В цій темі цікаве позиціонування самої теми.
І власне з тієї стелі та коментів видно, що хочєтца так по дєдовскі по совєцкому бо я так знаю а як по інакшому думати впадло. Камандір нєдоработал, солдатіков же повно...
От скажіть невже командир чи зампотил чи начальник їдальні не знають що там стеля поцвіла - знають, яке блять рішення? - скинутися своїми грошима, зробити побори у солдат, замовити за якісь відкати тієї побєлки, потім якісь прапора чи контрачі чи мобілізовані лізуть блять туди і білять стелю? І так з року в рік - десятками років в армії виростають блять штукатури пліточніки, лісоруби, рєшали та хабарники з пузами блять як у бегемотів, зажени бочку соляри купи мішок побєлки, майдан хуєйдан ідєали....заєбали совкові уєбні. Той інспектуючий мудак чи хто там не на командира повинен дивитись а на свого зама і давати спокійно розпорядження - буд.бригаду, матеріал, доповідь а не пиздіти - ЩО я за вас це повинен робити. І так скрізь, гєнєрали та полковники бички, папірці, стіни чи якісь непобілені бордюри ходять шукають навіщо то потрібно? Хай бляді процесс грамотний розробляють раз інтелектуали та при погонах.
Солдат кожен день за мирняку повинен щось дізнатись, постріляти з закріпленої зброї та штатного озброєння, почистити все те і займатися спортом в ППД, інше хай роблять хто завгодно, прибиральниці прибирають параші, будівельні фірми будують, повари готують їжу, ремонтні підрозділи крутять техніку. Вже в бойових умовах питання санітарії та гігієни вирішується силами підрозділу, а так тупа система що породжує галіматью бо по іншому не виходить у старших та вищих офіцерів починають горіти та розриватися насиджені мозговиті сраки адже головою вже давно там ніхто не працює варто тільки на морди подивитись та ті баранячі очі.