Автор Тема: Мінськ, з якого ... Лугандон має підписувати капітуляцію?  (Прочитано 568 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Offline Etobicoke Resident

• Hero Member
Я не розумію тих хто плачеться по Мінську. Взагалі що ви від нього очікували? Ні Україна не завалила москалів в Лугандоні. Ні Хуйло не просунулось там за останні півроку. З якого ..., одна чи інша сторона мала капітулювати перед другою? Чи вони як буддійські бійці, що просто дивляться в очі один одному і переможений визнає свою поразку? Хуйло привело ситуацію до патової, коли жодна сторона поки не може перемогти, але і відступати нема куди. Походу, поки на цьому і розійшлись в Мінську. Війна буде продовжуватись поки не виявить явного переможця.

ПС: Те що Кучма там щось підписав, це взагалі для Європейців, щоб вони взагалі з нічим додому не вертались, їм теж треба перед своїм електроратом відчитатись.
« Останнє редагування: Лютого 12, 2015, 06:09:29 18:09 від Etobicoke Resident »

Offline Адам Жоржович

• Ветеран форума
Ці "угоди" просто неможливо виконати, бо там ніхуя немає конкретики. Навіть нібито конкретні дати звільнення всіх заручників і закриття кордону насправді ніхуя не конкретні, бо обставлені туманними передумовами а отже виконані не будуть. Коротше кажучи: "кака била, кака єсть".

Offline Etobicoke Resident

• Hero Member
Просто треба як хорвати готуватись до остаточного вирішення проблеми. Шкода тільки, що кілька років можливого розвитку будуть втрачені на військові цілі. Але без того ніяк.

Offline Противная одесситка

• Hero Member
  • Люстрирую, дорого
Просто треба як хорвати готуватись до остаточного вирішення проблеми. Шкода тільки, що кілька років можливого розвитку будуть втрачені на військові цілі. Але без того ніяк.
Развитие ВПК - это толчок к развитию практически всех отраслей промышленности и науки - так что ничего не будет потеряно
Я не злопамятная, я просто злая и у меня хорошая память

Offline Алекс

• Hero Member
  • Стать: Чоловіча
Цитувати
Я не розумію тих хто плачеться по Мінську.
А что тут понимать? Это наша земля, путин ПНХ.

Offline Askold

• Ветеран форума
  • Стать: Чоловіча
Развитие ВПК - это толчок к развитию практически всех отраслей промышленности и науки - так что ничего не будет потеряно

:smiley24:

Плюс це додаткові робочі місця та розігрів економіки.
Ну якщо звичайно все не буде задушено старою совковою системою казнокрадства та зради.