Автор Тема: Китай і Хуйлостан отримали від Сноудена все шо хотіли  (Прочитано 2119 раз)

0 Користувачів і 3 Гостей дивляться цю тему.

Offline Feral Cat

• Ветеран форума
  • Never give in!
Почався лютий піздєц. Брити виводять всю агентуру з Китаю і Хуйлостану. У Вашінгтоні всі на вухах від хакнутих баз даних. А Олівер Стоун робить кіно про свого героя Сноудена.   :lol:
« Останнє редагування: Червня 14, 2015, 03:13:45 03:13 від Feral Cat »
If you are going through hell, keep going.

Offline aag

• Hero Member
 :smilie11:   Переклади

Offline Feral Cat

• Ветеран форума
  • Never give in!
Захід на вухах - Сноуден злив британську і американську агентуру китайцям і кацапам.

Offline aag

• Hero Member
Тільки зараз злив чи тільки зараз на вухах?
(BTW - чорні яструби забили!)

Offline Feral Cat

• Ветеран форума
  • Never give in!
Зараз розшифрували.

Offline aag

• Hero Member
Тобто, знаючи, що зрадник з великою торбою інформації втік до ворога, хлопці  з МІ5 чи 6  та ЦРУ
тільки вірили в чудо, що все обійдеться? Хоч свічечку поставили, чи й тут на авось?

Offline free UA

• Ветеран форума
  • Стать: Чоловіча
оскільки штати тимчасово ПОВНІСТЮ призупинили видачу віз (якби з технічних причин) – хуйло хакнуло дуже серйозно і глибоко  :smilie7:

та воно мабуть i на користь... :smilie8:

Offline aag

• Hero Member
 Чогось мені здається, що там має бути купа різних запасних варіантів порятунку агентури  в таких ситуаціях, не чекаючи смаженого півня. Але я не є Д. Бонд, внутрішньої кухні не знаю.
 :triniti:

Offline Бувалий

• Ветеран форума
Захід на вухах - Сноуден злив британську і американську агентуру китайцям і кацапам.
:smiley24:
Чогось мені здається, що там має бути купа різних запасних варіантів порятунку агентури  в таких ситуаціях, не чекаючи смаженого півня. Але я не є Д. Бонд, внутрішньої кухні не знаю.
 :triniti:
:smiley15:
Вiн ще живий?
Про нього, начебто, всi вже забули.
Але...? виходить, що Головний Ворог США... працюе, аж гай шумить.
Ось... як би воно на Хуйло компромат накопало...
Що там тi МI - галки: запасний варiант завжди е...
 :smiley15:

Offline reema

• Ветеран форума
Почався лютий піздєц. Брити виводять всю агентуру з Китаю і Хуйлостану. У Вашінгтоні всі на вухах від хакнутих баз даних. А Олівер Стоун робить кіно про свого героя Сноудена.   :lol:

Шпионские страсти  :smilie1:
Prosperity is based on people and ideas

Offline svo1973

• Ветеран форума
США та брити розтовстіли, втратили форму. Я вже не кажу про німців та інше лайно. Не помітили, як знову холодна війна прийшла - а вони не готові.

Offline svo1973

• Ветеран форума
Надіюсь, на президентських виборах у США всіх цих нікчемних перезагрузочників поженуть сцяними ганчірками...

Offline аматорка

• Ветеран форума
США та брити розтовстіли, втратили форму. Я вже не кажу про німців та інше лайно. Не помітили, як знову холодна війна прийшла - а вони не готові.
А може хтось фінансування вибиває ...на захист даних. Теж версія.

Offline аматорка

• Ветеран форума
Надіюсь, на президентських виборах у США всіх цих нікчемних перезагрузочників поженуть сцяними ганчірками...
Так у них там дискусія про доцільність активного пхання носу у справи іншого світу, не американського  :smilie3:

Offline reema

• Ветеран форума
Сноуден: В США отменяют законы о тотальном вмешательстве в частную жизнь, а в России — наоборот

ВАШИНГТОН, 5 июня. Разоблачитель американских спецслужб Эдвард Сноуден доволен принятым на его родине "Актом о свободе". "Прекращение массового прослушивания частных телефонных разговоров в соответствии с "Актом о патриотизме" является исторической победой в деле борьбы за соблюдение прав каждого гражданина", — цитирует заявление Сноудена газета The New York Times.

По словам Сноудена, за прошедшие два года благодаря его разоблачениям во многих странах пересмотрели отношение к слежке за гражданами. Так, в Латинской Америке был принят билль о правах в Интернете, практика тотальной слежки запрещена в Европе, признана ООН нарушением прав человека.

При этом Сноуден предупредил, что в России, где он получил политическое убежище, напротив, принимаются законы, позволяющие вмешиваться в личную жизнь. "Структурные изменения могут гарантировать доступ к базовой защите частной жизни, минуя границы, и оберегают простых граждан от произвольного принятия законов, нарушающих право на частную жизнь, — таких, какие сейчас принимаются в России", — заявил Сноуден.
Prosperity is based on people and ideas

Offline Бувалий

• Ветеран форума
Так какого черта он приехал в РФ?..
 :moskali:

Offline Feral Cat

• Ветеран форума
  • Never give in!

Бо він агент Хуйла.

Offline Margo

• Hero Member
  • Стать: Жіноча

Бо він агент Хуйла.

:smiley24: І Олівер Стоун.
« Останнє редагування: Червня 15, 2015, 04:25:12 16:25 від Margo »

Offline Feral Cat

• Ветеран форума
  • Never give in!

Offline Quark_p

• Full Member
Хочешь не хочешь, а все расскажешь