0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.
класна бізнес-ідея: вкласти крапельку грошей на дизайн, зіграти на почуттях людей, та грести гроші, заробляючи на пересиланнях простих, наівних, довірливих людей.
Цитата: Rost_I від Грудня 12, 2014, 04:51:57 16:51класна бізнес-ідея: вкласти крапельку грошей на дизайн, зіграти на почуттях людей, та грести гроші, заробляючи на пересиланнях простих, наівних, довірливих людей.Та ладно вам брюзжать. Жена отправила подарок, надеется, что кому-то будет приятно.Правда НП на пересылку скидку сделала аж 1 грн. ну то таке.
Менеджери НП, як бізнесмени, просто крутяки
Цитата: Некто_2 від Грудня 12, 2014, 05:05:58 17:05Цитата: Rost_I від Грудня 12, 2014, 04:51:57 16:51класна бізнес-ідея: вкласти крапельку грошей на дизайн, зіграти на почуттях людей, та грести гроші, заробляючи на пересиланнях простих, наівних, довірливих людей.Та ладно вам брюзжать. Жена отправила подарок, надеется, что кому-то будет приятно.Правда НП на пересылку скидку сделала аж 1 грн. ну то таке.Дружина Ваша молодець. Менеджери НП, як бізнесмени, просто крутяки: "зроби добру справу, попутно заплативши нам гроші". Як на мене, або вже б робили доброчинність по-чесному. Або "нічого особистого - просто бізнес". А робити бізнес під виглядом доброчинності - якось мерзенненько. Мінус в карму Новій пошті, короче.
Взагалі-то прикольна ідея.Тільки я, як завжди виходить, купила би комусь хороший подарунок, а мені у відповідь прийшла б якась фігня.
Ну тут больше идея порадовать кого-то. Имхо.
У НП з добрими справами все ок.Так як вони допомагають волонтерам, мало хто нам допомагає.
Цитата: Elsewhere від Грудня 12, 2014, 06:48:03 18:48Ну тут больше идея порадовать кого-то. Имхо.Просто выберите вещь которая Вам не нужна, но может кого-то порадовать. Ну и начать можно с малого А если Вам не подойдет подарок, можно повторить процесс. НП порадуется , Rost_I погрустит.