Автор Тема: Офіційно до (!) ПС, прохання, максимальинй репост  (Прочитано 21062 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Offline entp

• Ветеран форума
  • Стать: Чоловіча
  • Роби, що повинен зробити, і нехай буде те, що буде
Відкритий лист Дмитру Ярошу, лідеру Правого Сектору:

Дмитре, доброго дня.

Мене звати Фесун Анна, я співзасновниця родинної справи ЧаоКакао!, моя команда готує какао в серці Києва, на Контрактовій площі Подолу.

У понеділок, 27 квітня, та вчора, 29 квітня, у вікно нашого закладу "ЧаоКакао!" вривалися двоє чоловіків, які представилися Правим Сектором, у чорній формі з нашивками Правого Сектору.

Чоловіки вимагали показати наші медичні книжки та відганяли від нашого вікна гостей, які приходили випити какао. Один з них поводив себе дуже провокативно, грубо та агресивно. Як вдалося вияснити, це - Потопальскій Сергій Олександрович, з його слів, він - керівник Правого Сектору Подільського району міста Києва. Фотографію візитки додаю.
Другий чоловік, ім'я якого ми поки що не розібрали, швидко показав своє посвідчення на камеру (стоп-кадр додаю, на ньому видно номер посвідчення).

Сергій Потопальскій не надав жодних документів, які б посвідчували його особу та повноваження, на підставі яких він звертається до нас з вимогами (його візитку мені надали громадські активісти Подолу).
Сергій обізвав мене та моїх рідних наркоманами, ідіотами та хворими. У нашу адресу прозвучали погрози, дослівно: "ви більше не будете тут працювати, вас тут більше ніколи не буде!", "ви, хворі наркомани, готуєте напої для людей!", Сергій спілкується в дуже грубій та провокативній манері, говорить матом. Його поведінка дуже нагадує поведінку бандита.
27 квітня він погрожував моєму рідному брату, ломлячись у вікно й кидаючи йому в обличчя наш інвентар. Учора, 29 квітня, Сергій перегородив прохід до вікна нашого закладу і відлякував наших гостей, переважно жінок, говорячи, що ми більше не працюємо. Коли все ж одна жінка наполягла на тому, що хоче замовити у нас какао, Сергій кинувся з погрозами, залякуваннями і нецензурними лайками і на неї, ледь не побив. У мене є відеодоказ цієї ситуації. Я вже подала заяву в міліцію. Є свідки.

Зі слів Сергія, він веде боротьбу за охорону здоров'я жителів Києва, здійснюючи щодня рейди Подолом для перевірки мед.книжок в закладах громадського харчування. Але чи має він на це повноваження, на яких підставах він веде подібну діяльність, і якими методами!? Погрозами, образами, лайкою?
27 квітня Сергій також навідався у 3 мобільні кав'ярні, які працюють неподалік від нас поруч скверика Сагайдачного, також із погрозами і залякуваннями. Є свідки.

Дуже прошу Вас звернути увагу на це питання і провести внутрішнє розслідування у лавах Правого Сектору стосовно Потопальского Сергія, а також іншого чоловіка, який з ним був.

Я розумію, що ви дуже зайнята людина, і є купа важливих питань, які ви вирішуєте щодня.

Але:

мені здається, що дана ситуація дискредитує діяльність Правого Сектору.

під час Майдану зимовими ночами я відчувала себе в сотні разів безпечніше, ніж зараз серед білого дня в центрі столиці, працюючи у своєму власному закладі - через хамську поведінку людей, які представляються Правим Сектором. Я несу відповідальність за нормальні умови праці своєї команди, і за прекрасний настрій своїх гостей, які приходять до нашого закладу пити какао. Я не хочу хвилюватися за своє здоров'я, здоров'я своїх рідних і своїх гостей, серед яких багато дівчат та жінок, молоді сім'ї з малими дітьми, студенти і викладачі Могилянки, люди, що працюють і живуть поруч, гості Києва.

Я хочу жити в цивілізованій країні, почувати себе в безпеці і спокійно розвивати свою справу.
Мені складно повірити, що це все відбувається з нами. Моя команда - молоді освічені люди, які чесно та якісно працюють, згідно чинного законодавства України, намагаючися прикрашати життя Подолу та дарувати людям радість. Нашу справу за півроку діяльності вже встигли полюбити люди.

Ось сторінка "ЧаоКакао!": https://www.facebook.com/chaocacao.kyiv
Там є відгуки наших гостей.
Ось публікації про нас:

http://bit.ua/2015/02/chao-cacao/
https://www.youtube.com/watch
http://cf.ua/…/m…/i-snova-zdravstvujjte-chaokakao-na-podole…
http://gloss.ua/story/restoraunt/article/81346

Я вас дуже прошу - розберіться в даній ситуації. Я не хочу, аби ці люди підходили до нашого вікна знову і псували настрій та здоров'я нам і нашим гостям.

Дякую.

p.s.: приходьте на какао зі своїми дітьми та онуками, ласкаво просимо, у нас дуже смачно.

З повагою, Фесун Анна.

30 квітня 2015 р.
==================== 

Offline Elsewhere

• Ветеран форума
  • Стать: Жіноча
  • Киев, столица Хоббитона
У поста уже есть упд.
Ад пуст. Все бесы здесь.

Offline entp

• Ветеран форума
  • Роби, що повинен зробити, і нехай буде те, що буде
 :Hochu_pyva:
У поста уже есть упд.

є, наводжу.

Fesun Anna added 2 new photos.
22 hrs · Edited ·
upd: отримала відповідь від Дмитра Яроша. Відповів, що буде розбиратися і результат повідомить.

п.С.
але це не відміняє фаКТ рейдерСТва.

Offline server error

• Hero Member
Олена Білозерська
Добре, що Ярош відгукнувся, думаю, тепер все буде добре. Ясна річ, я поняття не маю, хто ці люди і чому вони так себе поводять (хоча здогадуюсь), але якщо справді наші - ясна річ, гнати нафіг. Це не єдиний, на жаль, випадок у ПС - що поки керівництво на фронті, місцеві осередки "двіжують" подібним чином. Дуже багатьох вже ми порозганяли за таке.
1 ч. · 3
І після цього, що ви тут прочитали, мені забороняють порпатись в носі !?

Offline Tvladrat

• Hero Member
Не понял? Это просто чуть более жесткий вариант программы "Ревизор". Фреймут можно творить что хочет, а представителям ПС - нет? :-)

ЗЫ. Не удивлюсь, если в лучших традициях эти двое будут "уволенными месяц назад".

Offline Tvladrat

• Hero Member
Це не єдиний, на жаль, випадок у ПС - що поки керівництво на фронті, місцеві осередки "двіжують" подібним чином.

Так может, их позакрывать?

Offline Nik02121971

• Hero Member
для всіх

якщо до Вас приходять люди і представляються членами ПС вимагайте посвідчення
перепишіть чи запам*ятайте номер посвідчення
всі члени ПС повинні мати посвідчення
виключенням є участь у бойових діях, там, я думаю, всі розуміють чому не беруть документів
якщо особи відмовляються показати посвідчення та порушують закон - викликайте міліцію і пишіть на офіційний сайт ПС

по суті
переглянув всі посилання - ні відео, ні фото посвідчення чи стоп кадрів не знайшов
дуже шкода, якщо я щось пропустив, закиньте в особисті

рекомендую зателефонувати
+38 (099) 900-14-12
 +38 (063) 523-54-48

Контактні номери телефонів громадської приймальні Дмитра Яроша:
 +38 (096) 009-99-38

Offline free UA

• Ветеран форума
якийсь кацапскій спектакль

Offline Askold

• Ветеран форума
якийсь кацапскій спектакль

Дуже добре що подібні випадки стають відомими, і на них є реакция.
Значно гірше було би якби подібне неподобство продовжувалось.
Чи це були провокатори(бо тактика ця відома вже давно), чи дійсно тіпа свої, але непотрібні та шкідливі. Бо як відомо, дурень буває гіршим від зрадника. Ну а ініциативний дурень це і зовсім біда.
Так що насправді все нормально.
Хоча цікаво було би почути кінець цієї історії.

Offline Feral Cat

• Ветеран форума
  • Never give in!
Мені подібний наскок на крамничку більше нагадує казачков з нагайками на вулицях деяких міст хуйлостану і лугандону, які теж дбають про “моральне і фізичне здоров“я праволавних людєй“...  :smilie7:
If you are going through hell, keep going.

Offline Askold

• Ветеран форума
Мені подібний наскок на крамничку більше нагадує казачков з нагайками на вулицях деяких міст хуйлостану і лугандону, які теж дбають про “моральне і фізичне здоров“я праволавних людєй“...  :smilie7:

Якщо подібні події будуть повторюватись, на ПС як політичній силі можна ставити хрест.
Сподіваюсь в креівництві партії це розуміють.

Offline Адам Жоржович

• Ветеран форума
А що, медична книжка це якась ахуєнна тайна? Чого б і не показати? Її ж нібито будь-який кліент має право подивитись, ні? popcorn1

Offline Askold

• Ветеран форума
А що, медична книжка це якась ахуєнна тайна? Чого б і не показати? Її ж нібито будь-який кліент має право подивитись, ні? popcorn1

Незнаю чи може любий клієнт бачити медичні книжки чи ні.
Але як результат бачимо конфліктну ситуацию, причому подібний конфлікт не потрібен нікому.
Хто і для чого такими діями провокує відверту неприязнь до ПС, це питання.
Ну а якщо такою є політика цієї партії, та їх бачення свого місця в суспільстві, в результаті подібних дій місця в цьмоу самому суспільстві в них не буде. Хіба в тій частині що відноситься до крімінального світу.

Offline Адам Жоржович

• Ветеран форума

Незнаю чи може любий клієнт бачити медичні книжки чи ні.

Було б логічно, щоб будь-який. Все-таки їжу купляєш, а не вантуз. І взагалі, хулі там таємного? Якщо "фсьофпарядкє", то показав книжку - вислав нахуй - питання закрито. Це якщо мета - спокійно продавати далі свою какаву, а не накняпати ахуєнний постік у фейсбучику з максмальним перепостиком. В останньому випадку, звичайно, книжку треба охорняти, як тайну мальчиша-кібальчиша, блядь.  :gigi:

Offline dimoto

• Ветеран форума
самое главное в тексте это
Цитувати
p.s.: приходьте на какао зі своїми дітьми та онуками, ласкаво просимо, у нас дуже смачно.
современный пиар-ход где задействованы Ярош и Правосеки

Offline convex

• Ветеран форума
Якщо це правда, то таваріщу-кантральору треба вломити п..зди, це без питань.

Але за відсутності відео правдивість історії зовсім непевна, хоча кляуза написана вміло, з душею  :smilie11: Накропать таку історію і підібрати "свідків" - як два пальці об асфальт, гра іде на серйозні ставки.

Offline voiceless

• Hero Member

Але за відсутності відео правдивість історії зовсім непевна, хоча кляуза написана вміло, з душею  :smilie11: Накропать таку історію і підібрати "свідків" - як два пальці об асфальт, гра іде на серйозні ставки.
А если не предъявят книжки с датой выдачи раньше, чем случился скандал - закрыть.

Offline free UA

• Ветеран форума
чомусь ця історія розкручуєтся саме ЗАРАЗ... нікого не насторожує?

саме зараз.. вдруг.. :smilie7:

Offline Адам Жоржович

• Ветеран форума

От я і кажу - хуйня якась. Галасу стільки, нібито оті правосеки від них мінєта вимагали, а не санітарну книжку.  :smilie10:

Offline ВУКЕР

• Ветеран форума
Олена Білозерська
Добре, що Ярош відгукнувся, думаю, тепер все буде добре.

Царь - добрый, он - рассудит (с)
Где-то это я уже слышал. Ба! Да это ж северная нигерия. С царем хуйлом (любая пресконференция только с челобитных царю и заключается) и лугандон - филиал ее.

А как же свообода, если без царя никак?

Может это и цель ПС - чтобы им челобитные слали? Так какая это свобода нах.

Offline ВУКЕР

• Ветеран форума

:smiley25:

Ідуть 2 кума. От один побачив росіянина і каже : "А давайте куме он тому москалю пику наб'єм. "
Другий каже : "Давайте, але якщо він нас поб'є?"
"А нас за шо?"

С канвой анекдота не согласен. А с выделенным согласен. Как "генштаб зрадники" (на голом месте) и т.п. - то нормально, а как "какого хуя люди в форме ПС доебуются до людей" - то нас за что? заговор, не иначе...

:lol:
« Останнє редагування: Травня 01, 2015, 08:24:54 20:24 від ВУКЕР »

Offline convex

• Ветеран форума
О, і ВУКЕР на підхваті. Таки справа нечиста...

Offline ВУКЕР

• Ветеран форума

Вукер геббельсовщину - нюхом чует. И ему похуй от кого она исходит - юлька, хуйла или ПС.

зы: не на подхвате - а пошел нахуй, контекс штопаный.

Offline sofia

• Ветеран форума
  • Стать: Жіноча
дивно колись читала пости ВУКЕР
так вона писала
а зараз ...нюхом чует. И ему...

стать змінили?
чи вас там багато?

Quo Vadis

Offline convex

• Ветеран форума

Вукер геббельсовщину - нюхом чует. И ему похуй от кого она исходит - юлька, хуйла или ПС.

не нервуйси так, бо шлєг ти трафит, і не доживеш до вознесення ПоРошена на небо за життя в променях слави  :smiley14:

Offline ВУКЕР

• Ветеран форума
дивно колись читала пости ВУКЕР
так вона писала
а зараз ...нюхом чует. И ему...

стать змінили?
чи вас там багато?

Еще один кремлебот дитектед... как же вы заебали...

Offline Askold

• Ветеран форума

А если не предъявят книжки с датой выдачи раньше, чем случился скандал - закрыть.

Взагалі то це велика рідкість коли продавець чи тим більше повар, не має санітарної книжки.
Це бізнес санстанциї, і вони за цим уважно слідкують, бо це їхні гроші.
Ну штрафи там такі що простіше продовжити ту санітарну книжку.
А взагалі коли якесь мурло приходить і починає вимагати документи, то перше бажання послати нах або дати в морду.
Бо вже ті хто має таке право задовбали, а коли пред'яви кідають різні ліві баклани, це реально дратує.

Offline voiceless

• Hero Member
Херасе вас штырит, Яроша с царем(Хуйлом?!) сравнивать. А тьотя не могла Авакову челобитную намалевать, и Шокину, я уж не говорю про ПАПа? А по факту 02 звонили?

Offline ВУКЕР

• Ветеран форума

не нервуйси так, бо шлєг ти трафит, і не доживеш до вознесення ПоРошена на небо за життя в променях слави  :smiley14:

Железный конь приходит на смену крестьянской лошадке (с)  :lol:

Offline voiceless

• Hero Member

Взагалі то це велика рідкість коли продавець чи тим більше повар, не має санітарної книжки.
Це бізнес санстанциї, і вони за цим уважно слідкують, бо це їхні гроші.
Ну штрафи там такі що простіше продовжити ту санітарну книжку.
А взагалі коли якесь мурло приходить і починає вимагати документи, то перше бажання послати нах або дати в морду.
Бо вже ті хто має таке право задовбали, а коли пред'яви кідають різні ліві баклани, це реально дратує.
Ну да, СЭСу уже дали бабла за то, что книжек нет, а тут еще бакланы пришли - я б и не так раздражался.