Не пояснюйте зрадою те, що можна пояснити тупістю(це я про наші марші по мінних полях). Я ще чорт знає коли писав, що якщо москалі захочуть взяти аеропорт - вони його візьмуть за день-два. Просто спочатку їм треба було злити слабокеровані пасіонарні частини ополченців. Вони їх кинули на кулемети, наші їх перемололи, потім аеропорт зрівняли з землею і зайняли регуляри. ТВ-зірка моторола пофоткався на фоні трупів, щоб ватніки думали, що це ополченці. Просто кожного разу, коли використовуються кадрові частини, є небезпека, що введуть санкції.
це шо, прикол такий - таке писати?
ВС РФ (тільки без шевронів) в лугандоні воюють проти ЗСУ ще з серпня 2014. На Заході про це знають, але санкціями по танку не вистрелиш...
Кадрові частини РФ не сидять в окопах під дощем і градами. Вони комфортно розквартировані в луганську і донецьку, керують артою і ребом. Грязюку місять місцеві вперемішку з приїздними дибілами, що купилися на гроші. Кадровики висуваються вперед тільки коли ополченцам жопа наступає - Дебальцеве, Іловайск, аеропорт. Якби вони постійно воювали на передку, у нас би було не 2 нещасних розвідника в полоні, а 200.
На рахунок санкцій - свіфт в росії є, нафтове ембарго не ввели, джавеліни Україні не постачають. Виходить Обама грає на руку путіну?
ситуацвя там не скрізь однакова. в мене є інфа, що в районі кіровська на "бахмуткі", там де 29 бп поти наших воюють виключно кацапи, і піхтура теж вони. козаків відтіля вже давно прибрали. Ротація в них там раз на пару тижнів проводиться. а кадрові то військові, чи не кадрові яка в принципі різниця?
щодо обами, то можливо сама успішна операція фсб..
Це аргумент для дітей. А в мене є інфа, що на маріуполь висадився Дарт Вейдер зі штурмовиками. І що далі?
Якби російські регуляри були на передовій, то Порошенко би полонених в Брюсель возив кожних два дні. Але цього чомусь нема. Висновок - або наші воюють настільки погано, що нікого в полон не взяли за рік, або росіян на фронті просто нема. Вони вступають в бій лише за крайньої потреби. Минулі рази це закінчувалось котлами. Між нами і ними постійно є "прокладка" з сепарського м'яса. Як тільки ми десь прогризаємось крізь м'ясо - кацапи виходять, дають нам в голову, і знову виставляють "прокладку", доки ми рахуємо трупи. З моєї точки зору - стратегія ефективна і працює. Вони обісрались тільки один раз, з Єрофеевим, бо він був частиною ДРГ, що діяла на передовій. Тепер росіян в ДРГ не буде.
Ти думаєш, що якщо в них бидло бліни з лопати їсть, то в них генштаб тупий? Хотів би я, щоб в нас був такий генштаб.
а кадрові то військові, чи не кадрові яка в принципі різниця?
Звичайно нема різниці, якщо ти не збираєшся стверджувати на міжнародній арені, що це агресія, а не громадянська війна. Європа вмиє руки, "Російських полонених в "Ратніках" з панцирями-с1 нема, це ваші внутрішні проблеми". Чуркін буде далі верзти нісенітниці, а решта висловлювати діп консьорн.