Автор Тема: Пам'ятаєт качання шкодливими котами #Зради повернення вулиці лєніна в Хоролі ?  (Прочитано 906 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Offline finli

• Ветеран форума
"Скасовуючи рішення від 24 лютого 2014 року, міська влада мала на меті привести перейменування вулиці Леніна на вулицю Небесної Сотні у відповідність до процедурних норм. 12 січня комісія розглядала два варіанти назви – Соборна та Небесної Сотні – й підтримала саме останній варіант, – зазначив у коментарі УІНП міський голова Хоролу Сергій Волошин. – Я також схиляюся, до назви вулиця Небесної Сотні. Більше 200 хорольців воюють у зоні АТО, тому це природно й виправдано".

Комісія при Хорольській міській раді рекомендувала залишити назву вулиця Небесної Сотні для центральної вулиці міста. А також запропонувала нові назви для ще 24 об'єктів.

Offline finli

• Ветеран форума
Так що менше вірте істеричним форумним  гівнюкам і проплаченим качалам із ЗМІ...

Offline Scipionn

• Hero Member
  • "З нами Бог і автомат Калашнікова(с)" Сашко Білий
Так що менше вірте істеричним форумним  гівнюкам і проплаченим качалам із ЗМІ...
Згоден! :smiley24: Та...тобі хтось іще йме віри гівнюче!?
"Боже, розплати шаленої, Боже, шаленої мсти, Лютості всенаученної Нам на всечас відпусти."(с)

Offline finli

• Ветеран форума

Offline svit

• Ветеран форума

Я давно вже ниття кота сприймаю або як тупу прохуйловську пропаганду, або як психічне відхилення.

Offline bugaga

• Ветеран форума
Якщо Кіт пише про Зраду, можна бути спокійним, от коли буде писати про Перемогу, тоді ховайся.
75% тем шо відкриває Кіт це фейки, маніпуляція, перекручування.
ванька ерохин вон на веллбутрине вторую машину меняет, квартиру купил, бизнес завёл, а ты всё сидишь на своих сиозсах как сыч

Offline finli

• Ветеран форума

Я давно вже ниття кота сприймаю або як тупу прохуйловську пропаганду, або як психічне відхилення.

Чувак тут днює і ночує...і напрямок "роботи" досить красномовний.

Offline Ковальчук Юрій

• Ветеран форума
Якщо Кіт пише про Зраду, можна бути спокійним, от коли буде писати про Перемогу, тоді ховайся.
а я по нікам давно бачу лизунів шоколадної дупи і як вони її облизують
Бугага, сергіньо, аматорка, фінлі, реєма, світ, Бувалий- ольгінські тролі- які спалились на дрібниці. читаючи цих дятлів, цитуючи них ви цілуєте дупу путіна

Offline BlackCat

• Ветеран форума
"Скасовуючи рішення від 24 лютого 2014 року, міська влада мала на меті привести перейменування вулиці Леніна

Доречі, в цей же день у Хоролі відбувся ленінопад.
http://ukrpravda.net/index.php?topic=13472.msg1087309#msg1087309

Offline Feral Cat

• Ветеран форума
  • Never give in!

Докази в студію.
Я подаю вам ту інфу, якою вас, манюпасів, годують ваші ж українські ЗМІ.
If you are going through hell, keep going.

Offline bugaga

• Ветеран форума
а я по нікам давно бачу лизунів шоколадної дупи і як вони її облизують
бачиш і на здоров'я, хоч фейки не строчиш
ванька ерохин вон на веллбутрине вторую машину меняет, квартиру купил, бизнес завёл, а ты всё сидишь на своих сиозсах как сыч

Offline BlackCat

• Ветеран форума

Докази в студію.

Я теж на одному сайті з новинами бачив однобоке подання інформації, мовляв просто повернули вулиці стару назву. А примітку, що рішення скасували, бо не провели громадські слухання, свідомо чи випадково не додали.

Offline finli

• Ветеран форума

Докази в студію.

Ніколи Штірліц не був так близько до провалю  ...:smilie5:   Ти ж постійно акцентуєш що громадянин України?
Що це за ваші ЗМІ? 
А твої тоді де?   :lol:

Offline Feral Cat

• Ветеран форума
  • Never give in!
Ваші, бо ви їх дивитеся і ФІНАНСУЄТЕ. Я їх не дивлюся. Лише переглядаю. І в кожному разі НЕ ФІНАНСУЮ.  :gigi:

Offline finli

• Ветеран форума
Вибачся перед людьми краще ... І більше не рийся у помийницях заради того щоб дрібно сцикнути на Злочинну Владу.

Offline Feral Cat

• Ветеран форума
  • Never give in!

Докази в студію.

Ніколи Штірліц не був так близько до провалю  ...:smilie5:   Ти ж постійно акцентуєш що громадянин України?
Що це за ваші ЗМІ? 
А твої тоді де?   :lol:

Мої:

maidanua.org
zaxid.net
bbc.co.uk/ukrainian
breitbart.com
pjmedia.com
foxnews.com
reuters.com