Чим перед Україною завинили її кримські симпатики, які збиралися виїхати на її материкову частину, або повернутися до дому? Чому не можна було попередити людей заздалегідь? Ми країна, яка прагне в Європу, чи в жопу?
ЯКИЙ СЕНС В ТАКОМУ ПИЗДУВАТОМУ РІШЕННЮ ЩОДО ПАСАЖИРСЬКИХ ПЕРЕВЕЗЕНЬ?
ЧОМУ НЕ ЗУПИНИЛИ ТОВАРНІ ПЕРЕВЕЗЕННЯ?
Чим завинили ? тим же що і мешканці Донбасу, які потрапили під роздачу в ході АТО. Тобто НІЧИМ. Тільки от претензії вони не по адресу виставляють. Всі питання до кацапів. Чому вони приперлися і перестали ходити поїзди , чому прийшли їхні "добровольці" і почалася війна ...
А по поїздах ? Може так треба було без попередження ... вантажні перевезення теж заборонили. Я, особисто, за те щоб усі товарні перекрити. А може це і тупий крок ... Але я хотів сказати інше. Зараз, живучи в Україні, я наражаюся на небезпеку отримати на голову ракету від Хуйла або бомбу від терористів або бути мобілізованим, або отримати ще якусь неприємність навіть від рідної влади. Є варіант покинути країну і уникнути цього всього. Але оскільки я залишаюся тут, то я свідомо розумію усі ці ризики і не збираюся розпускати воплі і соплі. Це мій вибір і на своєму місці я намагаюся робити все, що вважаю за потрібне, для виправлення цієї ситуації.
Звичайно, що в Криму або на сході шанси втрапити в халепу вищі, але кожен повинен сам для себе оцінити ризики.