Автор Тема: Чи це той народ, який виходив на Майдан ? І чи був Майдан ?  (Прочитано 2318 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Offline Бумеранг

• Ветеран форума
  • Стать: Чоловіча
"...Вероятно, Петр Алексеевич будет  на посту Президента Украины ровно столько, сколько будет продолжаться "АТО". Никакой другой повестки дня стране он предложить не в состоянии. Да и желания у него никакого нет. Ибо схема оказалась настолько удачной, что ломать ее-себя не уважать. Плюс полное взаимопонимание со стороны партнеров по клубу. Зарабатывают все. И страна это прекрасно знает. Спросите у любого знакомого дальнобойщика,чьи караваны сахара (и не только) идут на Крым и Донбасс нескончаемым потоком? "Папины"! Кто такой этот "Папа", х.з. Но похоже, человек он весьма влиятельный, к тому же абсолютно беспринципный, расчетливый и циничный. К тому же очень ловкий. И свою грязную, вонючую, полуразваленную "фабрику" вовремя задрапировал то огромным портретом Михо Саакашвили, то украинскими флагами, то патриотическими лозунгами. Выучился кричать "Слава Украине!", грозно насупив брови вопрошать "А ты почему не в АТО?" Носить вышиванку. Командовать парадами.
    Совершенно ясно, что изменения в Конституцию будут приняты (нет, я не против минских, кстати. Я просто за то, чтобы они ВЫПОЛНЯЛИСЬ. Всеми сторонами. Неукоснительно. Пункт за пунктом. Пока же, как в том анекдоте, "Давайте, куме, съедим сначала Ваше сало, а потом-каждый свое!") Весь вопрос в том, что будет дальше. Промолчит ли народ? Похоже, да. Общие настроения-приспособиться, переждать, пристроиться. Наиболее активная часть разрывается между "героически погибнуть за Родину" и "съ*бать отсюда нах*й!"И третьего, похоже, не дано. Подавляющее большинство народа к активным действиям не расположено. И я задаюсь вопросом? Тот ли это народ, который вышел на Майдан? И был ли Майдан? Или нам всем это только снилось? ..."
« Останнє редагування: Серпня 27, 2015, 10:28:41 10:28 від Бумеранг »

Offline jia

• Hero Member
Кадырочность поста 146%
Коэфицент зрады не определьон

Offline Бумеранг

• Ветеран форума
Кадырочность поста 146%
Коэфицент зрады не определьон

Порошенко не потребує ніяких коефіцієнтів. Хіба Путіна можна вважати зрадником України?
Порошенко - це те саме що й Путін, тільки грає роль Президента України. Порошенко - це російськомовний єврей, його країна - це Росія, а Україна - це тільки місце гешефтів ( Як в Ахметова чи в Новинського, наприклад).

Тому Порошенко - ніякий не зрадник України. Бо до українців і до України він не мав ніколи і не має ніякого відношення, просто Україна завжди була його місцем роботи ( і служби)

Ніхто ж ніколи не назве посла РФ в Україні зрадником України.
Порошенко - абсолютно те саме.

Offline Фюмюлюх

• Hero Member
Бум, тобі вже можна не хвилюватися взагалі. Твоя хазяйка Йуля — вже відпрацьований матеріал, і навіть якщо з кремлів в неї й досі є підтримка, то це тільки тому, що у кгб окрім неї тут залишилися такі ж телепні на кшталт Тягнибока або Медведчука. Ти ба, народ йому не подобається :). Невже вас історія безталанних штучних протестів (а в платних мітингах за часів Ющенка Йуля переплюнула навіть ригів) не навчила, що наш народ за гроші може тільки розіграти спектакль протестів? Цікаво, ви справді такі дурні, або просто відробляєте гроші? Наш народ, якщо йому щось не подобається, вийде і знесе владу, він це доводив неодноразово. А якщо тобі здається, що зараз саме час, а народ ніби мовчить, то краще пошукай помилку в собі, а не в народі. Ти не можеш бути розумніший за народ. Ви вважали себе розумнішими за народ у 2010, але народ зміг розібратися, що саме Йуля, а не хряк була ставкою путєнов.

Offline аматорка

• Ветеран форума
Бум, тобі вже можна не хвилюватися взагалі. Твоя хазяйка Йуля — вже відпрацьований матеріал, ...
А я питати хотіла за кого голосував  :smilie7:

Offline server error

• Hero Member
Для пришвидчення ротації  - необхідно вибори проводити раз в рік
І після цього, що ви тут прочитали, мені забороняють порпатись в носі !?

Offline Бумеранг

• Ветеран форума
Бум, тобі вже можна не хвилюватися взагалі. Твоя хазяйка Йуля — вже відпрацьований матеріал, і навіть якщо з кремлів в неї й досі є підтримка, то це тільки тому, що у кгб окрім неї тут залишилися такі ж телепні на кшталт Тягнибока або Медведчука. Ти ба, народ йому не подобається :).

Якщо говорити про Юлю - то вона вже давним давно не задає тону в укр. політиці.
Вона вже багато років ні на що не впливає. То які до Юлі можуть бути запитання й претензії ?
Хіба її мізерна фракція може на щось впливати ? 
Підтримки з Кремлів Юля - НЕ МАЛА НІКОЛИ. Мала б хоч якусь підтримку - в тюрмі б не сиділа ні дня і газ був би дешевший для України в договорі 2009 року.
І ще. Ставити Тягнибока і Медведчука на один рівень - це що? Повна втрати розуму й пам"яті? Чи загострення шизофренії? Чи маніакально-депресивний психоз? Кого ти ще порівняєш з Медведчуком? Може всіх тих Свободвців, що загинули 18-20 лютого 2014 року? Чи бійців різних Добробатів? Чи кого ще ?

Невже вас історія безталанних штучних протестів (а в платних мітингах за часів Ющенка Йуля переплюнула навіть ригів) не навчила, що наш народ за гроші може тільки розіграти спектакль протестів?

Ти киянин? Ти часто бував на київських мітингах і акції протесту? А от я їх знаю з 1989 року! І я моментально відрізню мітинг справжній і наскільки він оплачений.
БЮТ не займався ніколи оплаченими мітингами. До Шевченськогг райсуду в 2011 році їздили переважно партійні активісти

Цікаво, ви справді такі дурні, або просто відробляєте гроші? Наш народ, якщо йому щось не подобається, вийде і знесе владу, він це доводив неодноразово.

Так доводив, це правда. А толку? Толку з тих революцій, якщо через декілька років замість справжнього лідера ПР ( Це була Юля ,  а не Ющ) взяти й обрати переможеного ворога (Януковича)?  Якщо народ забудькуватий, ледачий розумом, байдужий, недалекоглядний, не здатний елементарно відрізняти чорне від білого, запроста ловиться на агентурну агітацію ворогів, то такий народ навіть здатність до війни й революцій не врятує.

А якщо тобі здається, що зараз саме час, а народ ніби мовчить, то краще пошукай помилку в собі, а не в народі.

В мені нема й не було помилок, я не політик і не депутат. Цікавлюсь політикою з 1989 року і на український народ, що він собою являє в різних ситуаціях, я вже надивився.

Ти не можеш бути розумніший за народ. Ви вважали себе розумнішими за народ у 2010, але

Це вже не висновок - це піздєц рафінований )))) .
Тобто Юля сиділа в тюрмі 2 з половиною роки, коли Янук творив злодіяння, розвалював армію, наповнював її кацапами в керівництво, підготував Крим до здачі і т.д., потім розстрілявши 100 чоловік в центрі Києва за три дні, знищивши Український дім і т.д. і т.д., а потім виявляється що "

народ зміг розібратися, що саме Йуля, а не хряк була ставкою путєнов.

:smilie10:

« Останнє редагування: Серпня 27, 2015, 11:25:40 11:25 від Бумеранг »

Offline Бумеранг

• Ветеран форума
Бум, тобі вже можна не хвилюватися взагалі. Твоя хазяйка Йуля — вже відпрацьований матеріал, ...
А я питати хотіла за кого голосував  :smilie7:

Я вже багато разів тут казав, що на всіх виборах, починаючи з 2002 року я голосував тільки за представників БЮТ - Батьківщина ( виняток - тричі голосував за Ющенка в 2004 році) і про це не шкодував жодного разу. І політичною діяльністю партії Батьківщина, в цілому, не був розчарований ніколи.

Це я тут казав неодноразово, прямо й чесно, не приховуючись.

Якщо на наступних виборах бачитиму що предстаник Батьківщини не матиме шансів пройти, то голосуватиму за Свободівця, або за представника Правого Сектора.

Offline Бумеранг

• Ветеран форума
Для пришвидчення ротації  - необхідно вибори проводити раз в рік

Хе-хе ;))) А хто ж дасть ? А якщо й дасть, то шизонуті русифіковані хохли знову поведуться на традиційні жидівські закидони:

1. Та надоїли нам всі ці вибори, толку з них ніякого.
2. Та всі вони там однакові, "Геть усіх!"

Російськомовні жиди дуритимуть простакуватих і недолугих українців, доки це їм самим ( жидам) не надоїсть.

Потім придумають реформи, децентралізацію і т.п. І завжди все буде як завжди.

Offline Бумеранг

• Ветеран форума

Offline Фюмюлюх

• Hero Member
Хє-хє. Бум, ну я ж тобі казав, не вважай народ дурнішим за себе, історія цього не вибачає. Ну, я знаю особисто кілька осіб, що були штатними мітингувальниками від БЮТ проти Ющенка. Вважаєш, що твої слова «вона ніколи не сплачувала за мітинги» можуть вартувати більше мого особистого досвіду? Груба робота, чувак. А ціна за газ в 2009 році і є такою високою саме тому, що Йуля вже тоді робила тільки те, що їй наказували з КГБ. І, авжеж, хряк був кращим вибором за йулю в 2010. Тому що він не був прямим інструментом путєна на той час. Саме тому він і прибрав її за грати, намагаючись побудувати свою воровскую незалежність. Але він — тупий слабак, тому путєн його досить швидко з'їв. Але це окема історія. Хряка вже немає, а путєнський агент Йуля все ще розпускає своїх шалтайбалтаїв по форумах. Ось як тебе.

Offline Фюмюлюх

• Hero Member
І, до речі, що стосується вибору між хряком і йулею, то розумні люди попереджали, що це ті ж яйця, тільки в профіль. Але народ змусили обирати між двома купами лайна, тому свідомі громадяни змушені були розбиратися в їх сортах. І саме найрозумніша частина нації, яка спромоглась вірно оцінити йулю, внесла вирішальний вклад в її поразку, чим зберегла Україну від поступової але швидкої здачі КГБ — без всіляких майданів. Під керівництвом кремлівських маріонеток на кшталт йулі, медведчука та тягнибока.

Offline аматорка

• Ветеран форума

А дай цитату. Цікаво що говорив чи говорить Порошенко про Тимошенко. Мені запам'яталось протилежне. Порошенко намагався не поливати опонентів навіть у передвиборчій кампанії. Може зараз почав? Тобто давай краще цитату, а ця картинка - це "какашки" Тимошенко. Це дуже слабкий твій хід  :smilie3:

Offline аматорка

• Ветеран форума
Я вже багато разів тут казав, що на всіх виборах, починаючи з 2002 року я голосував тільки за представників БЮТ - Батьківщина ( виняток - тричі голосував за Ющенка в 2004 році) і про це не шкодував жодного разу. І політичною діяльністю партії Батьківщина, в цілому, не був розчарований ніколи.

Якщо на наступних виборах бачитиму що предстаник Батьківщини не матиме шансів пройти, то голосуватиму за Свободівця, або за представника Правого Сектора.
А чому? От позиція Тимошенко у 2008 році у темі війни у Грузії ... невже подобається?

Offline Бумеранг

• Ветеран форума
Фюмфлюх, на твої запитання - довго відповідати й багато. Може ввечері.

про те що хтось віж БЮТ  мітингував за 50 чи 1оо грн. - не повірю ніколи. Я теж можу розповісти про що завгодно. А от за Янука - да, одного такого менеджера рік назад навіть з даху будинка скинули, на Троєщині.
Якщо Хряк був кращим за Юлю в 2010 році, то що ж, радій, продовжуй радіти. Вважай, що тобі тоді дико пощастило.
Мені до цього більш добавити нічого. Якщо ти втрату Криму й війну в Донбасі з незрозумілим фінішем вважаєш благом - то що ж, я тобі не союзник.

Особисто я з ЮВТ не знайомий. бачив її тільки на мітингах. Мені за пости на СУПі зроду ніхто не платив. В мене інша робота, займаюсь будматеріалами. Я не політик, не депутат, тому маю право вважати укр. народ народом-ідіотом ( навіть на героїзм не зважаючи).
......
Найсмішніше: Янук не був прямим агентом Путіна на той час. )))))
а яким же він був агентом? Кривим ? ;))))) Чи яким?  Повернення Фірташу його газу, який у нього вирвала Юля, призначення міністром українофоба Табачника, харківські угоди, це що ?????????

Янукович був не прямим агентом путіна, а просто ПРАЦІВНИКОМ КРЕМЛІВСЬКОЇ АДМІНІСТРАЦІЇ, ТОБТО СЛУЖБОВО ПІДЛЕГЛИМ ЧИНОВНИКОМ ПУТІНА.

( так само як і Порошенко сьогодні.)
« Останнє редагування: Серпня 27, 2015, 01:09:13 13:09 від Бумеранг »

Offline Бумеранг

• Ветеран форума
І, до речі, що стосується вибору між хряком і йулею, то розумні люди попереджали, що це ті ж яйця, тільки в профіль. Але народ змусили обирати між двома купами лайна, тому свідомі громадяни змушені були розбиратися в їх сортах. І саме найрозумніша частина нації, яка спромоглась вірно оцінити йулю, внесла вирішальний вклад в її поразку, чим зберегла Україну від поступової але швидкої здачі КГБ — без всіляких майданів. Під керівництвом кремлівських маріонеток на кшталт йулі, медведчука та тягнибока.

Остаточна здача України Путіну і його КГБ відбудеться 31 серпня 2015 р. при голосуванні Змін до Конституції. Тут на СУПі вже й гілка відкрита

http://ukrpravda.net/index.php?topic=35063.0

Тарас Возняк БЮТівцем не був ніколи

Offline Бумеранг

• Ветеран форума

А дай цитату. Цікаво що говорив чи говорить Порошенко про Тимошенко. Мені запам'яталось протилежне. Порошенко намагався не поливати опонентів навіть у передвиборчій кампанії. Може зараз почав? Тобто давай краще цитату, а ця картинка - це "какашки" Тимошенко. Це дуже слабкий твій хід  :smilie3:

Та фотожаба це, фотожаба ;)) Треба ж трохи почуття гумору мати. Однак це не міняє сутність Порошенка як людини і як політика в принципі.

Offline Бумеранг

• Ветеран форума

А чому? От позиція Тимошенко у 2008 році у темі війни у Грузії ... невже подобається?

Добре пам"ятаю ті дні. Юля тоді бувши прем"єром, НЕ МАЛА ЖОДНОГО ПРАВА ВТРУЧАТИСЯ В МІЖНАРОДНІ СПРАВИ, ЦЕ БУЛА ПРЕРОГАТИВА ЮЩЕНКА І ОГРИЗКА, В ПЕРШУ ЧЕРГУ.

Юля тоді не висловлювала взагалі ніякої позиції.. А якби висловила - то першим би на неї загавкав би Балога, а потім весь хор журналістів, мовляв, як вона посміла сунити носа не в свої справи, порушувати Конституцію, волюнтаристка, популістка і т.д. і т.п.

А Ющенко й огризко, коли вже військова колона з РФ йшла вже точно на Грузію, обстріли грузинських сіл осетинами вже були не перший день, сиділи мовчки. наче гівна в рот набрали.

Offline Бумеранг

• Ветеран форума

Offline аматорка

• Ветеран форума
Добре пам"ятаю ті дні. Юля тоді бувши прем"єром, НЕ МАЛА ЖОДНОГО ПРАВА ВТРУЧАТИСЯ В МІЖНАРОДНІ СПРАВИ, ЦЕ БУЛА ПРЕРОГАТИВА ЮЩЕНКА І ОГРИЗКА, В ПЕРШУ ЧЕРГУ.

Юля тоді не висловлювала взагалі ніякої позиції.. А якби висловила - то першим би на неї загавкав би Балога, а потім весь хор журналістів, мовляв, як вона посміла сунити носа не в свої справи, порушувати Конституцію, волюнтаристка, популістка і т.д. і т.п.

А Ющенко й огризко, коли вже військова колона з РФ йшла вже точно на Грузію, обстріли грузинських сіл осетинами вже були не перший день, сиділи мовчки. наче гівна в рот набрали.
Якщо ти пам'ятаєш ті дні, то звичайно можеш назвати проведення спільних військових навчань, передачу БУКів Грузії напередодні початку війни, присутність у Тбілісі Ющенка під час руху танків на Тбілісі та бомбардування морського порту, аеропорту росіянами "сиділи мовчки. наче гівна в рот набрали". Але як тоді назвати обвинувачення на адресу Ющенка з боку Батьківщини у загостренні стосунків з РФ?

Offline аматорка

• Ветеран форума
Та фотожаба це, фотожаба ;)) Треба ж трохи почуття гумору мати. Однак це не міняє сутність Порошенка як людини і як політика в принципі.
Сутність людини проявляється у чомусь об'єктивному. У фактах, якби мовити. У діях і навіть словах, які сказані саме ним, а не тобою від його імені. Це доволі проста теза.  :smilie7:
От твої слова (стосовно подій, що об'єктивно відбулись вже) відображають твою сутність  :smilie3: Порошенко не лив на Тимошенко, причому робив це свідомо, закликав опонентів наслідувати його вибір  :smilie3:, а ти говориш протилежне. І? Це смішно? Не знаю, я не радію слабким ходам "політичних опонентів"  :smilie8: Голоси вони все рівно збирають, то сумно навіть дивитись на виборців, які є у кращому випадку просто фанатами. Фанатиками тобто. Їх думку НІЧОГО не змінить. Це сумно.

Offline аматорка

• Ветеран форума

Свободи у серцях боїться та влада, яка боїться виборів. Нинішня влада голодного бунту боїться більше, ніж виборів  :smilie3:

Offline Фюмюлюх

• Hero Member
Да, Бум, я вважаю втрату Криму та Донбасу благом у порівнянні з втратою всієї України, яку платувала твоя багіня разом з путєним. Дякувати Ющенку, що він завадив цим планам. І так, я вважаю ідіотом тебе, а не народ, який ти вважаєш ідіотом. Кожна особа може оцінювати інтелектуальний рівень іншого тільки в межах свого власного розуму, і саме тому мудрість українського народу тобі, ідіоту, недосяжна.

Offline Бумеранг

• Ветеран форума
Сутність людини проявляється у чомусь об'єктивному. У фактах, якби мовити. У діях і навіть словах, які сказані саме ним, а не тобою від його імені. Це доволі проста теза.  :smilie7:
От твої слова (стосовно подій, що об'єктивно відбулись вже) відображають твою сутність  :smilie3: Порошенко не лив на Тимошенко, причому робив це свідомо, закликав опонентів наслідувати його вибір  :smilie3:, а ти говориш протилежне. І? Це смішно? Не знаю, я не радію слабким ходам "політичних опонентів"  :smilie8: Голоси вони все рівно збирають, то сумно навіть дивитись на виборців, які є у кращому випадку просто фанатами. Фанатиками тобто. Їх думку НІЧОГО не змінить. Це сумно.

Факти... Я ж сказав, то була фотожаба. Сутність Порошенка у фактах...  та тих фактів мульйон. Постать Порошенка як почни аналізувати з 1998 року ( коли Порох став депут. і ВР і політиком - то там тих фактів - яких хочеш. Солідарність СДПУ (о), Партія Регіонів "Наша Україна"....   Спочатку любий друзь Ющенка, а черз пару років чудєсное превращение - урядовиць в Азарова при Януковичі. Далі - рідкісні появи на Єромайдані ( щоб його зовсім там не забули). Далі відтягування інаугурації ( боявся пошвидше впрягтися в війну, перемігши в 1-му турі. Далі - призначення постатей типу Ложкіна на посади і т.д. Далі - бескінечні перимир"я до 01.07. 2014 р, доки американці не заставили його таки воювати...
та про Пороха фактів скільки...
Порох людина байдужа, безпринципна, брехлива ну і т.д.  Да-да Юлю він брудом не поливав, повторюю ще раз. Та він ніколи й не воювавам з кимось відкрито й прямо. Завжди вмів "домовлятися".

...Скоро Петя додомовляється до того, що від України відпаде половина.
Але йому то що? Поулибаїться та й піду відставку чи за кордон виїди. петя він і в Африці Петя.

Offline Бумеранг

• Ветеран форума

Свободи у серцях боїться та влада, яка боїться виборів. Нинішня влада голодного бунту боїться більше, ніж виборів  :smilie3:

тут ти права, згоден я повністю.

Offline Бумеранг

• Ветеран форума
Да, Бум, я вважаю втрату Криму та Донбасу благом у порівнянні з втратою всієї України, яку платувала твоя багіня разом з путєним. Дякувати Ющенку, що він завадив цим планам. І так, я вважаю ідіотом тебе, а не народ, який ти вважаєш ідіотом. Кожна особа може оцінювати інтелектуальний рівень іншого тільки в межах свого власного розуму, і саме тому мудрість українського народу тобі, ідіоту, недосяжна.

Ющенко не завадив цим планам, а навпаки, посприяв їх пришвидшенню.
І політиків треба оцінювати по фактах. Втрати суверенітету над 9% територій - це факти, які неспростовні. Я, як тільки Янук став Президентом, зразу це зрозумів і всім знайомим своїм так прямо й казав - це початок втрати суверенітету Україною. Поки що втрачено 9%.

так, я теж вважаюю що краще втратити кусок території, але зберегти суверенітет вцілому.
Однак ти не думай, що Кримом і Донбасом все закінчиться. Бо з таким президентом і таким недорікуватим народом процес триватиме і після голосування у ВР 31.08. 2015 активізується. запорізька обл. рада вже пельку роздявила ( з подачі Ахметова, це зрозуміло).
.
Не полінуюся повторити, що укр. народ - це значною мірою, народ ідіот.
Чому - та тому що 19 й 20 століття - це втрата українцями близко 35% своїх територій. Методом асиміляції дурнуватих хохлів сусідніми народами. Польща по Віслу - це історично укр. етнічні землі по Віслу. Вже майже втрачені. Угорщина - по лінію Дебрецен - Егер мадяризувалась в 19 столітті. північний схід Словаччини, це русини, які словакізувались вже після 1991 (!) року. Південна Буковина в румунії - румунізація в 20 столітті, вже майже повністю.
Про землі . українців в РСФСР - я навіть мовчу. Білорусія - сама недолуга, то там іде русифікація разом з Білорусами.

найцікавіше - це посилення русифікації і асиміляції українців прямо зараз у вже незалежній Україні і під час війни з окупантом Росією.

............

А тепер ти, спробуй мені заперечити, спробуй довести протилежне, що український народ "мудрий", бо мені, як ти тут висловлюєшся "ідіоту" , оця "мудрість " українського народу "недосяжна".

ЗІ: То в чому ж тоді мудрість українського народу ????? В тому, щоб бути біологічним м"ясом для всіх сусідніх народів  і робочою скотиною для них же  в їхніх країнах ?

Чи може я в чомусь помиляюсь ??????
« Останнє редагування: Серпня 28, 2015, 12:12:54 00:12 від Бумеранг »

Offline rZ0

• Hero Member
А дай цитату. Цікаво що говорив чи говорить Порошенко про Тимошенко. Мені запам'яталось протилежне. Порошенко намагався не поливати опонентів навіть у передвиборчій кампанії.
А мені запам'яталось що слова Порошенка гроша ламаного не варті. Цитату давати?

Offline Адам Жоржович

• Ветеран форума

Юля тоді не висловлювала взагалі ніякої позиції..

Пиздиш, як гома: під час голосування за постанову про засудження агресії хуйлостану проти Грузії, вагіністи або утрималися, або голосували проти. Разом з піарасами, комуняками і вавою литвином. Якщо це не позиція, то що це? Це, по-вашому, сич називається?

Offline Бумеранг

• Ветеран форума

Пиздиш, як гома: під час голосування за постанову про засудження агресії хуйлостану проти Грузії, вагіністи або утрималися, або голосували проти. Разом з піарасами, комуняками і вавою литвином. Якщо це не позиція, то що це? Це, по-вашому, сич називається?
  Про яке коли голосування йде мова? Якщо ти не пиздиш - то скинь лінк, що ти мав на увазі.

Offline Адам Жоржович

• Ветеран форума

Про яке коли голосування йде мова? Якщо ти не пиздиш - то скинь лінк, що ти мав на увазі.

Хуяк:

http://w1.c1.rada.gov.ua/pls/radan_gs09/ns_arh_golos?g_id=260406&n_skl=6
http://w1.c1.rada.gov.ua/pls/radan_gs09/ns_arh_golos?g_id=259806&n_skl=6
http://w1.c1.rada.gov.ua/pls/radan_gs09/ns_arh_golos?g_id=259706&n_skl=6