські вибори, тим більше - якщо на них іде сильний антиукраїнський кандидат. У такому разі, якщо ми розтягнемо голоси, ми можемо зробити так, що більш-менш проукраїнський кандидат взагалі не потрапить у другий тур. А президентом, як відомо, може стати тільки одна особа.

В даному ж разі у нас парламентські вибори. До парламенту пройде не одна, а кілька партій. Причому яскраво антиукраїнських сил цього разу небагато і шанси у них невеликі, тому проукраїнські можуть дозволити собі чесну конкуренцію. До того ж, у якого-небудь "Опозиційного блока" свій електорат, і наш з вами вибір ніяк не вплине на кількість відданих за нього голосів.
Інша річ - такі політсили, як Правий сектор, ВО "Свобода", Самопоміч, партія Ляшка - їхній електорат частково перетинається і, так - віддаючи свій голос за одну з цих політсил, ви, можливо, забираєте його в іншої.

Розглянемо тепер найгірший варіант - та політсила, за яку ви проголосували, не потрапила до парламенту (чесно недобрала голосів чи їх нечесно вкрали). Чи пропав ваш голос? Ні. І ось чому.

Перше. Якщо якась партія набирає мало голосів - у наших реаліях це не означає, що вона якась погана чи її програма не близька виборцям. Скоріше за все, це означає лише те, що пересічний виборець нічого не знає про цю партію, бо в неї немає грошей на білборди і рекламу на ТБ. І якщо вона не проходить у парламент, але набирає якийсь суттєвий відсоток - приміром, 3-4,5% - на неї починають робити ставку. Долучається малий і середній бізнес, і в партії з’являються гроші - як на якусь діяльність на користь людям, так і на наступні вибори - на оту саму рекламу по ТБ. Виборець дізнається про неї більше і, відповідно, голосує. Причому не обов’язково, що до тієї нової спроби доведеться чекати цілих 5 років, бо позачергові вибори у нас давно вже не дивина.

Друге. Кожен набраний відсоток - це не мертва цифра, це тисячі і навіть мільйони живих людей, які підтримали дану політсилу. Якщо за нею стоїть така підтримка - влада вже не насмілиться пресувати цю партію: не пускати на ефіри, фабрикувати кримінальні справи проти її активістів тощо.

Третє. Всі ми знаємо, що в комісіях повно нечесних людей, які за гроші крадуть голоси на користь тих, хто їм заплатив. У кого вони їх крадуть? В першу чергу - у тих сил, які вважають непрохідними, тобто - слабкими й маленькими, які не зможуть за себе постояти. Фальсифікатори думають: якщо партія в результаті наших підрахунків набере не 0,7, а 0,1 відсотка - ніхто з нами судитися не буде і ніхто нас не покарає. Якщо ж вони бачать, що політсила на межі проходження у парламент - вони, принаймні деякі, елементарно бояться красти в неї голоси. Бо раптом ця партія все-таки пройде і потім візьметься за них?

Тепер конкретно про нас, про "Правий сектор". Молодій нерозкрученій полісилі важко з першої спроби потрапити у парламент, тим більше за умов тотальних фальсифікацій. Плюс - наші партійні кошти витрачаються зараз не на білборди, а на бронежилети, і всі наші активісти, замість займатися повноцінною агітацією і контролювати підрахунок голосів, воюють або допомагають фронту. Це створює нам певні труднощі.

Я вірю, що ми все-таки переможемо і пройдемо у парламент. Але якщо ні - трагедії не станеться. Минули часи, коли, зціпивши зуби, доводилось агітувати за тих, хто не подобався, щоб не перемогли відверто пропутінські кандидати. Нині вони вже не можуть перемогти - хіба що за умов тотальної окупації. Тому хай тепер відомі й розкручені політики, що декларують свою проукраїнську позицію, а насправді трохи мутні, плутаються у договорняках і корупції і знищують тим свої рейтинги. А ми як чисті й незаплямовані прийдемо після них.

P.S. Це, мабуть, мій крайній на деякий час пост, можу бути не на зв'язку, бо вертаюся на схід.
Батя, мы стараемся ...

Offline Старик.de

• Full Member
« Reply #149 : Жовтня 25, 2014, 08:54:56 20:54 »
за ГП,они на грани прохождения,надо им добавить голосов.