0 Користувачів і 3 Гостей дивляться цю тему.
Очевидно, від слова побрататися.
Пане Турчинофф, з цим питанням крще зверністься до Віті штриха, бо він, цитую: "ідіот я, філолог..."Саме до філолога і ідіота в одному флаконі, і треба звертатись з такими глупими флілологічними запитаннями.
Шановна сестричко Вію, а хто для тебе зразок побратима?
Цитата: Турчиноффъ від Червня 10, 2015, 11:24:07 23:24Шановна сестричко Вію, а хто для тебе зразок побратима?Білозерська. Нудно тобі без ФУПу, я бачу. Щось би цікаве про мобільний звязок розповів, коли там вже 3G буде.
Цитата: Askold від Червня 11, 2015, 01:56:30 13:56Пане Турчинофф, з цим питанням крще зверністься до Віті штриха, бо він, цитую: "ідіот я, філолог..."Саме до філолога і ідіота в одному флаконі, і треба звертатись з такими глупими флілологічними запитаннями.Шановний добродію Аскольд, ну по перше я звісно сам вирішу до кого мені звертатись або ні, а по друге мем (ідіот я філолог) належить саме Волкє з Запоріжжя. До речі, Вольку я рекогносцирую як побратима
Цитата: Турчиноффъ від Червня 11, 2015, 05:32:29 17:32Цитата: Askold від Червня 11, 2015, 01:56:30 13:56Пане Турчинофф, з цим питанням крще зверністься до Віті штриха, бо він, цитую: "ідіот я, філолог..."Саме до філолога і ідіота в одному флаконі, і треба звертатись з такими глупими флілологічними запитаннями.Шановний добродію Аскольд, ну по перше я звісно сам вирішу до кого мені звертатись або ні, а по друге мем (ідіот я філолог) належить саме Волкє з Запоріжжя. До речі, Вольку я рекогносцирую як побратимаПохожі вони трохи між собою. Хоча це можливо через юлькізм який знеособлює людей роблячи всіх однаковими.А так Волька зовсім непогана людина.Що до слова побратим, то це від слова брат.Але ще не те що в американців бро чи бараза.Це коли до людини ставишся як до рідного брата.Як правило побратимами називали людей які разом воювали, чи робили якісь ще важливі та небезпечні справи.
Цитата: Askold від Червня 14, 2015, 11:59:07 11:59Цитата: Турчиноффъ від Червня 11, 2015, 05:32:29 17:32Цитата: Askold від Червня 11, 2015, 01:56:30 13:56Пане Турчинофф, з цим питанням крще зверністься до Віті штриха, бо він, цитую: "ідіот я, філолог..."Саме до філолога і ідіота в одному флаконі, і треба звертатись з такими глупими флілологічними запитаннями.Шановний добродію Аскольд, ну по перше я звісно сам вирішу до кого мені звертатись або ні, а по друге мем (ідіот я філолог) належить саме Волкє з Запоріжжя. До речі, Вольку я рекогносцирую як побратимаПохожі вони трохи між собою. Хоча це можливо через юлькізм який знеособлює людей роблячи всіх однаковими.А так Волька зовсім непогана людина.Що до слова побратим, то це від слова брат.Але ще не те що в американців бро чи бараза.Це коли до людини ставишся як до рідного брата.Як правило побратимами називали людей які разом воювали, чи робили якісь ще важливі та небезпечні справи.я розумію, що то від слова брат, або як казала шановня пані Віяро - побрататися. Але якось воно тікі в останій рік набрало популярізації навіть на офіційному рівні