Подводя промежуточные итоги. Имеем двух кандидатов. Старина, который явный лидер народных симпатий, но он отнекивается по этическим соображениям. И Веталя, который не против, технически подкован (с его слов) но в голосовалке не учавствует.
Может попробовать все-таки уговорить Старину, а Чупу на обоих? Или как?
PamTam, чекайте, дякую за просування в кандидати, але я не планував бути модером, єдине - пропонував Чупові налаштувати плагін для форуму, який Чупа ніяк не поставить.
Ну і як всі, я тут так само створюю масовку і ні на що не згоден 
ну от.
значить так і будемо тут без модераторів узагалі, бо не погоджується ніхто.
я ще в тій гиляці пропонував, щоб роздати модератора з обмеженими можливостями (без бана і видалень) купі нормальних людей, наприклад 10 чоловік з нашого списку і їх не питати. І домовитись, що втручаємось у роботу форуму по мінімум. Відразу уникнемо всіх проблем:
1) не буде відповідальності, яка падає на одну людина за весь форум.
2) хтось да і буде завжди з модераторськими можливостями, в потрібний момент вітку підправлять.
3) Модера, який трониться розумом, міняється адміном на наступного кандидата без глобальних протест.
4) Не буде забастовок "та ухажу/не ухажу", а потім довгих переобрань
Тре значимість цього статусу модератора знівелювати, і прирівняти до простого користувача з трохи більшими можливостями, а не як корона на голові.
Чупа, подумай над таким варіантом!