Автор Тема: Чем опасны все эти эгории, шаны, финли, дрейки и им подобные  (Прочитано 2948 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Offline medved

• Ветеран форума
  • Стать: Чоловіча
они уводят дискурс в сторону, они сознательно или некоторые из них неосознанно подменяют  дефиниции
и тем самым стают, или стояли и стоят,  на стороне системы.
Система осталась, эгории предлагают - сменили блядей, сменили бандершу,  мебели нет  - какую украла предыдущая бандерша, какую разбомбили налетчики или конкурирующая фирма , то хуйня, выбрали или назначили новых блядей, новую бандершу,  на мебель заработают - поставим.  Давайте теперь этих блядей  и бандершу лелеять, сдувать с них пыль и, не дай бог, не критиковать.
Только система то осталась, и новые-старые бляди (а хули - запускают их по кругу туда-сюда), и новая бандерша отлично вписались в старую систему и с рвением впряглись тянуть лямку.
Потому и имеем ярем, печерский суд, голую и голодную армию и козака гаврылюка "видмина дупутанськои недоторканосты нэ на часи".
И через месяц после выборов   не имеем правительства :fp    в условиях войны.
Толя. Папа, а на том бєpєгу наші? Опанас (зловісно). Там кацапи…

Offline Противная одесситка

• Hero Member
  • Люстрирую, дорого
А тебе ватник что до этого?
И хватит полоскать тут Дрейк! Она уже месяц сюда не заходит, а тебе все чешется :smilie9:
Я не злопамятная, я просто злая и у меня хорошая память

Offline medved

• Ветеран форума
А тебе ватник что до этого?
И хватит полоскать тут Дрейк! Она уже месяц сюда не заходит, а тебе все чешется :smilie9:

"какие ваши доказательства"(с)

• Hero Member
  • Люстрирую, дорого
На создание правительства по конституции месяц с момента начала работы вновь избранной ВР

Чупс

• Гість
Медвед, я понял, ты таки юльок - человек с постоянной жаждой разрушать.

Разрушать, когда на тебя напали и твой дом разрушают, тебе всё равно нужно обдирать старую плитку и перекрашивать пол, хоть там уже стены рушатся от ударов извне, а тебе надо краны на кухне менять... пипец, це якась психічна хвороба  :smilie2:

Offline VikS

• Hero Member
Отписал модеру, что бы закрыл тему (ветку).
Достало уже это нытье...  >:(
Пан придбав автомат?

Offline optimist

• Ветеран форума
они уводят дискурс в сторону, они сознательно или некоторые из них неосознанно подменяют  дефиниции
Система осталась,

Ну так у нас все ще парламентсько-президентська республіка. А ви що пропонуєте?
Крім того прийнято рішення на євроінтеграцію, маємо нового президента і прем'єра які на порядок розумніші і більш освічені ніж будь які до цього. Нас підтримує Європа і весь світ. Ми маємо оновлену на 60% Раду.
ну я це так скромно нагадую :shuffle:

Offline medved

• Ветеран форума
Медвед, я понял, ты таки юльок - человек с постоянной жаждой разрушать.

Разрушать, когда на тебя напали и твой дом разрушают, тебе всё равно нужно обдирать старую плитку и перекрашивать пол, хоть там уже стены рушатся от ударов извне, а тебе надо краны на кухне менять... пипец, це якась психічна хвороба  :smilie2:

чупа, я не понял, тебя шо добавить в название ветки?

Offline Бувалий

• Ветеран форума
Отписал модеру, что бы закрыл тему (ветку).
Достало уже это нытье...  >:(
Пан придбав автомат?
Гранотомет + САУ...
Каждая вторая тема -  все пропало, всех повесят, ужас, мрак,  я ухожу... :bpl:

Offline medved

• Ветеран форума
На создание правительства по конституции месяц с момента начала работы вновь избранной ВР

уважаемая, в стране идет война. Народная в прямом и во всех смыслах этого слова, а не такая, как нам врали о второй мировой войне. какой нах месяц?

Чупс

• Гість

Я не так крут как Егорий или Дрейк, но в любую минуту готов подписаться под их словами.

А этих нытиков-юльков я не догоняю.

Offline medved

• Ветеран форума

Offline optimist

• Ветеран форума

уважаемая, в стране идет война. Народная в прямом и во всех смыслах этого слова, а не такая, как нам врали о второй мировой войне. какой нах месяц?

тю, а що якби кабмін обрали на наступний день то війна припинилася б
війна це надовго а ми не маємо танцювати під дудку путіна

Offline Геннадій-Умань

• Hero Member
Система осталась, эгории предлагают - сменили блядей, сменили бандершу,  мебели нет  - какую украла предыдущая бандерша, какую разбомбили налетчики или конкурирующая фирма , то хуйня, выбрали или назначили новых блядей, новую бандершу,  на мебель заработают - поставим.  Давайте теперь этих блядей  и бандершу лелеять, сдувать с них пыль и, не дай бог, не критиковать.
Только система то осталась, и новые-старые бляди (а хули - запускают их по кругу туда-сюда), и новая бандерша отлично вписались в старую систему и с рвением впряглись тянуть лямку.
Потому и имеем ярем, печерский суд, голую и голодную армию и козака гаврылюка "видмина дупутанськои недоторканосты нэ на часи".

абсолютно з цим згодний

зараз начнуть в мене гімном кидатися що я також юльок ))

• Hero Member
  • Люстрирую, дорого
А разве нет?

Offline Шоцемамо?

• Hero Member
  • отакої...
http://ukrpravda.net/index.php?topic=26993.0 :fp

medved, Вам, как радикалу, такие существа должны нравиться  :hot:
ну и ладно...

Offline serginio

• Ветеран форума

налякав ти звичайно....

давай так - скільки систем особисто ти поміняв?
навіть можна по іншому - у зміні скількох систем особисто ти брав участь?

Offline medved

• Ветеран форума
Коли президент Порошенко, коментуючи провал КПУ на виборах, заявив, що засудити компартію повинен не суд, не влада і т.п., а "народ України", — все відразу стало на свої місця. І олігархи, яких (поміняй їм піджак) не відрізниш від члена Політбюро, і вчорашні активісти, які, отримавши посаду, тут-таки перероджуються на кондових чиновників, і журналісти, що дружно готові "не розгойдувати човен". І я, мабуть, уперше в житті гостро солідаризувалася з євреями, які досі розшукують, переслідують і тягнуть до суду колишніх нацистів — глибоких старців, що вже й так однією ногою стоять у могилі. Щоб не встигли вшитися на той світ без справедливого людського суду. "Це потрібно не мертвим, це потрібно живим" — забити осиковий кілок у серце людожерської системи, щоб вона нарешті померла. Остаточно й назавжди.

Ні, ми цього так і не зробили. І, судячи з промови президента, й не плануємо, — ми продовжуємо вбудовуватися в цю систему і щиро не розуміємо, чому все так криво виходить.
http://gazeta.dt.ua/internal/za-marmurovim-pilom-upalogo-lenina-_.html

Offline medved

• Ветеран форума

налякав ти звичайно....

давай так - скільки систем особисто ти поміняв?
навіть можна по іншому - у зміні скількох систем особисто ти брав участь?

OS/4.1 ->  MS-DOS ->  Win3 ->  Winnt4x ->  Win2000 -> Red Hat 7.3 ->   AIX4.1.5 ->  SCO Open Server 5x  ->  AIX 5.3 ->  AIX6.1 ->  AIX7

Offline medved

• Ветеран форума
Ми не розуміємо, що й сьогоднішню нашу війну веде все та ж система — вона відчула серйозну загрозу і вживає екстрених заходів задля власного виживання. Це взагалі не якась "нова" війна, — ми все ще не можемо закінчити попередню.
Коли вчинки й виступи людей при владі здаються вам абсурдними й навіть убивчими як для країни на загал, так і для їхньої особистої політичної кар'єри, — ви навіч бачите, як хвіст виляє собакою. Наприклад, коли влада і журналісти з подачі влади дискредитують волонтерський рух допомоги фронту — це майже убивчо і для воюючої країни, і для репутації цих політиків. Зростання волонтерського руху, як зародка громадянського суспільства, — децентралізованого, непідконтрольного владі, недосяжного для її маніпуляцій, — пряма загроза політичній системі, що сформувалася й закосніла в епоху СРСР.

Саме тому ніхто не має наміру засуджувати комунізм. Йому дозволять просто піти на смітник історії. І дарма. Відправляючи щось на смітник замість того, щоб вивчити, розслідувати, дати оцінку, — ми всю свою історію справді перетворюємо на смітник. Або, швидше, на каналізацію.

Offline medved

• Ветеран форума
А завтра була війна. Яка завжди — хаос і бардак. У якій тому так зручно ховати кінці у воду. Нам був запропонований цілий список можливих ворогів, із якого кожен міг вибрати те, що відповідає його смакам і темпераменту: Путін, Стрєлков, Росія, "даунбас", "лугандони", знову Путін, "Русский мир", раша тудей, ще раз Стрєлков і Кисельов (один чи обидва?), Путін і Пушкін (до речі, теж), РПЦ і патріарх єя особисто. Ворогів так багато, що шукати ще когось — просто немає сенсу. А тому цей ворог, як магічний кощій, набувши безліч імен і ликів, вислизає з пальців на найменшу спробу його схопити.

Утім, ми не особливо й стараємося. Ми теж — усього лише люди і готові йти шляхом найменшого опору.

Offline medved

• Ветеран форума
Ми взагалі останнім часом підозріло багато сил і слів витрачаємо саме на забалакування травми, а не на боротьбу з реальними обставинами.

Можливо, це почалося з лінгвістичного компромісу — "АТО" замість "війна". Ця підміна понять виявилася зручною для всіх — для української влади, Росії, Європи і для нас самих.

Offline medved

• Ветеран форума
Журналістові, наприклад, значно простіше (й прибутковіше) "не розгойдувати човен", годувати реципієнта заспокійливими пігулками — період, мовляв, складний, не треба заважати владі, у неї ж неодмінно "є бачення", "більше інформації, ніж у нас", "план" тощо. Значно простіше повертати зброю не проти влади, а проти її критиків, які заважають системі і далі зберігати себе.

Astronaut

• Гість
Журналістові, наприклад, значно простіше (й прибутковіше) "не розгойдувати човен", годувати реципієнта заспокійливими пігулками — період, мовляв, складний, не треба заважати владі, у неї ж неодмінно "є бачення", "більше інформації, ніж у нас", "план" тощо. Значно простіше повертати зброю не проти влади, а проти її критиків, які заважають системі і далі зберігати себе.
Прочитав, дякую - один з найкращих текстів що попадалися останнім часом.
:smiley24:
Але тут здається більше в пошані саме не "не розгойдувати", нажаль. Крок вліво-вправо і все: ти вже "юльок". Це починає скидатися на чорний расизм якийсь
:)

Offline medved

• Ветеран форума
Прочитав, дякую - один з найкращих текстів що попадалися останнім часом.
Але тут здається більше в пошані саме не "не розгойдувати", нажаль. Крок вліво-вправо і все: ти вже "юльок". Це починає скидатися на чорний расизм якийсь
:)

я сам коли прочитав - офігєл. як виросла Щоткіна. вона раніше про попів писала

Offline serginio

• Ветеран форума
OS/4.1 ->  MS-DOS ->  Win3 ->  Winnt4x ->  Win2000 -> Red Hat 7.3 ->   AIX4.1.5 ->  SCO Open Server 5x  ->  AIX 5.3 ->  AIX6.1 ->  AIX7

в РОЗРОБЦІ яких систем ти брав участь?
бо інсталяції готових дистрибутивів виконують сотні мільйонів людей

Offline Єгорій

• Ветеран форума
  • = Розвідка =
Приклад злочинної свідомості: "Егорию народ не такой попался. Ща заведёт про правовый стан, закон и прочую поебень" (с) Зильбершухер

Offline Читач

• Ветеран форума
кажуть, за статистикою більшість виборців схильна до підтримки влади, якою б вона не була,
а вже коли влада заявляє позиції, що відповідає їх світогляду,
то ця більшість буде підтримувати її незалежно від реальних дій,
названі в темі просто найінтелектуальніша частина з більшості 
Так от, як кров свою лили батьки за Москву і Варшаву, і вам, синам, передали свої кайдани, свою славу!

Offline RG

• Ветеран форума

Знову 'насслілі-всьопрапала' і майдан 3.0 ?

Заіпав вже, чимось конкретним не пробував зайнятись ?

Offline medved

• Ветеран форума
кажуть, за статистикою більшість виборців схильна до підтримки влади, якою б вона не була,
а вже коли влада заявляє позиції, що відповідає їх світогляду,
то ця більшість буде підтримувати її незалежно від реальних дій,
названі в темі просто найінтелектуальніша частина з більшості