Автор Тема: Про підарасів з Приватбанку  (Прочитано 1867 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Offline entp

• Ветеран форума
  • Стать: Чоловіча
  • Роби, що повинен зробити, і нехай буде те, що буде
Про підарасів з Приватбанку
« : Жовтня 25, 2014, 11:02:02 11:02 »
є закон, що мобілізованим не нараховуються штрафи та пеня по кредитах.

довбаний пріватбанк на це клав хер, нараховуючи санкції.

після повторного звернення з наданням документів - той же військовий квиток і довідка з військомату - створили заявку, яку розглядають.

при цьому папуги на гарячій лінії ( тел 3700 ) за годину спілкування так і не видушили з себе - який максимальний регламентований банком час для розгляду заявки.

лише після згадки, що разом з адвокатом  готую звернення щодо порушення банком законодавства України, папужка видушив, що може перевести мою заявку в розр’яд "пришвидшених"

на запитання - а як же десятки тисяч моїх колег - вони мають і далі чекати невідомо доки? - промимрив стандартну фразу про необхідність ретельних перевірок кожної заявки.

власне мені похер їхні санкції - там смішна цифра, але сам підхід - бісить.

тим більше, пригадуючи, як чуть не силою впарювали хлопцям кредитки разом з зарплатними картками.

Offline PamTam

• Ветеран форума
Re: Про підарасів з Приватбанку
« Reply #1 : Жовтня 25, 2014, 11:05:08 11:05 »
Звідси висновок. Ніколи не брати споживчих кредитів. Взагалі. Хіба що стоїть питання життя чи смерті.

пи.си. Кредитування бізнесу - то інше.

Offline Nata

• Hero Member
  • Стать: Жіноча
  • Аннушка уже разлила масло...
« Reply #2 : Жовтня 25, 2014, 11:11:57 11:11 »

http://zakon4.rada.gov.ua/laws/show/1275-18
ЗАКОН УКРАЇНИ

Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо удосконалення оборонно-мобілізаційних питань під час проведення мобілізації

(Відомості Верховної Ради (ВВР), 2014, № 29, ст.942)

{Із змінами, внесеними згідно із Законом
№ 1556-VII від 01.07.2014, ВВР, 2014, № 37-38, ст.2004}

Верховна Рада України постановляє:

I. Внести зміни до таких законодавчих актів України:

4. У Законі України "Про соціальний і правовий захист військовослужбовців та членів їх сімей" (Відомості Верховної Ради України, 1992 р., № 15, ст. 190 із наступними змінами):

...

3) статтю 14 доповнити пунктом 15 такого змісту:

"15. Військовослужбовцям з початку і до закінчення особливого періоду, а резервістам та військовозобов’язаним - з моменту призову під час мобілізації і до закінчення особливого періоду штрафні санкції, пеня за невиконання зобов’язань перед підприємствами, установами і організаціями усіх форм власності, у тому числі банками, та фізичними особами, а також проценти за користування кредитом не нараховуються";
Бесстрашен не тот, кто ничего не боится, а тот, кто все понял и не отступил

Offline BlackCat

• Ветеран форума
« Reply #3 : Жовтня 25, 2014, 11:17:11 11:17 »
Являюсь клиентом Приватбанка, но пользуюсь его услугами исключительно в крайней необходимости. И другим тоже настоятельно рекомендую.

Offline entp

• Ветеран форума
« Reply #4 : Жовтня 25, 2014, 11:17:48 11:17 »
Цитувати
а також проценти за користування кредитом не нараховуються

оппа...
а це точно? бо за % вчора оператор-папужка казав, що з 7(здається)серпня % нараховуються.

Offline PamTam

• Ветеран форума
« Reply #5 : Жовтня 25, 2014, 11:19:31 11:19 »
Являюсь клиентом Приватбанка, но пользуюсь его услугами исключительно в крайней необходимости. И другим тоже настоятельно рекомендую.
почему? приват24 и вообще его карточная система плохи? Интересно, что бы волонтеры без нее делали?

Offline Старина Z

• Ветеран форума
« Reply #6 : Жовтня 25, 2014, 11:21:12 11:21 »
Entp, отправьте описание ситуации на  help@pb.ua и укажите в нем номер заявки.
Приватбанк - это большая бюрократическая машина и чтобы добиться результата, нужно знать, на какие рычаги нажимать.

Offline entp

• Ветеран форума
« Reply #7 : Жовтня 25, 2014, 11:24:29 11:24 »
Приватбанк - это большая бюрократическая машина и чтобы добиться результата, нужно знать, на какие рычаги нажимать.

щойно дістав їх через приват24 - пообіцяли до 31.10.2014 розглянути заявку.

питання не в мені - мене болить за тисячі тих, що навіть не знають,що треба подавати заявки!
і їм справно знімають штрафи автоматично і ніхто потім нічого не поверне - бо не було заявки - відморозитьлся банк.

п.с.
особливо дико виглядає, коли зарплату вчасно не нарахували, а банк штрафи знімає за несвоєчасні мінімальні поповнення чи ще щось таке.
« Останнє редагування: Жовтня 25, 2014, 11:27:31 11:27 від entp »

Offline Nata

• Hero Member
« Reply #8 : Жовтня 25, 2014, 11:30:16 11:30 »
Цитувати

оппа...
а це точно? бо за % вчора оператор-папужка казав, що з 7(здається)серпня % нараховуються.

це пряма норма закону....

Offline Старина Z

• Ветеран форума
« Reply #9 : Жовтня 25, 2014, 11:31:04 11:31 »

Диалоги из Приват24 обязательно сохраняйте.

Offline Olusha

• Full Member
« Reply #10 : Жовтня 25, 2014, 11:40:29 11:40 »
Цитувати

оппа...
С некомпетентностью этих "папужок" с горячей линии сталкивалась неоднократно, онлайн поддержка в приват24 - это вообще отдельный разговор. Правила меняются очень часто и операторы не всегда за этими изменениями успевают. Сколько моей крови выпито упырями приватбанковскими :smilie9: только деваться мне некуда - торгую через интернет, а для покупателей приват самый удобный банк.

Offline Nalogovik

• Sr. Member
« Reply #11 : Жовтня 25, 2014, 11:44:49 11:44 »
Ну не знаю. Я мобілізований з квітня місяця, десь в травні-червні прийшо СМС мов "Вам як мобілізованому проценти по кредиту не будуть нараховуватися", Потім в серпні Повернули на картку вже сплачені мною проценти. І так у всіх моїх знайомих-мобілізованих. Ніяких заяв ми не писали. Були певні "не понятки" в Приват24, сума що погасив йшла з мінусом, але то недоліки програмного забезпечення як я зрозумів.
Думаю, що у Привата є вихід на списки мобілізованих. Наскільки це законно то вже інше питання.
 Можливо Ви просто туди не попали. Можливо були мобілізовані пізніше.
Можливо я вчасно, до 25-го, сплачую кредит і не стикався з просрочкою/штрафами/пенями.  :shuffle:
С друзьями надо делиться, а врагов разделять и отделывать.

Offline BlackCat

• Ветеран форума
« Reply #12 : Жовтня 25, 2014, 11:44:53 11:44 »
почему? приват24 и вообще его карточная система плохи? Интересно, что бы волонтеры без нее делали?

Система терминалов конечно хорошая. Дело в том, что иногда глючат ихние сервисы по оплате мобилок, комуналки и т.д. Возврат ошибочно списаных денег не всегда происходит автоматически, в некоторых случаях нужно тратить время на общение с поддержкой.

Offline Nata

• Hero Member
« Reply #13 : Жовтня 25, 2014, 11:50:56 11:50 »
Треба направити банку лист із посиланням на закон та проханням не нараховувати % та пені на кредит у зв'язку із мобілізацією із чітким зазначенням номеру та дати кредитного договору, підписати самому та поставити дату підписання + обов'язково додати довідку віськомату із мокрою печаткою, в якій зазначена дата мобілізації.
Лист - у 2 екземплярах.
Один лист та довідку відправити заказним листом із описом вкладення та рекомендованим поштовим повідомленням про вручення
Другий лист + копія довідки - залишити собі, а також фіскальний чек пошти про відправку, 2-й екз. опису вкладення, потім - рекомендоване поштове повідомлення про вручення (коли повернеться)

У зв'язку з тим, що вказана тема є актуальною для багатьох винесла її в окрему тему. Якщо будуть конкретні запитання  - буду відповідати та допомогати там, або пишіть у лічку http://ukrpravda.net/index.php?topic=24541.0
« Останнє редагування: Жовтня 25, 2014, 11:52:34 11:52 від Nata »

Offline LB

• Newbie
  • *
« Reply #14 : Жовтня 25, 2014, 12:02:41 12:02 »
Тоже скажу пару слов в защиту Приватбанка. Я недавний клиент этого банка, но мне понравились многие его услуги. Особенно Приват 24 - очень удобно. И система терминалов, возможность перечислить деньги на другую карточку. А недавно мне пришлось на неделю выехать за границу - в Словакию. Перед отъездом с определенными трудностями удалось купить здесь наличные евро по 18.7 (тогда был такой курс). А оказалось, что в Словакии с приватовской карточки можно просто снять с банкомата даже другого банка без комиссии по 16.7. С кредитами не связывалась, а все остальное очень даже неплохо.

Offline ВУКЕР

• Ветеран форума
« Reply #15 : Жовтня 25, 2014, 12:13:43 12:13 »

питання не в мені - мене болить за тисячі тих, що навіть не знають,що треба подавати заявки!
і їм справно знімають штрафи автоматично і ніхто потім нічого не поверне - бо не було заявки - відморозитьлся банк.

п.с.
особливо дико виглядає, коли зарплату вчасно не нарахували, а банк штрафи знімає за несвоєчасні мінімальні поповнення чи ще щось таке.

Ну так откуда банк может знать какая жизненная ситуация у клиента, если ему об этом не сообщили, объективно?!

Offline ВУКЕР

• Ветеран форума
« Reply #16 : Жовтня 25, 2014, 12:17:39 12:17 »
Тоже скажу пару слов в защиту Приватбанка. Я недавний клиент этого банка, но мне понравились многие его услуги. Особенно Приват 24 - очень удобно. И система терминалов, возможность перечислить деньги на другую карточку. А недавно мне пришлось на неделю выехать за границу - в Словакию. Перед отъездом с определенными трудностями удалось купить здесь наличные евро по 18.7 (тогда был такой курс). А оказалось, что в Словакии с приватовской карточки можно просто снять с банкомата даже другого банка без комиссии по 16.7. С кредитами не связывалась, а все остальное очень даже неплохо.
Приват действительно был гамном редким с отвратительнейшим сервисом, но это было лет 5 (7?) назад.  Потом в один момент они резко и заметно улучшились.

Offline Sotka

• Full Member
« Reply #17 : Жовтня 25, 2014, 12:27:53 12:27 »
Это вы еще со службой поддержки не сталкивались. Удивительно, что entp вообще удалось достучаться без результатов анализа мочи. А перевод между карточками легко и мгновенно проводится через портмоне, при этом при переводе через приват деньги могут где-то ненавязчиво подвиснуть.
Есть у меня один знакомый, который тоже рассказывал о преимуществах привата, вплоть до того момента, когда при отмене безнальной операции у него сняли доллары по одному курсу, а вернули по другому. У него был такой растерянный и дурацкий вид, что у меня даже живот от смеха разболелся. Буквально за день перед этим он бегал и кричал, какой у привата классный безнальный курс.

Offline BlackCat

• Ветеран форума
« Reply #18 : Жовтня 25, 2014, 12:32:46 12:32 »
Перед отъездом с определенными трудностями удалось купить здесь наличные евро по 18.7 (тогда был такой курс). А оказалось, что в Словакии с приватовской карточки можно просто снять с банкомата даже другого банка без комиссии по 16.7.

Это щедрость закончилась еще в первых числах октября. На сегодня бакс по 14 и евро по 17.7, но это тоже дешевле чем на черном рынке.

Offline LB

• Newbie
  • *
« Reply #19 : Жовтня 25, 2014, 12:43:32 12:43 »
Да, понятно, что и курс меняется, и хорошие впечатления заканчиваются, когда начинаешь сталкиваться с проблемами...Но пока не случалось...

Offline Olusha

• Full Member
« Reply #20 : Жовтня 25, 2014, 01:16:45 13:16 »
Да, понятно, что и курс меняется, и хорошие впечатления заканчиваются, когда начинаешь сталкиваться с проблемами...Но пока не случалось...
А вы часом не из приватбанка? Уже бы сразу ник брали РВ вместо LB :smilie5: Или же просто мало с этим банком общаетесь, если всем довольны.   
Альтернативы приватбанку у нас нет, вот и приходится пользоваться его услугами.

Offline entp

• Ветеран форума
« Reply #21 : Жовтня 25, 2014, 01:19:52 13:19 »
Ну не знаю. Я мобілізований з квітня місяця, десь в травні-червні прийшо СМС мов "Вам як мобілізованому проценти по кредиту не будуть нараховуватися", Потім в серпні Повернули на картку вже сплачені мною проценти. І так у всіх моїх знайомих-мобілізованих. Ніяких заяв ми не писали. Були певні "не понятки" в Приват24, сума що погасив йшла з мінусом, але то недоліки програмного забезпечення як я зрозумів.
Думаю, що у Привата є вихід на списки мобілізованих. Наскільки це законно то вже інше питання.
 Можливо Ви просто туди не попали. Можливо були мобілізовані пізніше.
так, в серпні.

Цитувати
Можливо я вчасно, до 25-го, сплачую кредит і не стикався з просрочкою/штрафами/пенями.  :shuffle:
ну, мені до терміналу для поповнення їхати біля 50 км з лісу :) + заплатити за дорогу 40 грн , щоб внести поповнення в 100 грн?  :smilie1:
на всі навколишні села - один єдиний термінал приватбанку, так що вчасно погашати не так просто :)
особливо, якщо зарплату нараховали після 28-го.
так і крім того - раз є закон, то якої курвої мами я маю спонсорувати Пріветбанк? і так за 10 років роботи з картою голд наплатив купу грошей :)
я б і не знав, що є якісь питання, якби ці дебіли не почали мене діставати прямо на полігоні за прострочені платежі :)
і це після того, як я в них же ще у серпні оформив зарплатну картку і їх менеджер зняв копію військового квитка, потім передзвонив і сказав що все добре.

Offline entp

• Ветеран форума
« Reply #22 : Жовтня 25, 2014, 01:24:53 13:24 »

п.с.

Ну так откуда банк может знать какая жизненная ситуация у клиента, если ему об этом не сообщили, объективно?!
справедливо.

але - якщо надані документи, а банк розглядає заявку місяцями - то це трохи неправильно.
ще більш не правильно, коли клієнт не може добитися відповіді на просте питання - який максимальний час розгляду заявки.
зрештою - документи надані -спершу включайте виконання закону  і далі перевіряйте собі дані хоч до всрачки.

Offline LB

• Newbie
  • *
« Reply #23 : Жовтня 25, 2014, 01:31:02 13:31 »
А вы часом не из приватбанка? Уже бы сразу ник брали РВ вместо LB :smilie5: Или же просто мало с этим банком общаетесь, если всем довольны.   
Альтернативы приватбанку у нас нет, вот и приходится пользоваться его услугами.
Нет, я не из Приватбанка, поэтому ник менять у меня нет необходимости. Я же писала, что клиент этого банка я недавний. Долго не хотела, тоже думала, что Приват - отстой. Но когда встал вопрос, что нужно открыть карточку, как раз Коломойский стал жидобандеровцем :gigi: Ну, я и открыла в Привате. И пока довольна...но, теперь, когда вы мне открыли глаза, буду начеку... :gigi:

Offline entp

• Ветеран форума
« Reply #24 : Листопада 17, 2014, 12:21:47 12:21 »
підніму тему.

моя заявка все ще розглядається...

тобто - банк досі не знайшов часу перевірити, чи надані мною (повторно - 14 жовтня, до того - 27 серпня) документи вірні і продовжує нараховувати пені, штрафи та списувати проценти.

Offline Старина Z

• Ветеран форума
« Reply #25 : Листопада 17, 2014, 04:42:32 16:42 »
підніму тему.

моя заявка все ще розглядається...

тобто - банк досі не знайшов часу перевірити, чи надані мною (повторно - 14 жовтня, до того - 27 серпня) документи вірні і продовжує нараховувати пені, штрафи та списувати проценти.
на  help@pb.ua писали с указанием номера заявки?

Offline GloriaAndrus

• Hero Member
« Reply #26 : Листопада 17, 2014, 04:50:46 16:50 »
Спілкувалась з Приватом один раз - подзвонили, що дитині положено нагороду за перемогу в конкурсі, аж 150 грн. і для цього треба оформити тільки карточку приват. Причому на дитину не можна, спершу оформити на мене, видати цілу гору документів, а потім вже йому. Мені якось вдалось за годину оформити всі папірці, лишилось тільки малому прийти і щось там підписати/сфотографуватись. Пішов, через півтори години дзвонить і питає, чи можна йому піти, бо набридло сидіти і чекати своєї черги. Я сказала, що подарую йому 150 гривень і на цьому ми спілкування з приватом закінчили.

Offline Dust

• Hero Member
« Reply #27 : Листопада 17, 2014, 07:09:33 19:09 »
Спілкувалась з Приватом один раз - подзвонили, що дитині положено нагороду за перемогу в конкурсі, аж 150 грн. і для цього треба оформити тільки карточку приват. Причому на дитину не можна, спершу оформити на мене, видати цілу гору документів, а потім вже йому. Мені якось вдалось за годину оформити всі папірці, лишилось тільки малому прийти і щось там підписати/сфотографуватись. Пішов, через півтори години дзвонить і питає, чи можна йому піти, бо набридло сидіти і чекати своєї черги. Я сказала, що подарую йому 150 гривень і на цьому ми спілкування з приватом закінчили.

Браво! Молодці! Перейшли на вищий рівень.
Раніше підробляли тупим та відвертим шахрайством: відразу на другий день після оформлення картки по телефону якийсь ускоязичний заклопотаним голосом повідомляв, що виникла якась проблема з кредитом (якого ніхто не брав і не збирався брати) і йому терміново потрібно дізнатись пін-код вашої картки, щоб вирішити цю проблему. :gigi: І що ви думаєте? Як пізніше виявилось, це був непоодинокий випадок і знайшлися довірливі, які влетіли на кілька тисяч кожен. Кредитка була здана протягом 2-х днів і опісля жодних стосунків з ПБ.