Автор Тема: Спасти главнокомандующего Порошенко  (Прочитано 11278 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Offline finli

• Ветеран форума
Re: Спасти главнокомандующего Порошенко
« Reply #150 : Травня 08, 2015, 03:57:39 15:57 »
Взагалі ми тут починали про Порошенка говорити. Як ми можемо на нього господарчим чи міжнародним судом вплинути ?

По закону. Переобранням.

Offline finli

• Ветеран форума
« Reply #151 : Травня 08, 2015, 04:00:22 16:00 »
Розумію...Якось невкайф ті муторні закони виконувати таким класним рєзкім пацанам як ми....
Але цивілізація змушує пригальмувати неандертальські інкстинкти.

Offline OlegSky

• Ветеран форума
« Reply #152 : Травня 08, 2015, 04:04:06 16:04 »
Розумію...Якось невкайф ті муторні закони виконувати таким класним рєзкім пацанам як ми....

Чудак ти. Я питаю як  вплинути, а  не поміняти.   Що стосується інстинктів, то все залежить від нього. Буде вести себе, як Янукович - закінчить як Янукович. Чи ти думаєш, що "вінницькі" для українців чимось відрізняються від "донецьких". Будуть себе вести як попередники підуть за ними слідом.
« Останнє редагування: Травня 08, 2015, 04:06:32 16:06 від OlegSky »

Offline finli

• Ветеран форума
« Reply #153 : Травня 08, 2015, 04:10:03 16:10 »

Чудак ти. Я питаю як  вплинути, а  не поміняти.   Що стосується інстинктів, то все залежить від нього. Буде вести себе, як Янукович - закінчить як Янукович. Чи ти думаєш, що "вінницькі" для українців чимось відрізняються від "донецьких". Будуть себе вести як попередники підуть за ними слідом.

Яник наплював на закон...за що і був опущений.І самий цимус ...що був опущений по закону.Через законні процедури.

Offline finli

• Ветеран форума
« Reply #154 : Травня 08, 2015, 04:13:20 16:13 »
Щодо градацій вінницькі / донецькі...Це термінологія бандюків, якою я не оперую.

Offline massii

• Hero Member
« Reply #155 : Травня 08, 2015, 04:15:32 16:15 »

Яник наплював на закон...за що і був опущений.І самий цимус ...що був опущений по закону.Через законні процедури.

:smilie5:

Offline OlegSky

• Ветеран форума
« Reply #156 : Травня 08, 2015, 04:17:03 16:17 »

Щодо градацій вінницькі / донецькі...Це термінологія бандюків, якою я не оперую.

:lol: :lol: :lol: Ти таки зробив мій день сьогодні. Без образ.

Вінницькі і донецькі означає просування земляків , кумів та партнерів по бізнесу на ключові пости в державі, і ніякого відношення до термнології якою ти не оперуєш використовуєш не мають.
« Останнє редагування: Травня 08, 2015, 04:22:50 16:22 від OlegSky »

Offline finli

• Ветеран форума
« Reply #157 : Травня 08, 2015, 04:20:00 16:20 »

Засідання ВР на якому Турчинов отримав повноваження президента.
Забули?

Offline finli

• Ветеран форума
« Reply #158 : Травня 08, 2015, 04:23:56 16:23 »

Вінницькі і донецькі означає просування земляків на всі пости в державі, і ніякого відношення до термнології якою ти не володієш використовуєш не мають.

Його право. Закону він не порушив.Ви б теж призначали однодумців перевірених у  стосунках.Та і Рада затвердила ключові призначення. Зрада?
Не думаю.

Offline OlegSky

• Ветеран форума
« Reply #159 : Травня 08, 2015, 04:29:02 16:29 »

Вінницькі і донецькі означає просування земляків на всі пости в державі, і ніякого відношення до термнології якою ти не володієш використовуєш не мають.

Його право. Закону він не порушив.Ви б теж призначали однодумців перевірених у  стосунках.Та і Рада затвердила ключові призначення. Зрада?
Не думаю.

Далі за рибу гроші. Я б якраз не призначав тих з ким у мене були бізнес стосунки чи якісь давні відносини. І не має значення перевірені чи ні. Знаєш чому ? Бо таку людину потім важко звільнити, коли вона накосячить. А державне управління, це не бізнес-стосунки. От ми й повернулися до того з чого почали. Порошенко керує Україною, як бізнес-структурою, а потрібні зовсім інші підходи.

« Останнє редагування: Травня 08, 2015, 04:32:27 16:32 від OlegSky »

Offline massii

• Hero Member
« Reply #160 : Травня 08, 2015, 04:31:40 16:31 »

Засідання ВР на якому Турчинов отримав повноваження президента.
Забули?

Шоб усунути Януковича загинули 100 найкращих! Його зняли саме вони, ці Герої, а не законні процедури. Закон не надавав таку можливість. Тому ми й дискутуємо про те, що треба зробити, щоб для усунення президента не повинні були гинути люди!

А Ви кажете "міжнародні суди". Які суди?! я не міг в законному порядку відсудити мінімальний власний депозит, а Ви кажете, що я зможу покарати Ярему!

Нехай влада, в тому числі президент, ворушиться, бо буде біда. 

Offline finli

• Ветеран форума
« Reply #161 : Травня 08, 2015, 04:36:16 16:36 »
Ти мене на пафос  не бери.Не на мітингу.

Offline OlegSky

• Ветеран форума
« Reply #162 : Травня 08, 2015, 04:39:39 16:39 »
Державне управління - це не управління корпорацією.

Дивися як було :

Кравчук вважав Україну соціалістичною республікою, а не самостійною державою.
Кучма вважав Україну сукупністю державного (нічийого) майна, яке варто би хапнути.
Ющенко вважав Україну своїм власним подвір'ям, чи пасікою, якщо хочеш.
Янукович вважав Україну дійною коровою, яку вони з пацанами віджали.
Порошенко вважає Україну бізнес коропорацією в якій треба досягти максимальних показників діяльності.

А знаєш що треба. Треба щоб Президент вважав Україну складною системою, яка складається з 40 міліонів людей-мурашок з власними проблемами і потребами. Коли в одного одні цілі, а іншого інші, один тягне вліво, другий вправо.
І задача його, як Президента, історична місія, якщо хочеш , знайти людей, які перебуваючи в ключових вузлах цієї системи будуть модерувати її в напрямку розвитку - економічному, ментальному, політичному, історичному.

« Останнє редагування: Травня 08, 2015, 05:30:57 17:30 від OlegSky »

Offline massii

• Hero Member
« Reply #163 : Травня 08, 2015, 04:43:18 16:43 »
Ти мене на пафос  не бери.Не на мітингу.

Це не пафос - це факт.

Offline finli

• Ветеран форума
« Reply #164 : Травня 08, 2015, 04:43:39 16:43 »

Порошенко вважає Україну бізнес коропорацією.

Молодець!Я йому аплодую. :smiley24:

Offline OlegSky

• Ветеран форума
« Reply #165 : Травня 08, 2015, 04:46:19 16:46 »

Ну от ми і розставили всі крапки над і.  Це хибний шлях. Згадаєш мої слова через декілька років. Управління корпораціями не підходить до управління державою. Навіть більше, досвід управління корпорацією мішає в управлінні державою. Тому бізнесмен Порошенко буде програвати гебісту-Путіну, чи професійному політику Меркель.

Зрештою приведи хоча б один приклад в світі, коли мілліардер став Президентом і застосовував методи керування корпорацією в управлінні державою :smilie3:

« Останнє редагування: Травня 08, 2015, 04:50:01 16:50 від OlegSky »

Offline finli

• Ветеран форума
« Reply #166 : Травня 08, 2015, 04:49:54 16:49 »

Ну от ми і розставили всі крапки над і.  Це хибний шлях. Згадаєш мої слова через декілька років. Управління корпораціями не підходить до управління державою.

Не згоден.

Offline OlegSky

• Ветеран форума
« Reply #167 : Травня 08, 2015, 04:52:15 16:52 »

Ну от ми і розставили всі крапки над і.  Це хибний шлях. Згадаєш мої слова через декілька років. Управління корпораціями не підходить до управління державою.

Не згоден.

Я кажу приклад наведи такого управління, хоч один. Успішний. Я тобі допоможу. Берлусконі. Нагадати чим закінчилося ?
« Останнє редагування: Травня 08, 2015, 04:53:47 16:53 від OlegSky »

Offline finli

• Ветеран форума
« Reply #168 : Травня 08, 2015, 04:57:36 16:57 »
//Зрештою приведи хоча б один приклад в світі, коли мілліардер став Президентом і застосовував методи керування корпорацією в політиці. :smilie3://

Клан Буш.Клан Кеннеді.

Offline finli

• Ветеран форума
« Reply #169 : Травня 08, 2015, 04:59:00 16:59 »
Про саудитів я  і не кажу

Offline finli

• Ветеран форума
« Reply #170 : Травня 08, 2015, 05:01:10 17:01 »

Не згоден.

Я кажу приклад наведи такого управління, хоч один. Успішний. Я тобі допоможу. Берлусконі. Нагадати чим закінчилося ?

Чим. Італія у руїнах?ЇЇ виключили з ЄС? Падіння рівня життя як у социківської Греції?
« Останнє редагування: Травня 08, 2015, 05:03:18 17:03 від finli »

Offline OlegSky

• Ветеран форума
« Reply #171 : Травня 08, 2015, 05:06:16 17:06 »
//Зрештою приведи хоча б один приклад в світі, коли мілліардер став Президентом і застосовував методи керування корпорацією в політиці. :smilie3://

Клан Буш.Клан Кеннеді.

Ні це не те. Буші ніколи не керували великими корпораціями і не були бізнесменами стільки років. Почитай їх біографію.
Президент Кенеді ніколи не займався бізнесом.
Правда всі вони служили в війську, і ось ця якість одна з необхідних для майбутніх Президентів.

Саудити це взагалі мимо. Це монархи, які жирують на нафті. Поки там нафти не було це були жебраки, і вони також стануть жебраками, як тільки нафта закінчиться. Вони нічого особливого на тих пісках не зубудували в плані державотворення і ніколи не збудують.

Offline OlegSky

• Ветеран форума
« Reply #172 : Травня 08, 2015, 05:08:27 17:08 »
Чим. Італія у руїнах?ЇЇ виключили з ЄС? Падіння рівня життя як у социківської Греції?

Нічим. Він декілька разів пробував пройти в політику , але обісрався і став... УВАГА  Другом гебіста Путіна  :gigi:, а запам'ятався в основному скандалами і тим що ніхрєна у нього не получилося розумного.
« Останнє редагування: Травня 08, 2015, 05:32:15 17:32 від OlegSky »

Offline finli

• Ветеран форума
« Reply #173 : Травня 08, 2015, 05:09:40 17:09 »
Прадед Буша Самуэль Прескотт Буш...почитай

Offline finli

• Ветеран форума
« Reply #174 : Травня 08, 2015, 05:13:41 17:13 »

Нічим. Він декілька разів пробував пройти в політику , але обісрався і став... УВАГА  Другом гебіста Путіна  :gigi:, а запам'ятався в основному скандалами і тим що ніхрєна у нього не полчилося.

Він звідти і не вилазив...двічі займаючи найвищу посаду Італії.Про моральні принципи...то окрема тема.Італія з торбою при ньому не пішла, а навіть навпаки ...

Offline OlegSky

• Ветеран форума
« Reply #175 : Травня 08, 2015, 05:14:47 17:14 »

Так то ж прадід. Він же не був Президентом. Він дав старт дітям і внукам. Тут питання не в наявності грошей, а в життєвому досвіді управління корпораціями. От може з Олексія вийшов би Президент, але для цього йому треба дати відповідну освіту, набути військового досвіду, не займатися бізнесом ну і т.д. Порошенко отримав гарну освіту, але сьогодні йому треба попробувати забути, що він був бізнесменом і постаратися стати державником. Сьогодні Україна потребує лідера нації, а не успішного керівника корпорації. У такий ось історичний віраж ми увійшли.

« Останнє редагування: Травня 08, 2015, 05:32:49 17:32 від OlegSky »

Offline finli

• Ветеран форума
« Reply #176 : Травня 08, 2015, 05:18:02 17:18 »
/Саудити жирують на нафті./

Давайте і ми пожируємо на чомусь корпоративному...наприклад на продовольчому бізнесі, авіації, айті , миколаївських судноплавних, южмаші, зброї

Offline finli

• Ветеран форума
« Reply #177 : Травня 08, 2015, 05:19:57 17:19 »

Так тож прадід. Він же не був Президентом. Він дав старт дітям і внукам. Тут питання не в наявності грошей, а в життєвому досвіді управління копрораціями. От може з Олексія вийшов би Президент, але для цього йому треба дати відповідну освіту, набути військового досвіду, не займатися бізнесом ну і т.д.

Бабло на зброї...колосальне бабло

Offline OlegSky

• Ветеран форума
« Reply #178 : Травня 08, 2015, 05:22:01 17:22 »

Давайте і ми пожируємо на чомусь корпоративному...наприклад на продовольчому бізнесі, авіації, айті , миколаївських судноплавних, южмаші, зброї

Давайте, я ж не проти. Не виходить ніфіга. Українська економіка була визнана найгіршою в світі за даними журнал Економіст. І я наполягаю саме через те, що немає певних людей , в конкретних точках системи.

Offline finli

• Ветеран форума
« Reply #179 : Травня 08, 2015, 05:25:47 17:25 »

Давайте, я ж не проти. Не виходить ніфіга. Українська економіка була визнана найгіршою в світі за даними журнал Економіст. І я наполягаю саме через те, що немає певних людей , в конкретних точках системи.

Тому що блядь комуніста змінює популіст, популіста змінює браток....а народ розвісивши вуха слухає на шоу Шустера як не Семенченко так Ляшко.Унилих технарів ніхто не слухає...у них ліца скушниє.