Автор Тема: Наливайченко зняли  (Прочитано 15330 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Offline аматорка

• Ветеран форума
Re: Наливайченко зняли
« Reply #120 : Червня 19, 2015, 09:45:15 21:45 »
Что значит "социальных прав"? Если равенство прав человека , то да , а вот "социальное равенство" как равенство доходов, никто в капитализме гарантировать не может и не будет. ...
Напевно все ж таки рівність доходів - це економічна рівність.
А так, кожний має можливість отримати невідкладну медичну допомогу, обов'язкову шкільну освіту, допомогу у працевлаштуванні та таке інше. Кожний має право голосу, кожний має захист у суді. Тобто держава у відносинах з громадянами ставиться до них однаково. Якось так.
« Останнє редагування: Червня 19, 2015, 09:50:19 21:50 від аматорка »

Offline reema

• Ветеран форума
« Reply #121 : Червня 19, 2015, 09:51:21 21:51 »
Что значит "социальных прав"? Если равенство прав человека , то да , а вот "социальное равенство" как равенство доходов, никто в капитализме гарантировать не может и не будет. ...

Бальцерович говорил , что на переходном этапе социалку прийдется сократить по максимуму. Т.к. только минимальные налоги способны дать толчок для нового роста экономики, а без высоких налогов невозможно финансировать социалку. В Польше тоже через это прошли, правда еще в начале 90х.
« Останнє редагування: Червня 19, 2015, 09:52:28 21:52 від reema »
Prosperity is based on people and ideas

Offline svit

• Ветеран форума
« Reply #122 : Червня 19, 2015, 10:01:33 22:01 »
Не кати бочку на Святых Отцов...
 :Tyapnycia:

Святі Атци себе трохи дискредитували.

Offline аматорка

• Ветеран форума
« Reply #123 : Червня 19, 2015, 10:04:06 22:04 »
Бальцерович говорил , что на переходном этапе социалку прийдется сократить по максимуму. Т.к. только минимальные налоги способны дать толчок для нового роста экономики, а без высоких налогов невозможно финансировать социалку. В Польше тоже через это прошли, правда еще в начале 90х.
При високому рівні соціалки, але і високому рівні корупції ми будемо далі від соціальної рівності, ніж при низькому ріні соціалки та корупції. Тому що хабарі в змозі платити не всі, немає економічної рівності. І ніколи не буде.

Offline reema

• Ветеран форума
« Reply #124 : Червня 19, 2015, 10:17:43 22:17 »
При високому рівні соціалки, але і високому рівні корупції ми будемо далі від соціальної рівності, ніж при низькому ріні соціалки та корупції. Тому що хабарі в змозі платити не всі, немає економічної рівності. І ніколи не буде.

Первое и второе - взаимоисключающие понятия  :smilie1: Такое даже теоретически невозможно, высокий уровень социалки бывает только в очень развитых странах, и чиновников там не ловят, и не сажают, а они попросту не берут взяток , т.к. государство в состоянии платить им зарплаты выше среднего.

Offline Геннадій-Умань

• Hero Member
« Reply #125 : Червня 19, 2015, 10:22:49 22:22 »
я прожив в сумі 7 років в ЄС - в цьому я політику ПС підтримую - я туди не бажаю. Але я за НАТО. В ідеалі я підтримую Швейцарську модель.
Тобто в ідеалі проти долучення до НАТО? Але НУ іншу позицію займала  :smilie3: Змінив погляди?

ніколи нема повного ідеалу - ні в чому

Offline Feral Cat

• Ветеран форума
  • Never give in!
« Reply #126 : Червня 19, 2015, 10:29:27 22:29 »
Який поінформований Ярчук! Все знає!...  :lol: :lol: :lol:

Экс-глава СБУ Валентин Наливайченко передал правительству США секретные материалы, в которых содержится интересная информация о нынешнем президенте Украины Петре Порошенко.

Об этом сообщил блогер Олег Ярчук, передает «Пресса Украины».

«Заявление группы Олега Ярчука: Неделю назад в Службу безопасности Украины нами были переданы копии донесений источников Службы внешней разведки РФ в ВС Украины. Судя по характеру сообщений источники имеют прямой доступ к материалам ГШ Украины и принимают участие в непосредственном планировании операций украинской армии. Кроме того, некоторые коственные детали свидетельствовали о том, что потеря украинскими ВС стратегически важного транспортного узла н.п Дебальцево являлось результатом сговора высшего коммандования ВСУ и руководства ВС РФ.

Не имея доступа в секретной информации ВСУ и естественно, возможности точно и достоверно идентифицировать агентов СВР РФ мы посчитали , что СБ Украины справится с этим вопросом лучше нас.

Все что произошло потом не может быть расценено нами иначе, как попыткой Президента Украины Порошенко вывести из-под удара, очевидно, очень близких ему людей в ГШ ВС Украины, не допустив проведение контразведывательной операции по обнаружению и изоляции враждебной агентуры.

Г-н Порошенко, вы опоздали. Все документы по этому вопросу переданы личным предствителем г-на Наливайченко правительству США. И судя по реакции они получили должную оценку. Отставка, смерть, несчастный случай с г-ном Наливайченко уже ничего не изменят в вашей собственной судьбе», — сообщил он.
If you are going through hell, keep going.

Offline reema

• Ветеран форума
« Reply #127 : Червня 19, 2015, 10:33:28 22:33 »
Який поінформований Ярчук! Все знає!...  :lol: :lol: :lol:

Экс-глава СБУ Валентин Наливайченко передал правительству США секретные материалы, в которых содержится интересная информация о нынешнем президенте Украины Петре Порошенко.

Об этом сообщил блогер Олег Ярчук, передает «Пресса Украины».

«Заявление группы Олега Ярчука: Неделю назад в Службу безопасности Украины нами были переданы копии донесений источников Службы внешней разведки РФ в ВС Украины. Судя по характеру сообщений источники имеют прямой доступ к материалам ГШ Украины и принимают участие в непосредственном планировании операций украинской армии. Кроме того, некоторые коственные детали свидетельствовали о том, что потеря украинскими ВС стратегически важного транспортного узла н.п Дебальцево являлось результатом сговора высшего коммандования ВСУ и руководства ВС РФ.

Не имея доступа в секретной информации ВСУ и естественно, возможности точно и достоверно идентифицировать агентов СВР РФ мы посчитали , что СБ Украины справится с этим вопросом лучше нас.

Все что произошло потом не может быть расценено нами иначе, как попыткой Президента Украины Порошенко вывести из-под удара, очевидно, очень близких ему людей в ГШ ВС Украины, не допустив проведение контразведывательной операции по обнаружению и изоляции враждебной агентуры.

Г-н Порошенко, вы опоздали. Все документы по этому вопросу переданы личным предствителем г-на Наливайченко правительству США. И судя по реакции они получили должную оценку. Отставка, смерть, несчастный случай с г-ном Наливайченко уже ничего не изменят в вашей собственной судьбе», — сообщил он.

Ярчук - известный фэйкомет, хоть раз что-то сбылось из того, что писал этот загадочный блогер?!  :laugh:

Offline аматорка

• Ветеран форума
« Reply #128 : Червня 19, 2015, 10:38:13 22:38 »
Первое и второе - взаимоисключающие понятия  :smilie1: Такое даже теоретически невозможно, высокий уровень социалки бывает только в очень развитых странах, и чиновников там не ловят, и не сажают, а они попросту не берут взяток , т.к. государство в состоянии платить им зарплаты выше среднего.
Теоретично неможливе, а практично можливе  :smilie3: СРСР наприклад.
Але я про те, що корупція руйнує соціальну рівність. Перш за все, люди перестають бути рівними перед законом. А далі все розсипається.

Offline svit

• Ветеран форума
« Reply #129 : Червня 19, 2015, 10:40:29 22:40 »

Offline reema

• Ветеран форума
« Reply #130 : Червня 19, 2015, 10:41:46 22:41 »
Теоретично неможливе, а практично можливе  :smilie3: СРСР наприклад.
Але я про те, що корупція руйнує соціальну рівність. Перш за все, люди перестають бути рівними перед законом. А далі все розсипається.

СССР -- это отдельная песня :smilie5: 70 лет длился эксперимент над людьми, известно чем закончился, а некоторым "реконструкторам" все мало.

Offline аматорка

• Ветеран форума
« Reply #131 : Червня 19, 2015, 10:45:02 22:45 »
я прожив в сумі 7 років в ЄС - в цьому я політику ПС підтримую - я туди не бажаю. Але я за НАТО. В ідеалі я підтримую Швейцарську модель.
Тобто в ідеалі проти долучення до НАТО? Але НУ іншу позицію займала  :smilie3: Змінив погляди?

ніколи нема повного ідеалу - ні в чому
Твоя справа, але все ж таки, якщо ти за НАТО, то чому ідеал у цьому - Швейцарія?
Щодо ЕС - згодна. Нам економічної асоціації досить. А от "партнерства заради миру" - ні. Не досить. 20 років вже .. як Швейцарія  :smilie3:

Offline reema

• Ветеран форума
« Reply #132 : Червня 19, 2015, 10:51:28 22:51 »
А так, кожний має можливість отримати невідкладну медичну допомогу, обов'язкову шкільну освіту, допомогу у працевлаштуванні та таке інше. Кожний має право голосу, кожний має захист у суді. Тобто держава у відносинах з громадянами ставиться до них однаково. Якось так.

О реформах, Правительстве и роли общества

ref=nf

Offline Геннадій-Умань

• Hero Member
« Reply #133 : Червня 19, 2015, 11:03:06 23:03 »
\\Твоя справа, але все ж таки, якщо ти за НАТО, то чому ідеал у цьому - Швейцарія?
Щодо ЕС - згодна. Нам економічної асоціації досить. А от "партнерства заради миру" - ні. Не досить. 20 років вже .. як Швейцарія\\

про ідеал - це я про партії

ви напевно не зрозуміли про що я --- почитайте про військовий устрій Швейцарії
« Останнє редагування: Червня 19, 2015, 11:05:01 23:05 від Геннадій-Умань »

Offline reema

• Ветеран форума
« Reply #134 : Червня 19, 2015, 11:58:48 23:58 »
Anton Gerashchenko

Только что в эфире Шустер Live бывший глава СБУ Валентин Наливайченко огласил список оффшорных фирм на которые, по его сведениям, выводятся средства от преступной деятельности бывшего министра экологии и природных ресурсов Эдуарда Ставицкого и тех, кто стал его крышевать после победы Майдана.

Публикую список этих фирм.

Думаю он пригодится следователям ГСУ МВД, которые расследуют дела о нарушении законодательства менеджментом и владельцами сети АЗС "БРСМ Нафта".

А также следователям зарубежных государств через которое могут отмываться деньги полученные от преступной деятельности.

Offline Feral Cat

• Ветеран форума
  • Never give in!
« Reply #135 : Червня 20, 2015, 12:07:53 00:07 »
If you are going through hell, keep going.

Offline dark_wing

• Ветеран форума
  • Стать: Чоловіча
« Reply #136 : Червня 20, 2015, 12:17:26 00:17 »
добре.
Переклади
Цитувати
Україні слід порушувати мінські угоду першою?
Мінська угода вже підписана. То я питаю, Україні слід порушувати її?
Логіка діє зараз така: Україна діє у відповідь, але не йде на ескалацію ситуації. Зараз інша сторона порушує угоду та отримує за це подовження санкцій.
Дехто говорить, - нафіг ті мінські угоди. В реальності як це буде виглядати? Не дії у відповідь, а ескалація? Дії на упередження?
Ще раз, зараз Україна залишається у межах угоди, але відповідає на обстріли.
Яких, негайних дiй на надання якої саме допомоги вимагали  з боку  Ради Безпеки  Організації Сполучене   Королівство   Великої
Британії   та   Північної   Ірландії  і  Сполучені  Штати  Америки?
А ти не дивився засідання РБ у прямому ефірі? Так вимагали, аж блискавки літали. Але у РФ (та ще 4 країн) право вето.
А так, визнавши агресора, РБ може не тільки економічні санкції застосувати, а і військову операцію запропонувати провести. Але навряд проти ядерної держави військову проведуть. Проти ядерних держав напевно тільки економічні санкції.
По першому пункту.
Пані, або панночка розуміє, що це майбутній час?
Пані, або панночка розуміє, що таке майбутній час?
Пані, або панночка розуміє, що якщо Україна має порушувати мінські угоди першою у майбутньому часі, то така побудова речення свідчить про те, що інша сторона не порушує цих сраних угод?
А як пані пропонує відбиватися з "калашнікових" від танку? Угоду давно треба деносувати, та покарати підписанта.
По другому пункту. Пані, або панночка розуміє, що таке ДОПОМОГА? Не треба базікати про блискавки, ЯКУ !!!ДОПОМОГУ!!! ДЛЯ УКРАЇНИ вимагали???
Або пишіть лише про борщ.
Тот, кто предпочитает позор войне, получит и позор и войну одновременно

Offline аматорка

• Ветеран форума
« Reply #137 : Червня 20, 2015, 12:50:14 00:50 »

Взагалі то почали зі ставлення до НАТО. Про організацію військової служби в Швейцарії я читала. Але у нас інша ситуація .. на кордонах. Нам без системи колективної безпеки буде не дуже добре, м'яко кажучи. І краще все ж таки взаємодіяти у форматі НАТО, ніж військове співробітництво з США розвивати  :smilie3:

Offline Геннадій-Умань

• Hero Member
« Reply #138 : Червня 20, 2015, 01:02:27 01:02 »

Взагалі то почали зі ставлення до НАТО. Про організацію військової служби в Швейцарії я читала. Але у нас інша ситуація .. на кордонах. Нам без системи колективної безпеки буде не дуже добре, м'яко кажучи. І краще все ж таки взаємодіяти у форматі НАТО, ніж військове співробітництво з США розвивати  :smilie3:
я за нато і за військовий устрій Швейцарії - одне одному не суперечить

Offline аматорка

• Ветеран форума
« Reply #139 : Червня 20, 2015, 01:29:59 01:29 »
По першому пункту.
Пані, або панночка розуміє, що це майбутній час?
Саме так, радію з того, що мені вдалось це пояснити  :smilie3:
По другому пункту. Пані, або панночка розуміє, що таке ДОПОМОГА? Не треба базікати про блискавки, ЯКУ !!!ДОПОМОГУ!!! ДЛЯ УКРАЇНИ вимагали???
Або пишіть лише про борщ.
А ти дивись засідання РБ ООН у прямому ефірі.
От тобі від 1.03.2014
Цитувати
США вимагають від Ради безпеки ООН терміново надіслати місію в Крим для деескалації ситуації в регіоні. Про це заявила на засіданні Радбезу ООН постійний представник США при ООН Саманта Пауер, передає її прес-служба.
Тобто з перших днів почалися вимоги.  :gigi:
Зараз вимагають від РФ виконання мінських угод. Економічні санкції прив'язані до мінських угод. Поки що РФ офіційно не визнана стороною конфлікту, але до мінських угод її притягнули.
Військову допомогу США починає надавати, скажемо так. Причому без рішення РБ ООН. Так саме без рішення РБ ООН, заблокованого РФ, розпочалися військові діє НАТО проти Сербії. У нас інший випадок, але "концептуально" схожий.
ДОПОМОГОЮ !!! у разі агресії вважаються спостерігачи, економічні санкції, миротворці, військова підтримка. У такій послідовності. Чи вимагається така допомога? Вимагається. Також послідовно. За рецептом тобто.

Offline Ігор зі Львова

• Hero Member
« Reply #140 : Лютого 12, 2016, 01:14:24 13:14 »
Ти будеш за Наливайченко голосувати?

Безумовно. А хто не буде - той мудак. Соррі.

:smilie7:

http://ukrpravda.net/index.php?topic=37796.0