я поширюю те, що мене зачіпає, та цікаво мені на політичному форумі
коментувати не можу, не знаючи ситуацію зсередини,
а зраду кричите ви, яка причина? не подобається хвиля?
так в ФБ вже ціла буря
ось це і є технологія обмазування лайном.
не коментувати,
просто методично вкидувати трошки лайна про одну сторону, трошки лайна про іншу, а ось ще лайно і в тих хто взагалі мовчить.
може мені не подобаються методи роботи мвс (порушення прав людини при затриманні, мішки на голові, побиття і ),
якби вам справді не подобались методи міліції.
то чого ж ви репостите хвилю гівна, коли саме за це пов'язали людей з Торнадо.
щось не сходиться.

Правозахисна Група "СIЧ" додає 7 new photos.
1 год. ·
Шухєр набува нелюдського розмаху.
Ще вчора, коли ми їхали в Запоріжжя на зустріч з польською делегацією, що привезла гуманітарку та наміри співпрацювати, нам здавалося, що все потроху входить в правильну, нормальну колію. Справа Січі розсипається в руках прокуратури, як будиночок з піску, частина хлопців вже на волі, і "Равлики" на волі, Мельничука випущено під заставу, готова стратегія боротьби по інших наших підопічних, можна трохи видихнути, відпочити на рутинній роботі. Аж тут як сніг на голову - "Торнадо"!
Зі слів Івана Князько, свідка у справі "Торнадо":
Десь о 10 годині ранку комбату Руслану Оніщенко зателефонував генерал МВС і запросив під`їхати до облуправи МВС. Якщо ввічливо просять - чого б не під`їхати? Через певний час Іван та Руслан були біля управління. Комбат зайшов в середину, Іван залишився в машині. І почалося цікаве. З внутрішнього двору управління виїхав мікроавтобус, з нього вийшли шестеро в балаклавах та камуфляжі, без шевронів і заходилися гамселити Івана. Один вломився на заднє сидіння і почав душити (Хто ж блокує двері, стоячи під облуправою правоохоронних органів? А виявляється, треба.), ще двоє атакували з різних боків переднього сидіння. Іван - хлопець міцний, але ми ж не в Голівуді, проти кількох нападників шансів було небагато. Івана витягли з машини, натягнули на голову чорний мішок, повалили а землю та продовжили побиття ногами по тулубу і голові. Коли набридло - вкинули в машину і відвезли в управління розшуку. Там від Івана хотіли тільки одного - щоб він написав заяву, що пістолет, знайдений під час обшуку в одній із сумок, належить комбату. Мовляв, напишеш що треба - не закриємо, ба навіть умовного не дамо, а не напишеш - начувайся. Те, що пістолет і так належить комбату і є його табельною зброєю - до "правоохоронців" дійшло трохи згодом. Після 12 годин від моменту затримання з Івана зняли чорний мішок, змусили написати розписку про відсутність тиску з боку правоохоронців (Тебе ж в міліції не били, тебе ж били на вулиці? От і пиши.) і о 23:00 випустили на всі чотири сторони. А комбат Руслан Оніщенко як зайшов у двері облуправління, так більше з них і не вийшов.
А поки Івана катували в застінках управління розшуку, дружина Руслана та юристи Січі били в усі дзвони, пишучи заяву про зникнення людини та обриваючи телефони всіх знайомих і незнайомих. Руслана знайшли в ІТУ м. Харкова. Йому і ще п`ятьом побратимам з "Торнадо" за допомогою відеоконференції з сумнозвісним Печерським судом м.Києва було обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою на 2 місяці. Попалися ці п`ятеро так само дивно - зайшли в прокуратуру, а слідом зайшла "Альфа". Тепер всі побиті і сидять. Про офіційне обвинувачення ми всі чули - ст. 255 (Створення злочинної організації з метою вчинення тяжкого чи особливо тяжкого злочину) з жахливими подробицями: нелюдські згвалтування, камера тортур, обладана за останнім словом техніки, викрадення, катування (От в цей момент шарахнуло люте дежавю. Пам`ятаєте, в чому звинувачували цинічних бандерівців? От тільки згвалтування не вішали, нам тут повезло), про неофіцйне трохи згодом.
В сухому залишку в нас зараз шестеро ув`язнених і двоє звірячи побитих мєнтами свідків. Побитих свідків. СВІДКІВ. Беручи до уваги новий КПК, згідно якого свідчення даються в суді, останній факт складно піддається поясненню. Варіанти є, але вони надто ненормативні.
ПГ "Січ" наразі підписала домовленості про надання правової допомоги усім вісьмом хлопцям, готується телефонограма на ім`я омбудсмена Лутковської щодо порушення ст. 4 і 5 Конвенції з основоположних прав і свобод людини та апеляція на рішення Печерського суду. І Іван буде свідком, але не обвинувачення, як хотілося "правоохоронцям", а захисту, бо хлопець категорично спростовує наявність камери тортур та згвалтованих/закатованих сепарів в історії діяльності батальйону. А підтверджує він оголошену війну контрабанді вцілому та товаришу Науменко зокрема.
Хронологія подій:
16 червня 2015.
Руслан Онищенко з підрозділом «Торнадо» зупиняє товарняк. Вагони заповнені чавуном. Після перевірки документи виявляються фіктивними. Сума затриманого «контрабаса» - понад 17 мільйонів гривень. Всю ніч комбат отримує погрози та вимоги відпустити потяг.
17 червня 2015, 11:00 - 12:00
Руслана та Івана викликають до обуправління МВС та затримують.
13:00 - 17:00
Відбувається ряд затримань бійців батальйону «Торнадо». Всім, включаючи комбата Руслана Онищенко, інкримінують згвалтування, пограбування, розбійні напади.
Пізно ввечері того ж дня Печерський суд з порушенням процедури (адвокату не дали часу підготуватися до захисту) обирає запобіжний захід у вигляді тримання під вартою протягом двох місяців.
Що сталося з "потягом розбрату" - наразі невідомо.
Отакі невтішні в нас пироги з кошенятами.
Далі буде.
і які тут пояснення потрібні?
і ще раз, і останній, я на політфорумі поширюю
інформацію з ФБ новин які сама читаю і які мене зачипають
а те що методи мвс виглядають і є г*ном то до чого тут я?
мене обурюють такі методи, тому не дивно, що мене це зачіпає, і я хочу поділитись з дописувачами
на СУПі, і не вам мені диктувати умови та правила форуму