Автор Тема: В Одесі знову вибух  (Прочитано 3033 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Offline Feral Cat

• Ветеран форума
  • Never give in!
В Одесі знову вибух
« : Лютого 17, 2015, 11:24:59 23:24 »
Зверніть увагу як наполегливо і ретельно (без жертв) працює агентура в Одесі. Таке враження, що вони роблять це під дахом когось із господарів міста і силовиків. Нікого не знайдено і не заарештовано в реаультаті всіх попередніх вибухів.  :smilie9:

В Одессе произошел новый громкий взрыв
Вчера, 23:00
В центре Одессы произошел новый взрыв. Об этом сообщают пользователи соцсетей.

По предварительным данным взрыв произошел на улице Большой Арнаутской 85, на пересечении с Александровским проспектом.

Взрыв был слышен в районе Привоза, Малой и Большой Арнаутской, Александровского проспекта, Екатерининская, Успенская, Базарная.

Отметим, что по указанному адресу расположен сервисный центр «Ника-Сервис плюс», директором которого является лидер одесского «Автомайдана» Евгений Резвушкин.

На место происшествия прибыли милиция и пожарные, район оцеплен.

http://info-center.od.ua/ukrnet/23463-v-odesse-proizoshel-novyy-gromkiy-vzryv.html
If you are going through hell, keep going.

Offline PamTam

• Ветеран форума
Re: В Одесі знову вибух
« Reply #1 : Лютого 17, 2015, 11:27:01 23:27 »
йой, це ж мужик не то з автомайдану, не то з антимайдану, всі вони там однакові (с) Feral Cat

Offline ВУКЕР

• Ветеран форума
« Reply #2 : Лютого 17, 2015, 11:27:09 23:27 »
Зверніть увагу як наполегливо і ретельно (без жертв) працює агентура в Одесі. Таке враження, що вони роблять це під дахом когось із господарів міста і силовиків. Нікого не знайдено і не заарештовано в реаультаті всіх попередніх вибухів.  :smilie9:

Идиот! Им пока не дали приказа ТЕБЯ убивать!
Им дали команду гнать тебя лоха в нужном хуйлу направлении. Что ты, лох, и делаешь.

Offline Feral Cat

• Ветеран форума
  • Never give in!
« Reply #3 : Лютого 17, 2015, 11:30:59 23:30 »
йой, це ж мужик не то з автомайдану, не то з антимайдану, всі вони там однакові (с) Feral Cat

У своєму ставленні до українців практично таки да. На жаль.
ринаймні головний патріот Одеси Гончаренко нішим не відрізняється від свого папи Костусєва.
А те, що зараз вони проти Хуйла, зовсім не означає, що вони перестануть стверджувати що одеса - не українцьке місто.
Така от біда... :smilie2:

Offline PamTam

• Ветеран форума
« Reply #4 : Лютого 17, 2015, 11:32:59 23:32 »

ринаймні головний патріот Одеси Гончаренко нішим не відрізняється від свого папи Костусєва.
А те, що зараз вони проти Хуйла, зовсім не означає, що вони перестануть стверджувати що одеса - не українцьке місто.
можна дати означення українця?

Offline Feral Cat

• Ветеран форума
  • Never give in!
« Reply #5 : Лютого 17, 2015, 11:33:15 23:33 »

Им дали команду гнать тебя лоха в нужном хуйлу направлении. Что ты, лох, и делаешь.

Ну ти тут відомий спец. То скажи, чи не здається дивним той факт, що за півроку ніхто не був взятий за ці вибухи? Невже так важкобуло поставити камери спостереження в певних місцях можливих терактів. Цей будинок на Чкалова - один із таких місць.

Offline Feral Cat

• Ветеран форума
  • Never give in!
« Reply #6 : Лютого 17, 2015, 11:34:17 23:34 »

Прошу дуже.
Це той хто не терпить монументів Катерині ІІ в українському місті Одесі.

Offline PamTam

• Ветеран форума
« Reply #7 : Лютого 17, 2015, 11:35:28 23:35 »

Прошу дуже.
Це той хто не терпить монументів Катерині ІІ в українському місті Одесі.
а якщо комусь похуй до пам'ятників в іншому місті, то він автоматично втрачає право називатися українцем?

Offline Feral Cat

• Ветеран форума
  • Never give in!
« Reply #8 : Лютого 17, 2015, 11:38:32 23:38 »
(click to show/hide)
а якщо комусь похуй до пам'ятників в іншому місті, то він автоматично втрачає право називатися українцем?

Якщо комусь в Україні похуй памятники катам України, то в таких випадках вони вільні чи не вільні агенти русского міра. І треба бути ідіотом щоб не розуміти таких елементарних речей.

Offline PamTam

• Ветеран форума
« Reply #9 : Лютого 17, 2015, 11:39:51 23:39 »
(click to show/hide)

Якщо комусь в Україні похуй памятники катам України, то в таких випадках вони вільні чи не вільні агенти русского міра. І треба бути ідіотом щоб не розуміти таких елементарних речей.

мушу тебе засмутити. памятник катерині в Одесі похуй 99.9% народу України. Хто залишається?

Offline Feral Cat

• Ветеран форума
  • Never give in!
« Reply #10 : Лютого 17, 2015, 11:44:00 23:44 »
Залишається Одеса як латентно чи активно ватне місто.
Вся біда і сталася якраз тому, що більшості українського населення було і є до сраки минуле і майбутнє.
Але як казав Орвел -

Who owns the past owns the future. Who owns the present owns the past.  

Це надзвичайно проста і універсальна формула.
Лише в Україні її чомусь не можуть зрозуміти.
А жаль, бо розруха спочатку починається в головах.

Offline ВУКЕР

• Ветеран форума
« Reply #11 : Лютого 17, 2015, 11:45:49 23:45 »

Ну ти тут відомий спец. То скажи, чи не здається дивним той факт, що за півроку ніхто не був взятий за ці вибухи?

Не здається. Мені здається що ти чмо на подсосі у хуйла.

А те, що ти кажеш - БРЕХНЯ.
Достатньо читати стрічку новин.

Offline Feral Cat

• Ветеран форума
  • Never give in!
« Reply #12 : Лютого 17, 2015, 11:51:25 23:51 »
(click to show/hide)

Це вже навіть нецікаво. По твоєму, якщо людина не хвалить Петра і Генштаб - то той на підсосі у Хуйла.
І що ти від цього виграєш? Не зрозуміло...

Offline PamTam

• Ветеран форума
« Reply #13 : Лютого 17, 2015, 11:52:08 23:52 »
Залишається Одеса як латентно чи активно ватне місто.
Вся біда і сталася якраз тому, що більшості українського населення було і є до сраки минуле і майбутнє.
Але як казав Орвел -

Who owns the past owns the future. Who owns the present owns the past.  

Це надзвичайно проста і універсальна формула.
Лише в Україні її чомусь не можуть зрозуміти.
А жаль, бо розруха спочатку починається в головах.
бла-бла-бла ні про що, замість відповіді. Хто у нас є українцем в державі? Ті, хто там зараз, воює, вони українці чи ні? Чи їм до сраки майбутнє?

Offline ВУКЕР

• Ветеран форума
« Reply #14 : Лютого 17, 2015, 11:55:05 23:55 »
(click to show/hide)

Це вже навіть нецікаво. По твоєму, якщо людина не хвалить Петра і Генштаб - то той на підсосі у Хуйла.
І що ти від цього виграєш? Не зрозуміло...
Нецікаво - то іди нахуй.
Якщо не розумієш - то або ідіот або найманець хуйла.

Offline Feral Cat

• Ветеран форума
  • Never give in!
« Reply #15 : Лютого 17, 2015, 11:56:33 23:56 »
Мене завжди вбиває невміння українців вести дискусії і аргументувати свою позицію логічно.
Я був свідком та іноді учасником різних міжнаросних тусовок - в більшості випадків українська категоричність або брак ввічливих але серйозних аргументів залишали дуже неприємне враження.

Offline Feral Cat

• Ветеран форума
  • Never give in!
« Reply #16 : Лютого 17, 2015, 11:58:22 23:58 »
(click to show/hide)
Нецікаво - то іди нахуй.

Ну от і весь рівень. Чим ти відрізняєшся від Захарченка чи Ахмєтова?
Шкода мені тебе...

Offline PamTam

• Ветеран форума
« Reply #17 : Лютого 17, 2015, 11:59:46 23:59 »
Мене завжди вбиває невміння українців вести дискусії і аргументувати свою позицію логічно.
Я був свідком та іноді учасником різних міжнаросних тусовок - в більшості випадків українська категоричність або брак ввічливих але серйозних аргументів залишали дуже неприємне враження.
ти будеш відповідати на запитання чи і далі продовжуватимеш у кожному пості лишень обсирати народ України?

Offline ВУКЕР

• Ветеран форума
« Reply #18 : Лютого 18, 2015, 12:00:47 00:00 »
(click to show/hide)
Нецікаво - то іди нахуй.

Ну от і весь рівень. Чим ти відрізняєшся від Захарченка чи Ахмєтова?

:laugh:
Хуй його знаэ. може зростом чи вагою?  :weep:

Offline ВУКЕР

• Ветеран форума
« Reply #19 : Лютого 18, 2015, 12:01:26 00:01 »
ти будеш відповідати на запитання чи і далі продовжуватимеш у кожному пості лишень обсирати народ України?

так я вже показав, що він хуйлове чмо.

Offline Feral Cat

• Ветеран форума
  • Never give in!
« Reply #20 : Лютого 18, 2015, 12:06:15 00:06 »

Я не обсираю “народ України“. Я жодного поганого слова не сказав про вояків, волонтерів, їхні родини і всіх тих, хто допомагає захищати Україну.
Я кажу те, що бачу або знаю з власного досвіду.
Я особисто очікував чгось подібного що відбувається виходячи саме з того що бачив і знав.
І нічого доброго в поведінці більшості населення України та його ставлення до власного минулого і майбутнього я на жаль не бачив - за незначними винятками.

Православні попи, русскоє радіо і тб, русская попса, русскіє імпєратори плюс лєнін, русскій язик, родствєннікі в рассіі - із цього аж ніяк нормальної незалежної держави і нормального суспільства не вибудуєш.
І так воно є.
Зараз є шанс нарешті виправити це. Але ціну доведеться заплатити неспівмірно високу.

Offline Feral Cat

• Ветеран форума
  • Never give in!
« Reply #21 : Лютого 18, 2015, 12:07:59 00:07 »
(click to show/hide)

:laugh:
Хуй його знаэ. може зростом чи вагою?  :weep:

І це так саме і є. Більш нічим.

Offline PamTam

• Ветеран форума
« Reply #22 : Лютого 18, 2015, 12:12:17 00:12 »

Я не обсираю “народ України“. Я жодного поганого слова не сказав про вояків, волонтерів, їхні родини і всіх тих, хто допомагає захищати Україну.
Я кажу те, що бачу або знаю з власного досвіду.
Я особисто очікував чгось подібного що відбувається виходячи саме з того що бачив і знав.
І нічого доброго в поведінці більшості населення України та його ставлення до власного минулого і майбутнього я на жаль не бачив - за незначними винятками.

Православні попи, русскоє радіо і тб, русская попса, русскіє імпєратори плюс лєнін, русскій язик, родствєннікі в рассіі - із цього аж ніяк нормальної незалежної держави і нормального суспільства не вибудуєш.
І так воно є.
Зараз є шанс нарешті виправити це. Але ціну доведеться заплатити неспівмірно високу.
гаразд, будеш заперечувати очевидне, нехай. Це мабуть і називається умінням вести дискусію.

Абстрактний одесит, хлопець 25 років, доброволець, якому відірвало на війні руку. Йому похуй до памятника. Він українець чи ні? Одеський волонтер, справжній, йому похуй до памятника. Він українець чи ні? І це ми ще про російськомовність не почали.

Offline Lina

• Global Moderator
  • Ветеран форума
  • Стать: Жіноча
  • Камінці чудові, різнокольорові
« Reply #23 : Лютого 18, 2015, 12:45:15 00:45 »
Ідіоти ті, хто влаштовує ці вибухи . Їх вже ніхто не боїтьсяю. Дарма втрачений час і гроші.

Offline Feral Cat

• Ветеран форума
  • Never give in!
« Reply #24 : Лютого 18, 2015, 01:29:53 01:29 »
Той хлопець 25 річний є героєм, але одночасно і жертвою підлості власних земляків, які ту біду накликали.
 Я прожив в Одесі майже все життя і втратив будь-яку повагу до міста і його мешканців після того як мою дитину проганялли з дитячого майданчика да украінську мову. Не кажучи вже про памятник Катерині, який був просто нахабним плювком в бік украінців. Людині, яка в Одесі не жила, це зрозуміти важко.

Offline Противная одесситка

• Hero Member
  • Люстрирую, дорого
« Reply #25 : Лютого 18, 2015, 06:41:40 06:41 »
Господи ты боже мой! Оно прожило в Одессе все життя!
А как же многие успешные годы жизни в США?
Ребята, пишущие под ником Feral Cat, вы уж как то согласовывайте показания, а то улица Чкалова уже 20 лет, как Большая Арнаутская, а группа об этом одного из своих членов в известность не поставила.
Про выгоняли с детской площадки э вообще бред! В Одессе, где говорят на многих языках сразу перемешивая слова.... Ну-ну
И еще взрыв был не около офиса Гончаренко, так, что не надо тут его в примеры приводить
Блин, надоело чмо блохастое, обсирающее Одесса
Я не злопамятная, я просто злая и у меня хорошая память

Offline Feral Cat

• Ветеран форума
  • Never give in!
« Reply #26 : Лютого 18, 2015, 06:51:59 06:51 »
Дєточка, я прекрасно знаю назви вулиць старі і радянські. І памятаю коли відбувалися перейменування взад. А той факт, що в Одесі украінську не толерують ти ніяк заперечити не зможеш позаяк нею не спілкуєшся - напевно належиш до русского міра. Де був ваш патріотизм 20 років назад? Він тоді був дуже потрібен. Ах так, я забув - ви прєдствіть нє маглі вайни с русскімі. Лохи...

Offline Противная одесситка

• Hero Member
  • Люстрирую, дорого
« Reply #27 : Лютого 18, 2015, 07:06:32 07:06 »
О,заступила утренняя смена на вахту.
Пишет якобы га суржике с имитацией львовского диалекта
Однако, много вас там.
Значит пишу для последнего "автора" - я тебе не "деточка" пропагандон ватный. Пишу я на том языке, на каком хочу, из Одессы, в отличие от поцреотов типа тебя на смылась за колбасой, и не подрабатываю, в отличие от вашей бригады, у врагов моей страны.
Дрейк вашу компашку не смогла выкорчевать, у меня нервы покрепче, я вас выживу с этого форума.
Так, что смотрите под ноги...
Я не злопамятная, я просто злая и у меня хорошая память

Offline Tvladrat

• Hero Member
« Reply #28 : Лютого 18, 2015, 09:53:42 09:53 »
І так воно є.

Православных попов утопить в море под Одессой? Всех, и КП и МП, или только МП? Потом утопить тех, кто говорит по русски? А потом и тех, у кого родственники в России?

Ну тут даже Сталин отдыхает.

Хотя "ціну доведеться заплатити неспівмірно високу" - что-то повеяло из тех лет... Это не лозунги времен 1937 года?

Offline Александр 1-й

• Hero Member
  • Харьков. Украинский город ;)
« Reply #29 : Лютого 18, 2015, 11:07:25 11:07 »
Б...ь, блохастый, как ты уже достал...  :Ganba:
Народ, только мне понятно, что от этой группы му...в, кроме вреда ничего не приносится?