Автор Тема: Ще одному хлопцеві справу шиють...  (Прочитано 1830 раз)

0 Користувачів і 2 Гостей дивляться цю тему.

Offline Feral Cat

• Ветеран форума
  • Never give in!
Ще одному хлопцеві справу шиють...
« : Лютого 29, 2016, 04:43:35 16:43 »
Ігор Мосійчук added 2 new photos — with Андрій Денисенко and 62 others.
7 hrs ·
Увага!!! Прохання максимально поширити!!!

Друзі, ще 25 серпня друг Станіслав Краснов "Гонта" зробив цю заяву і попрохав друга "Буревія" Миколу Коханівського її оприлюднити якщо з ним, щось станеться.

Вчора Краснова затримали і жорстоко побили співробітники СБУ. Наразі "Гонта" затриманий і знаходиться в застінках СБУ. Його звинувачують в зберіганні вибухівки, підготовці теракту і (!!!) співпраці з ГРУ ГШ ЗС Російської Федерації.

Це повна нісенітниця адже сам Стас Краснов "Гонта" як активний учасник Революції Гідності і війни на Сході знаходиться в розшуці ФСБ РФ. Прокурор окупованого Криму Поклонська особисто погрожує розправою Краснову. Батьки Стаса які мешкають в Криму під постійним пресингом ФСБ. Його соратника Олександра Костенка викрадено з України і вивезено до Криму де він вже рік катується в Сімферопольському СІЗО за нібито знущання над беркутами в часі майдану...

Пише друг "Гонта":

Заява до громадськості.

Брати і сестри! Звертаюсь до Вас за допомогою.

Звертаюсь, бо хто, як не добровольці і волонтери відстояли існування нашої Країни, в той час, коли держслужбовці нашу Країну здавали, дезертували та зраджували.
Пишу цей допис, бо ситуація на мою думку складається критична, і я вимушений це зробити.
Я вже неодноразово піддавався репресіям з боку мусорів, ЧКістів і т.ін. за свою патріотичну позицію, як в Криму так і після окупації в Києві.
Терор проти мене розпочався ще по так званому підриву пам'ятника сталіна в Запоріжжі - демонстраційні обшуки, звільнення з роботи, аспірантури, тиск на родичів та близьких.
Коли я прямо перед Майданом звернув увагу суспільства на злочини високопосадовців росії - знову терор, обшуки, підкинуті стволи. Після майдану арешт, нелюдські катування, та, все ж таки, я не здався.
Результати подібного терору всі знають добре - мій друг Сашко Костенко, з яким ми разом пройшли великий шлях, вже викрадений з України та засуджений особисто Поклонською, моєму товаришу Кольченко хочуть дати 25 років в тому ж Криму, мій друг Медведько сидить в Києві за те, за що в нормальній країні нагородили б, якби він був до цього причетний. Сашко Білий взагалі вбитий. Сидять по тюрмах та знищені сотні патріотів України. Саме тих патріотів, без яких України вже не існувало б.
Хіба можуть буть сумніви, що все це - виконання прямого наказу з Москви?
Репресії проти мене завжди синхронні:
– після моєї та Сашка Костенко заяви в Києві про злочини депутатів держдуми росії, щодо торгівлі людьми - в Сімферополі «невідомі» відомі співробітники Головного Управління, тоді ще міліції України, бігають з пістолетами за нами по місту, виламують двері постраждалим дівчатам, викрадають їх дітей. В Києві ЧКісти грабують квартиру з нашим майном, щоб знищити докази злочинної діяльності московітів.
- На початку Майдану в моєму помешканні в Києві проводять незаконний обшук ті ж ЧКісти, підкидають ствол – в Сімферополі їх місцеві колеги роблять терор проти батьків.
- Під кінець майдану Київські спецслужби монтують з моїх телефонних переговорів «Вбивства і катування бєркута» з метою після закінчення Майдану посадити мене надовго - в Сімферополі їх колеги вже розвішують орієнтування на мене по місту, роблять напад на квартиру моїх батьків, погрожують їм особисто.
- По закінченні Майдану мені та Олександру Костенку підкидають зброю та саджають в СІЗО в Києві – в окупованому Сімферополі проводять незаконні обшуки в наших домах, заводять кримінальні справи «за Майдан»
- В Сімферополі Поклонська починає показовий процес проти Костенка, в моїх батьків роблять брутальні показові обшуки - в Києві реанімують справу проти мене та Костенка (!!!) та передають її в суд, в той час коли я сиджу в окопах під Донецьким аеропортом.
- Окупаційна прокуратура Криму заводить проти мене чергову справу, Поклонська по телебаченню кожен день клянеться, що буде судити мене особисто – в Києві прокуратура відмовляється закривати проти мене та Костенка сфабриковану кримінальну справу та знову, в 4 (!!!) раз передають до суду.
- І на останок ЧКісти хапають мою маму біля під’їзду та показово знущаються на допиті – тут в Києві мої бойові друзі з різних структур попереджують, щоб я був вкрай обережним, а краще тікав з країни.
Я добре знайомий з терором системи проти людей, знаю його ознаки і знаю, що він знову розпочинається. Я ніколи не тікав та тікати не буду, це моя країна, я за неї боровся і буду боротись, не дивлячись ні на які змови, зради та ворогів.
Я категорично заявляю: я не зберігаю, не транспортую та не виготовляю зброю, наркотики та т.ін., ніяких злочинів та протиправних дій не чинив та не чинитиму, самогубство робити не збираюсь, ніякими хворобами не страждаю, дорогу в забороненому місці не переходжу.
Я вже неодноразово переконався, як і багато з Вас, що чекати будь якої допомоги від державних органів марно. Тому:
Список всіх відомих мені найманців, чи то путінського, чи то якого режиму, що отримали наказ на моє усунення, я вже передав до декількох надійних груп патріотів, тому в разі, якщо щось станеться (мене переїде машина, мусора підкинуть наркотики, станеться інфаркт, вип’ю кави з миш’яком) ніхто писати заяву на цих людей не буде.
Прошу максимально розповсюдити! Тільки ми з вами разом перемагали і переможемо антинародну систему.
Слава Україні! Смерть ворогам!

If you are going through hell, keep going.

Offline free UA

• Ветеран форума
  • Стать: Чоловіча
Re: Ще одному хлопцеві справу шиють...
« Reply #1 : Лютого 29, 2016, 05:02:38 17:02 »
Зараз ФСБ/СБУ шиє йому "співробітництво с ФСБ"  :smiley14:

все чотко, СБУ працює по-новому – хуйло мстить своїм ворогам на будь-який теріторії.

Offline Feral Cat

• Ветеран форума
  • Never give in!
« Reply #2 : Лютого 29, 2016, 05:12:24 17:12 »
Половина ВР, місцеві начальники як отой із Солом“янського району Києва,  основні медія, кроти в МО - працюють на Хуйла, а ці клоуни пацана чмирять...   :smilie9:

Киздець...  :smilie2:

Offline Feral Cat

• Ветеран форума
  • Never give in!
« Reply #3 : Лютого 29, 2016, 07:45:49 19:45 »

Offline Feral Cat

• Ветеран форума
  • Never give in!
« Reply #4 : Лютого 29, 2016, 07:53:59 19:53 »
Адвокату Мамализі Андрію
Краснова С.О.
СІЗО СБУ

Заява

Повідомляю Вам, що 28.02.2016 р. приблизно о 01.00 ночі я знаходився біля заправки SOCAR, що біля зупинки «Мала Олександрівка».

Я побачив, що до мене підбігають люди з автоматами. Я зупинився та підняв руки.

Люди, що підбігли, почали бити мене прикладами автоматів в голову та ногами по всьому тілу, хоча я не чинив ніякого спротиву. Також вони били мою дівчину Шелест Оксану Костянтинівну, що була зі мною.

Після того, як вони приблизно хвилину мене били, вони замотали мені голову скотчем, щоб я нічого не бачив та вдягли наручники і потягнули в ліс, приблизно за 300 метрів від заправки.

Там приблизно 7 годин наді мною знущались та катували, безперервно мене б’ючи.

Я лежав в багнюці та болоті з мінусовою температурою та періодично втрачав свідомість.

Ніяких питань з будь-яких злочинів мені не задавали, а тільки казали, що мене вб’ють, що через наш Майдан одні проблеми, що всі добровольці, зокрема, Батальйон «ОУН» – злодії та мародери, не воювали, і всіх потрібно винищити.

Після цього мене привезли на вул. Володимирську, де приблизно годину ще катували до приходу адвоката приблизно о 10 годині ранку. А саме, ставили на розтяжку та били, коли я падав. Також ставили навколішки та притискали голову до підлоги та примушували швидко рахувати. Якщо я збивався, то знову били.

Я вважаю, що все, що зі мною сталось – це результат репресій проти добровольців та майданівців, а також виконання прямого замовлення на моє усунення з боку Росії, оскільки там на мене заведено 4 кримінальних провадження, і так звана прокурор Криму Поклонська неодноразово обіцяла, що розбереться зі мною.

Краснов С.О. (підпис) 29.02.2016 р.

Offline RG

• Ветеран форума
« Reply #5 : Лютого 29, 2016, 07:55:49 19:55 »
Щось всі ці ' бойові побратими' мають в основному кацапські прізвища (кому не встигли змінили раніше, на етапі створення 'легенди').

Котьонок, а ти прізвище скільки разів змінював ?  :smilie7:

Offline Feral Cat

• Ветеран форума
  • Never give in!
« Reply #6 : Лютого 29, 2016, 07:59:55 19:59 »
Щось всі ці ' бойові побратими' мають в основному кацапські прізвища (кому не встигли змінили раніше, на етапі створення 'легенди').

Так Захарченко і Якименко - дуже гарні українські прізвища.   :gigi:

Offline RG

• Ветеран форума
« Reply #7 : Лютого 29, 2016, 08:26:38 20:26 »

Так Захарченко і Якименко - дуже гарні українські прізвища.   :gigi:

Ти не відповів на запитання. Дешеві гебешні з'їзди можеш застосовувати деінде.  :smilie7:

Offline Feral Cat

• Ветеран форума
  • Never give in!
« Reply #8 : Лютого 29, 2016, 09:41:51 21:41 »
Сергій Корольов теж кацап?

Offline bugaga

• Ветеран форума
« Reply #9 : Лютого 29, 2016, 10:23:55 22:23 »
Мосійчук за хорошу людину топити не буде
ванька ерохин вон на веллбутрине вторую машину меняет, квартиру купил, бизнес завёл, а ты всё сидишь на своих сиозсах как сыч

Offline Cortex

• Hero Member
« Reply #10 : Лютого 29, 2016, 10:48:50 22:48 »
А пам'ятаєте як заарештували завіруху, всі верещали, кричали "патріотку пов'язали!", а потім чомусь різко замовкли? Шило вилізе.

Offline dark_wing

• Ветеран форума
« Reply #11 : Лютого 29, 2016, 11:29:23 23:29 »
Когда хватали бойцов Торнадо, Шахтерска, Правого Сектора - Азов был в стороне.
А теперь дело и до них дошло....
Тот, кто предпочитает позор войне, получит и позор и войну одновременно

Offline RG

• Ветеран форума
« Reply #12 : Березня 01, 2016, 12:16:53 00:16 »
Сергій Корольов теж кацап?

До чого ти це перднув тут ?  :fp2

Offline Feral Cat

• Ветеран форума
  • Never give in!
« Reply #13 : Березня 01, 2016, 12:18:50 00:18 »
А як нащот Клімкіна - наш (ваш) чєловєчіщє?

Offline RG

• Ветеран форума
« Reply #14 : Березня 01, 2016, 12:26:04 00:26 »
А як нащот Клімкіна - наш (ваш) чєловєчіщє?

Ваш, ваш.  :smilie5:

Offline Feral Cat

• Ветеран форума
  • Never give in!
« Reply #15 : Березня 01, 2016, 12:29:40 00:29 »
А Пеця каже що ваш.   :lol:

Offline Feral Cat

• Ветеран форума
  • Never give in!
« Reply #16 : Березня 01, 2016, 12:44:00 00:44 »
А чому СБУ не чіпає цього?

Lyudmila ChaykaFollow
21 January 2015 ·
Андрей Губин житель города ХАРЬКОВА....СЕПАРАТИСТ который этого даже не скрывает. Такие сволочи накликают войну на Харьков. Делайте перепост, пусть Харьков знает своих пророссийских Хероев.Патриотов кроме как "щеневмерлики "не называет.Я нашла его стр в фэйсбуке.Смотрите сами. .https://www.facebook.com/profile.php?id=100001989192363

Offline bugaga

• Ветеран форума
« Reply #17 : Березня 01, 2016, 01:14:02 01:14 »
не чіпають наприклад тому що особисто ти ферал кет не написав заяву в сбу
ванька ерохин вон на веллбутрине вторую машину меняет, квартиру купил, бизнес завёл, а ты всё сидишь на своих сиозсах как сыч

Offline reema

• Ветеран форума
« Reply #18 : Березня 01, 2016, 12:06:31 12:06 »
Подельники террористки Коледы

В рамках антитеррористических мер Служба безопасности Украины 22 мая 2014 года задержала в Киеве двух диверсантов - участников террористической группы. В январе они прибыли из Крыма в Киев, где под видом сторонников Евромайдана присоединились к активистам в Киевской городской госадминистрации, сообщала пресс-служба СБУ.

Позиционируя себя активными участниками Евромайдана, "А" и "С" готовили ряд акций диверсионно-подрывного характера против нашего государства, собирали и передавали своим российским координаторам информацию о ходе событий.

Указанные лица – бывшие милиционеры, которые владели специальными знаниями о методах работы правоохранительных органов. СБУ тогда не называла имен подозреваемых. Однако накануне официального заявления ведомства ВО «Свобода» сообщила, что в киевскую квартиру, где жили два её активиста - Александр Костенко и Станислав Краснов, разгромили неизвестные, после чего с парнями пропала связь. Костенко и Краснов – бывшие милиционеры, оба прибыли в Киев на Евромайдан в январе 2014-го.

Кроме того, в СБУ отметили, что в одном из гаражей, которым пользовались диверсанты, выявлено значительное количество материальных ценностей, которые были похищены из помещений КГГА, в частности, государственные и юбилейные награды (более 10 тыс. од.), мебель, металлические сейфы, компьютеры и бытовая техника.

«Во время задержания злоумышленники оказывали сопротивление, пытаясь сбежать», - утверждали в ведомстве.

В спецслужбе также сообщили, что в апреле 2014-го по указанию своего координатора из Российской Федерации злоумышленники встретили и обеспечили огнестрельным оружием гражданку РФ Марию Коледу, которая выполняла задания российских спецслужб по дестабилизации ситуации в южных областях Украины. 8 апреля она была задержана сотрудниками СБУ.

По данным СБУ, Мария Коледа, 1991 г.р., прибыла в Херсон 4 апреля 2014 года. По ее словам, это уже девятая ее поездка в Украину. В течение 5-6 апреля иностранка провела ряд встреч с лидерами и активистами пророссийских движений в Херсоне, а также посетила отдельные районные центры области для мониторинга ситуации на местах.

7 апреля Мария Коледа принимала непосредственное участие в столкновениях под Николаевской ОГА, во время которых применяла огнестрельное оружие, в результате чего, по ее словам, ранила трех человек. После этих событий она, скрываясь, вернулась в Херсонскую область.

Оперативниками установлено, что 8 апреля Коледа доложила своему куратору в РФ о наличии у «активистов» самодельных взрывных устройств в «неограниченном количестве» и достигнутой договоренности относительно получения ими стрелкового оружия. Она также отчиталась о подготовке двух диверсионных групп (7 человек из Херсон и 6 из Новой Каховки) для направления в Донецк для участия в массовых беспорядках.

Во время задержания у россиянки изъяли травматический пистолет, переоборудованный под стрельбу боевыми патронами, и методические рекомендации для подготовки диверсионных групп.

Насколько известно, Мария Коледа вышла из украинского СИЗО по обмену пленными и отбыла на историческую родину. Однако, каким образом оказались на свободе Костенко и Краснов?

Руководитель аппарата председателя СБУ Александр Ткачук на брифинге 29 февраля обмолвился, что их взял на поруки некий народный депутат. Беря во внимание партийность «активистов», речь явно идет о народном избраннике от ВО «Свобода». И, если учитывать, что тогдашний и.о. генпрокурора также принадлежал к этой политической силе, обстоятельства выхода наших «героев», извините за каламбур, на свободу становятся всё более понятными. Тем более, что после отбытия главной фигурантки в Россию, уголовное дело безнадежно забуксовало.

В феврале 2015 года Александр Костенко зачем-то отбыл на малую родину в Крым, где был немедля арестован ФСБ по странному уголовному делу о нападении на «Беркут» в Киеве зимой 2014 года. Станислав Краснов впоследствии будет утверждать, что его товарища похитили из украинской столицы агенты российских спецслужб. Что, на наш взгляд, маловероятно, поскольку Краснов и Костенко были замечены в сотрудничестве с россиянами еще в 2013-м. Причем, они стали фигурантами нешуточного скандала.

Политическая проституция и украинские милиционеры

Как писала «Медиазона», 11 сентября 2013 года двое крымских милиционеров, оперуполномоченный Киевского райотдела Симферополя Станислав Краснов и инспектор сектора кадрового обеспечения того ж подразделения Александр Костенко приехали в Киев и провели там пресс-конференцию. На ней лейтенант и старший лейтенант Киевского районного отделения Симферополя рассказали об уголовном деле против главреда российской газеты «Московский Комсомолец» Павла Гусева, которое расследовалось их отделом.

По их словам, 28 мая 2013 года в милицию с заявлением обратилась Наталия Шугальская, которая рассказала, что неизвестные выкрали ее в Симферополе, а очнулась она уже в Москве, где её заставляли заниматься проституцией. Пострадавшая не помнит никаких подробностей, кроме того, что ее похищение якобы организовал Павел Гусев.

«Нам в Киевский райотдел следователю, который вёл это дело, позвонили из консульства Российской Федерации, ну, узнать там конкретно, шо и как происходит, кто ведёт дело. И после этого на следующий день начальнику следственного отдела у нас сразу же заместитель прокурора Киевского райотдела по фамилии Байлема сообщил, что дело необходимо прекратить немедленно любой ценой», — рассказывал на пресс-конференции Станислав Краснов.

«Мы с коллегой никогда не скрывали своих националистических взглядов. Мы считаем, что Украина за свою историю уже сполна натерпелась от северного соседа. И мы не понимаем, почему сегодня наши девушки терпят унижения в России, а наши власти не могут их защитить. Прекрасно известно, какие есть влиятельные знакомые у Гусева. Это и тот же Хинштейн. И пресс-секретарь Медведева Наталья Тимакова. И губернатор Московской области Воробьёв. И даже министр обороны Шойгу сделал его своим общественным советником. Павел Гусев – это человек, имеющий непосредственное отношение к российской власти. К власти, которую почему-то боятся у нас в Украине. И идут на прямое нарушение закона и прав своих граждан по первому свистку из Москвы. И мы, обычные сотрудники внутренних дел, всё, что можем сделать в этой ситуации – это рассказать об этом общественности», — говорилось в пресс-релизе Краснова и Костенко.

«Московский комсомолец» все обвинения против своего главного редактора категорически отверг, назвав их очередной провокацией, организованной в отместку за вышедшую в марте 2013 года статью «Политическая проституция сменила пол». Речь в тексте шла о депутатах Госдумы, которые на статью действительно сильно обиделись.

Александр Костенко и Станислав Краснов после пресс-конференции уволились из милиции, а о якобы возбужденном против Гусева уголовном деле больше не вспоминали.

Обратите внимание, насколько пикантна ситуация. Депутаты Госдумы от путинской «Единой России» решили продавить законодательный запрет рекламы интим-услуг в прессе, которая приносила львиную долю доходов «Московскому комсомольцу». Газета решила за это «мокнуть» инициаторов нововведения. Российская партия власти решила покарать главреда «МК». И тут появляются в Киеве «правдоборцы» из крымской милиции с обвинениями Гусева в торговле людьми.

http://crime-ua.com/statti/20160229/krasnov
Prosperity is based on people and ideas

Offline reema

• Ветеран форума
« Reply #19 : Березня 01, 2016, 12:14:11 12:14 »
Краснов и Костенко - два бывших крымских мента, ошивающиеся в Украине. Одного потом ФСБ типа "арестовала", второй сейчас очередной "узник совести", якому в СБУ " шиють справу".

Offline reema

• Ветеран форума
« Reply #20 : Березня 01, 2016, 01:12:30 13:12 »

Вчора Краснова затримали і жорстоко побили співробітники СБУ. Наразі "Гонта" затриманий і знаходиться в застінках СБУ. Його звинувачують в зберіганні вибухівки, підготовці теракту і (!!!) співпраці з ГРУ ГШ ЗС Російської Федерації.

Сопротивление при задержании чревато последствиями.
Как бывший мент может этого не знать?!   :smilie11:

Offline Feral Cat

• Ветеран форума
  • Never give in!
« Reply #21 : Березня 01, 2016, 04:47:43 16:47 »
Хлопа сильно побили і не годують. Лікарі вимагають госпіталізації для підсудного.

Offline bugaga

• Ветеран форума
« Reply #22 : Березня 01, 2016, 04:51:31 16:51 »
Мразь розмовляє з куратором з Росії

Offline Feral Cat

• Ветеран форума
  • Never give in!
« Reply #23 : Березня 01, 2016, 05:00:02 17:00 »
В такому разі, судове засідання має бути закритим.

Offline bugaga

• Ветеран форума
« Reply #24 : Березня 01, 2016, 05:12:08 17:12 »

СБУ звинуватила Краснова у передачі списків полку «Азов» російській стороні та підготовці вбивства активіста блокади Криму. У вівторок СБУ оприлюднила запис телефонної розмови, в якому Краснов нібито спілкується з російським куратором.

Offline Feral Cat

• Ветеран форума
  • Never give in!
« Reply #25 : Березня 01, 2016, 05:16:02 17:16 »

СБУ звинуватила Краснова у передачі списків полку «Азов» російській стороні та підготовці вбивства активіста блокади Криму. У вівторок СБУ оприлюднила запис телефонної розмови, в якому Краснов нібито спілкується з російським куратором.

Подібні справи мають розглядатися військовими трибуналами.

Offline Куркуль

• Hero Member
« Reply #26 : Березня 01, 2016, 05:24:57 17:24 »
Так аудио уже есть радиоперехвата
И очень нехорошее аудио

Offline reema

• Ветеран форума
« Reply #27 : Березня 01, 2016, 05:26:16 17:26 »

Подібні справи мають розглядатися військовими трибуналами.

Вiн не має нiякого вiдношення до Азову, до чого тут військовий трибунал?
СБУ його вела i спiймала на гарячему, те що вiн дав спротив, i був побитим, ну хто йому винуватий? Могло б статись гiрше..

http://www.hromadske.tv/society/biletskii-krasnov-ne-maye-zhodnogo-stosunku-do-pol/

« Останнє редагування: Березня 01, 2016, 05:32:51 17:32 від reema »

Offline Feral Cat

• Ветеран форума
  • Never give in!
« Reply #28 : Березня 01, 2016, 05:32:47 17:32 »
Всі справи щодо тероризму і шпигунства мають розглядатися спеціальними судами.

Offline reema

• Ветеран форума
« Reply #29 : Березня 01, 2016, 05:33:58 17:33 »
Всі справи щодо тероризму і шпигунства мають розглядатися спеціальними судами.

Ну можливо.. в нас поки що законодавство дебiльне, застарiле.