Я говорю не о диалоге, а хотя бы об отчете перед народом, для начала.
Щось схоже на звіти є. Є інтерв'ю. Є зустрічі з .. наприклад літераторами
, які потім повинні напевно "рознести благую весть". Але все це схоже більше на піар, ніж на діалог.
Як на мене, діалог повинен вестися перш за все у будівлі ВР. От у мене більше претензій до депутатів, ніж до президента. Президент зараз як головнокомандуючий дещо робить. От тій же "десант" волонтерів у МО - дуже добре. От це схоже на "діалог", коли найбільш активні громадяни долучаються до влади, допомагають владі, а по суті диктують владі що саме робити.
А діалог з людьми, які самі ніяк не проявляються, просто чекають коли для них обіцянки виконають - ... не бачу форми
От якщо люди протестують проти дурноватої забудови, або проти порушення закону, то на цьому підгрунті можливим є діалог. Предмет повинен бути.
Если бы он просто вышел на какое-нибудь интервью, заявление и объяснил по пунктам - говорил так, обстоятельства изменились так, не получилось потому-то, то это бы сняло напряжение. Люди все понимают и понимают что без ошибок сейчас невозможно. А он молчит, "забыл".
А він пам'ятає що він там говорив?
Про децентралізацію говорив. Це важливо.
Хай питають журналісти. Інтерв'ю були.
И вообще, если руководитель нацелен на благо стране в первую очередь, то первое что такой руководитель должен сделать - обезопасить народ от самого себя (от того кто может прийти на его место) и сам предложить процедуру импичмента.
Все эти "ошибки" говорят о том, что личные амбиции важнее дела. Вся эта "забывчивость", молчание, попытки расширить полномочия - это опасно для страны (и кстати для него тоже!). Порошенко замыкает все на себя, на свою личность, делая уязвимой саму систему, частью которой является пост президента (любого а не только его).
Треба дивитись текст нової Конституції. А так я поки не бачу про що ти хочеш поговорити. Порошенко продовжує наполягати на децентралізації влади. Закон про імпічмент потрібен. Але чому саме президент законопроект повинен подати? Обіцяв?
А он как видно так считает.
Багато хто так вважає. Це взагалі журналістський штамп.
Судя по приоритетам он пришел завоевывать доверие и авторитет, а не выполнять свои обязанности, как нам хотелось бы.
Вы помните каким диссонансом ударило выступление Юли на Майдане? Людям не нужны были лидеры, которые куда-то ведут и от чего-то спасают. Людям нужны те, кто просто честно выполняют свой долг и знает круг своих обязанностей.
Все эти разговоры про доверие, тем более когда Порошенко сразу обозначил что его не интересуют рамки его полномочий - это вызывает только раздражение. Еще один вождь. Надоели вожди.
Тут єдина можлива відповідь - вибори. Хай вибирають що більшості треба. На виборах у парламент - більше можливостей. У нас парламентсько-президентська модель влади. Ще і до децентралізації влади йдемо. Формально, я не розумію за що ти можеш зачепитися, обгрунтовуючи тезу про бажання Порошенко узурпувати владу. Слова сказав про довіру? Про авторитет? Так багато людей таки слова говорять. Ти сам і говорив про авторитет, шукав авторитетних журналістів чи політиків, я не зовсім зрозуміла
Це питання лексикону.
Я більше скажу, мені дуже не подобається манера Порошенка говорить. Я його слухати не можу, тільки читати
І що? Дивись на дії, справи. Як на мене, саме дії і слід обговорювати.
Я со многими говорил и слышал именно такую фразу "хороший бизнесмен будет хорошим руководителем". Похоже это часть нашего менталитета.
Кстати в России так же как у нас полагаются на силовиков, а бизнесменам не доверяют. В этом одно из ключевых отличий между нами.
Конечно это мое субьективное ощущение.
Якщо порівнювати Порошенко з Ярошем, то можна і інші слова говорити, але вибір робиться на користь досвіду, за умов правильної
, на думку виборця, позиції по основним актуальним питанням, що обговорюються у суспільстві.
Ярош був би маріонеткою. Як будь-яка недосвідчена людина. От зараз він депутат. І? Він навіть депутатом не є гарним. Де його законопроекти? Де хоча б тема резервної армії, про яку говорить спікер ДУК ПС, але не Ярош у ВР.