0 Користувачів і 4 Гостей дивляться цю тему.
родной брат от морганатічєского брака
а шо це за звірюшка?
Цитата: PamTam від Жовтня 26, 2014, 09:53:06 21:53а шо це за звірюшка?Не знаю - і знати не сильно хочу! Але когось вона мені весь час нагадує... Ще б кепочку...
P.S. Давно хотів запостити цю картинку з моєї колекції, але все ніяк не було нагоди - дікую Irris за "підводку" !
Цитата: pin2 від Жовтня 26, 2014, 09:53:44 21:53родной брат от морганатічєского брака то само собой, але з зоологічєской точкі зрєнія?
то я вам скажу. Це рибйонок вомбата. baby wombat. Не знаю шо воно таке.
Цитата: PamTam від Жовтня 26, 2014, 09:56:56 21:56то я вам скажу. Це рибйонок вомбата. baby wombat. Не знаю шо воно таке.Дякую!я знаю що таке вомбат! Доросле таки зовсім інше....(то щось типу австралійсько-новозеланського бобра на скільки я пам'ятаю...)
ЗЫ: удивили, открывая тему не ожидала увидеть такого голыша)
Ведмеді вони. Тільки маленькі )
соббсно меня гепа не убедил .... ждем-с
Цитата: Irris від Жовтня 26, 2014, 09:58:01 21:58ЗЫ: удивили, открывая тему не ожидала увидеть такого голыша)Це ви (харків'яни) нас здивуваи, коли обрали ОЦЕ на мера...
Цитата: natusya від Жовтня 26, 2014, 10:02:05 22:02соббсно меня гепа не убедил .... ждем-сВ сміслє ?!? Нє убєділ, що живий !? Думаєте мумію возять - на моторчиках?
Цитата: Taratayka від Жовтня 26, 2014, 10:00:43 22:00Ведмеді вони. Тільки маленькі )"ведмеді" - це традиційно коали А Вомбати - гризуни. Хоча коали здається теж. Там в них все не як у людей і якісь наші аналогії там не конають. Там взагалі як на іншій планеті - принаймі з точки зору зоології...
Не, ну Вы даете, то, что она ему руку целует - никого не интересует
В москалів навіть прро них пісня є! В любімої групи Хуйла!"Вомбат - батяня !Батяня - вомбат !"