Да, Бум, я вважаю втрату Криму та Донбасу благом у порівнянні з втратою всієї України, яку платувала твоя багіня разом з путєним. Дякувати Ющенку, що він завадив цим планам. І так, я вважаю ідіотом тебе, а не народ, який ти вважаєш ідіотом. Кожна особа може оцінювати інтелектуальний рівень іншого тільки в межах свого власного розуму, і саме тому мудрість українського народу тобі, ідіоту, недосяжна.
Ющенко не завадив цим планам, а навпаки, посприяв їх пришвидшенню.
І політиків треба оцінювати по фактах. Втрати суверенітету над 9% територій - це факти, які неспростовні. Я, як тільки Янук став Президентом, зразу це зрозумів і всім знайомим своїм так прямо й казав - це початок втрати суверенітету Україною. Поки що втрачено 9%.
так, я теж вважаюю що краще втратити кусок території, але зберегти суверенітет вцілому.
Однак ти не думай, що Кримом і Донбасом все закінчиться. Бо з таким президентом і таким недорікуватим народом процес триватиме і після голосування у ВР 31.08. 2015 активізується. запорізька обл. рада вже пельку роздявила ( з подачі Ахметова, це зрозуміло).
.
Не полінуюся повторити, що укр. народ - це значною мірою, народ ідіот.
Чому - та тому що 19 й 20 століття - це втрата українцями близко 35% своїх територій. Методом асиміляції дурнуватих хохлів сусідніми народами. Польща по Віслу - це історично укр. етнічні землі по Віслу. Вже майже втрачені. Угорщина - по лінію Дебрецен - Егер мадяризувалась в 19 столітті. північний схід Словаччини, це русини, які словакізувались вже після 1991 (!) року. Південна Буковина в румунії - румунізація в 20 столітті, вже майже повністю.
Про землі . українців в РСФСР - я навіть мовчу. Білорусія - сама недолуга, то там іде русифікація разом з Білорусами.
найцікавіше - це посилення русифікації і асиміляції українців прямо зараз у вже незалежній Україні і під час війни з окупантом Росією.
............
А тепер ти, спробуй мені заперечити, спробуй довести протилежне, що український народ "мудрий", бо мені, як ти тут висловлюєшся "ідіоту" , оця "мудрість " українського народу "недосяжна".
ЗІ: То в чому ж тоді мудрість українського народу
?? В тому, щоб бути біологічним м"ясом для всіх сусідніх народів і робочою скотиною для них же в їхніх країнах ?
Чи може я в чомусь помиляюсь