0 Користувачів і 6 Гостей дивляться цю тему.
Так я ж нічого такого не сказав. Лише здивувався, що в городє Кієвє все ще вулиці імені Артьома, і патріярхи при дорозі прикопані. І що замість нормальних перейменувань знову перейменовуватимуть на честь москальських воєвод.
Цитата: Feral Cat від Липня 23, 2015, 05:19:32 17:19Так я ж нічого такого не сказав. Лише здивувався, що в городє Кієвє все ще вулиці імені Артьома, і патріярхи при дорозі прикопані. І що замість нормальних перейменувань знову перейменовуватимуть на честь москальських воєвод. Ти дебіл ? Рішення Київради прийнято в 2014 .До 2014 тут був янучара з гопкомпанією, комуністи вітренки социки.
Цитата: finli від Липня 23, 2015, 05:24:58 17:24Цитата: Feral Cat від Липня 23, 2015, 05:19:32 17:19Так я ж нічого такого не сказав. Лише здивувався, що в городє Кієвє все ще вулиці імені Артьома, і патріярхи при дорозі прикопані. І що замість нормальних перейменувань знову перейменовуватимуть на честь москальських воєвод. Ти дебіл ? Рішення Київради прийнято в 2014 .До 2014 тут був янучара з гопкомпанією, комуністи вітренки социки.Цікаво, а хто привів туди янучару з гопкомпанією, комуністів, вітренків, социків? Марсіяни скинули?
З твоїм "щирим здивуванням" ...чому досі? Розібралися?
Та якого хера ти гімном людей мажеш ? Якщо розумієш...Не знаю як там в гамериках? А у нас, за такі фокуси можна і в рило вигребти в теплій кумпанії.
А хіба не люди обрали Овочів, ригів, комуняк?
Цитата: Feral Cat від Липня 23, 2015, 06:20:36 18:20А хіба не люди обрали Овочів, ригів, комуняк? Люди.Зараз сьорбають свій вибір в лугандоні...Смачного їм.А ти не лізь ..ти - еміг і не набагато від них відскочив у плані моралі.
1. Прошу Кота Америкоса... негайно припинити образи киян та гостей форуму.2. Треба все ж таки повернутися до теми гiлки - перейменування вулиць столицi.