Автор Тема: У депутати Київоблради балотувався власник "Обжори" від БПП. Вже не балотується  (Прочитано 2572 раз)

0 Користувачів і 10 Гостей дивляться цю тему.

Offline bugaga

• Ветеран форума
Зняли після того як підняли шум.

Мені щось важко пригадати щось подібне в історії України.

До речі хвилі обурення піднімали не професійні зрадофіли.
« Останнє редагування: Жовтня 19, 2015, 01:47:16 13:47 від bugaga »
ванька ерохин вон на веллбутрине вторую машину меняет, квартиру купил, бизнес завёл, а ты всё сидишь на своих сиозсах как сыч

Offline Декодер

• Ветеран форума
  • Стать: Чоловіча
  • "Русский мир" мертв...
Власть позволяет себе ровно столько сколько ей позволяет народ.
То что происходит - лучше любых учебников истории. Наглядная демонстрация законов развития общества, о которых слышали когда-то в учебных заведениях как о чем-то далеком и не ощутимом.
Это к вопросу о роли личности в Истории. Таки все решает народ.

Offline rZ0

• Hero Member

в чому були претензії?

Offline Ігор зі Львова

• Hero Member

Я так розумію все керівництво БПП, яке допустило такого кандидата теж уже не в партії?

Online RG

• Ветеран форума

Я так розумію все керівництво БПП, яке допустило такого кандидата теж уже не в партії?

Да-да, всєх расстрєлялі.  :weep:

Offline Ігор зі Львова

• Hero Member

Тобто керівники БПП в київській області, які продали сепаратисту місце в списках і досі залишаються на своїх посадах?

Online RG

• Ветеран форума

Тобто керівники БПП в київській області, які продали сепаратисту місце в списках і досі залишаються на своїх посадах?

Звернись до БПП, нехай дадуть пояснення :smilie7:

Offline Декодер

• Ветеран форума
  • "Русский мир" мертв...
Там еще ничего не ясно

http://censor.net.ua/n356866
Кандидат от БПП Соболев опровергает связи с Россией и Януковичем и не собирается сниматься с выборов

http://censor.net.ua/n356872
"Блок Петра Порошенко" проверит обвинения в адрес кандидата в депутаты Соболева. Результаты расследования обнародуют во вторник

Offline Ігор зі Львова

• Hero Member
Там еще ничего не ясно

Кандидат от БПП Соболев опровергает связи с Россией и Януковичем и не собирается сниматься с выборов

"Блок Петра Порошенко" проверит обвинения в адрес кандидата в депутаты Соболева. Результаты расследования обнародуют во вторник

Цікаво скільки бабла доведеться потратити Соболєву щоб результати перевірки були для нього успішними.

Offline Ігор зі Львова

• Hero Member
Поки питання з Соболєвим й надалі не зрозуміло чим закінчиться, варто усім нагадати, що за Солідарне БПП не можна голосувати за жодних обставин ні на яких виборах.

Offline cheshuntt

• Ветеран форума
  • Рептилоїд
Поки питання з Соболєвим й надалі не зрозуміло чим закінчиться, варто усім нагадати, що за Солідарне БПП не можна голосувати за жодних обставин ні на яких виборах.

Золоті слова  :smiley24:
Карма безжалісна до довбойобів ( с) alejandro ФУП

Offline dark_wing

• Ветеран форума
Там еще ничего не ясно

Цікаво скільки бабла доведеться потратити Соболєву щоб результати перевірки були для нього успішними.

Нисколько. Он уже заплатил бабло за вступление в блок поросенка.
Тот, кто предпочитает позор войне, получит и позор и войну одновременно

Online RG

• Ветеран форума

Та голосуй вже за опоблок і не ний. Ну можеш ще за косату мавпу, хоча це один хер.  :gigi:

Offline cheshuntt

• Ветеран форума
  • Рептилоїд

Та голосуй вже за опоблок і не ний.

:smiley24: Думаю що за оппоблок  проголосувати буде краще ніж за БПП ..

«Руководство МВД подтвердило, что экс-командир 3-й роты Беркута Евгений Антонов, который разгонял студентов на Майдане и лично бил журналистов в ночь на 30-е ноября 2013., продолжает работать в Главном управлении МВД Украины в городе Киеве в должности командира оперативной роты №3 полка милиции общественной безопасности особого назначения!"

ВВажаю що чоклятори не справляються , чого це він тільки комроти ? Прийдуть риги зроблять з нього комбата . Справедливість понад усе .

Offline аматорка

• Ветеран форума

Залежить від того, за кого голосував на попередніх парламентських чи місцевих  :smilie3:
От чому б не зазначити чому саме наприклад ти голосуєш за якусь партію чи представника цієї партії?
Порівнянням регіоналів та "солідарності" ти натякаєш на те, що регіоналів формально можна записати у ліберали?

Offline Ігор зі Львова

• Hero Member

Та голосуй вже за опоблок і не ний. Ну можеш ще за косату мавпу, хоча це один хер.  :gigi:

Опоблок і Пепеблок — брати-близнюки.

Offline Бувалий

• Ветеран форума

Скорiш - сiамськi.
Можна, звicно, пошукати щось "Цiкаве" у кожного, однак, мета - одна й таж сама.
 :smilie7:

Offline аматорка

• Ветеран форума
Що саме на це вказує?

Offline Ігор зі Львова

• Hero Member
Що саме на це вказує?

Велика кількість екс-регіоналів, олігархічна основа і т. д.

Offline Декодер

• Ветеран форума
  • "Русский мир" мертв...

Offline аматорка

• Ветеран форума
Що саме на це вказує?

Назві партію, яка існує без "олігархічної основи"? Екс-регіонали - це серйозно. Але списки начебто відкрити? На цих виборах голосуємо за осіб у списку партії? Чи ні? Я нерви бережу  :smilie3:

Offline аматорка

• Ветеран форума
(click to show/hide)
Жах. А чого на перший написано Одессу, а не Одесса? Це справи не стосується, але якось дивно  :smilie8:
Цей наумчак ще і ківаловський фрукт начебто.

Offline cheshuntt

• Ветеран форума
  • Рептилоїд

Залежить від того, за кого голосував на попередніх парламентських чи місцевих  :smilie3:
От чому б не зазначити чому саме наприклад ти голосуєш за якусь партію чи представника цієї партії?
Порівнянням регіоналів та "солідарності" ти натякаєш на те, що регіоналів формально можна записати у ліберали?

З самого початку голосував за Нашу Україну . Потім за " Садопоміч".  Проголосував би зараз за ПС але він не " вибирається " . Може б  і зараз проголосував би за кандидата з Садопомочі , але тепер буду за ригів  :smiley24:. Треба ж чоколятникам створити більшість для спільного дерибану , а риги це саме те , що потрібно . Вже як ламати клоунаду , так до повного кінця . Нафіга ці чоколяторні " полумєри " ? Риги - кручє .

Offline reema

• Ветеран форума

Та голосуй вже за опоблок і не ний.

Кто бы сомневался?  :lol:
Prosperity is based on people and ideas

Offline cheshuntt

• Ветеран форума
  • Рептилоїд

Кто бы сомневался?  :lol:

Я сумнівався . Але он  наградний риг Прохіндовський з ЦВК , заєрестрував кандидатом якось там Хортіва , який відомий тим , що блокував нашу техніку в Рубіжному .. Єто лі не політічєская мудрость ? БПП це як латентні підораси , і хочєтца і колєтца , а ригі-  підораси відкриті . Від них знаєш , що очікувати . Та і на шо , як я вже казав , ці напівшишєчкі ?

Offline Ігор зі Львова

• Hero Member
Що саме на це вказує?

Назві партію, яка існує без "олігархічної основи"? Екс-регіонали - це серйозно. Але списки начебто відкрити? На цих виборах голосуємо за осіб у списку партії? Чи ні? Я нерви бережу  :smilie3:

Значною мірою це правда. Але все ж є деякі відмінності. Абсолютно очевидно, що в нас жодна партія не може існувати без певних зв'язків з олігархами, їх грошима і інформаційними ресурсами. Це система, яка навмисно створювалася протягом останніх двох десятиліть.
Проте особливістю БПП і оппоблоку є те, що вони створювалися і функціонують саме виключно як партії олігархів і для захисту інтересів олігархів.

Offline аматорка

• Ветеран форума
Значною мірою це правда. Але все ж є деякі відмінності. Абсолютно очевидно, що в нас жодна партія не може існувати без певних зв'язків з олігархами, їх грошима і інформаційними ресурсами. Це система, яка навмисно створювалася протягом останніх двох десятиліть.
Проте особливістю БПП і оппоблоку є те, що вони створювалися і функціонують саме виключно як партії олігархів і для захисту інтересів олігархів.
БПП (нехай люди, які пішли туди) наприклад за асоціацію з ЄС, а регіонали проти  :smilie3:
БПП за вступ до НАТО, а регіонали проти. Якщо Україна приєднується до стандартів НАТО та ЄС, то це інтереси олігархів?
Олігарх - це гроші у владі. Навіщо бізнес йде у владу? В Україні часто для захисту свого бізнесу. А ще частіше для крадіжки з держбюджету, умовне кажучи. Але якщо бізнес готовий до стандартів НАТО та ЄС, то до чого тут крадіжки з держбюджету?
Тобто виглядає так, що "стандарти НАТО" - це тест  :smilie3:
Ну і, а решта партій? От Коломойський наприклад, олігарх чи ні? І невже "Батьківщина", що гралася з тарифами та рентою на видобуток газу захищала інтереси когось ще крім "газових королів"?
Чи може "Укроп" Корбана захищає когось окрім Корбана?  :smilie3:

Offline dark_wing

• Ветеран форума
БПП (нехай люди, які пішли туди) наприклад за асоціацію з ЄС, а регіонали проти  :smilie3:
БПП за вступ до НАТО, а регіонали проти. Якщо Україна приєднується до стандартів НАТО та ЄС, то це інтереси олігархів?
Олігарх - це гроші у владі. Навіщо бізнес йде у владу? В Україні часто для захисту свого бізнесу. А ще частіше для крадіжки з держбюджету, умовне кажучи. Але якщо бізнес готовий до стандартів НАТО та ЄС, то до чого тут крадіжки з держбюджету?
Тобто виглядає так, що "стандарти НАТО" - це тест  :smilie3:
Ну і, а решта партій? От Коломойський наприклад, олігарх чи ні? І невже "Батьківщина", що гралася з тарифами та рентою на видобуток газу захищала інтереси когось ще крім "газових королів"?
Чи може "Укроп" Корбана захищає когось окрім Корбана?  :smilie3:

нi

Offline аматорка

• Ветеран форума
нi
Чому? Його гроші ходять у владу. Та ж Тимошенко наприклад свого часу. Він роками сидів на Укрнафті, роблячи паси у ВР.

Offline dark_wing

• Ветеран форума
нi
Чому? Його гроші ходять у владу. Та ж Тимошенко наприклад свого часу. Він роками сидів на Укрнафті, роблячи паси у ВР.

Потому, что Олигархия это с точностью до наоборот. Обогащение за счет монополии на власть.
Да по поводу всякой швали из БПП.
Сегодня они за ЕС и НАТО, при яныке - были против. Им - пох.