Автор Тема: Проект закону про зброю  (Прочитано 21545 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Offline Blackout

• Sr. Member
  • Стать: Чоловіча
Re: Проект закону про зброю
« Reply #30 : Квітня 11, 2014, 01:52:54 01:52 »
у такому нервовому стані, в якому зараз народ - категорично не можна. Ось ті люди в Ровеньках, що в стані істерики цілий день по місту шукають бандерівців. І скільки було б жертв. якби вони були зі  стволами.

Всі чомусь думають, що зброя попаде до рук лише розумних патріотів. Слід розглядати такий варіант, що вона попаде до рук навіжених, урків, і зовсім не патріотів.

Ну по перше рецидиви будуть полюбому , але це не причина не прийняття , а взагалі то їх буде мізер бо з відстріляною зброєю в кулегільзотеці ніхто навіть урки не будуть масово застосовувати. Та й більшість урок  по закону пролітають як такі хто притягався до відповідальності.

знаєте, у нас у державі чудові закони, згідно яких не можна красти, брати чи давати хабарі, купувати  водійські права і.т.д. В теорії. А на практиці маємо те, що маємо. Більшість урок пролітає по закону. А на практиці главмент, поставлений Єфремовим чи Допою, видасть для організації заворушень стільки стволів, скільки йому Єфремов скаже, і тому, кому Єфремов скаже.
Та вони вже видали гопнікам наприклад в запоріжжі 400 стволів + дозволи рєпартьорів.

Offline Feral Cat

• Ветеран форума
  • Never give in!
« Reply #31 : Квітня 11, 2014, 01:53:49 01:53 »
У нас зброя була у всіх. До 1930- років.
Ну не ідіоти ж люди, щоб одразу стріляти всіх підряд.
If you are going through hell, keep going.

Offline Blackout

• Sr. Member
« Reply #32 : Квітня 11, 2014, 01:54:06 01:54 »
Повторюю, закон дурний як і його автори. Совок-с...
Ясно питань більше нема.

Offline Blackout

• Sr. Member
« Reply #33 : Квітня 11, 2014, 01:56:57 01:56 »
у такому нервовому стані, в якому зараз народ - категорично не можна. Ось ті люди в Ровеньках, що в стані істерики цілий день по місту шукають бандерівців. І скільки було б жертв. якби вони були зі  стволами.

Всі чомусь думають, що зброя попаде до рук лише розумних патріотів. Слід розглядати такий варіант, що вона попаде до рук навіжених, урків, і зовсім не патріотів.

Мабуть, варто повторити 100500-й раз. У перечислених категорій зброя і так є, на 99 відсотків нелегальна, а нелегальність подразумєваєт. А от в мене - нема, і відповідно нема шансів при зіткненні з серйозним озброєним уркою.

Тут десь поруч висить тема про Ровеньки і як там шукали бандерівців. Прочитайте, будь ласка. Це не урки, не злочинці - це звичайні люди, доведені до істерики русопропагандою і нацьковуваннями ПРдонів. Вони дуже агресивні. Оцініть потенційну кількість жертв сьогоднішніх подій у цьому місті.

Десь поруч тема про бійки у Одесі. Як ви думаєте, скільки народу б перестріляли сьогодні, якби з обох сторін буля зброя?
Я думаю, що як би була зброя то не дійшло б навіть до розгону студентів

Offline PamTam

• Ветеран форума
« Reply #34 : Квітня 11, 2014, 01:57:57 01:57 »
короче, при такому рівні емоційного напруження в масах, дезинформації, пиятики, страху, неадеквату, свідомих провокацій пятої колони, ворога на кордоні, якому тільки того і треба, щоб ми тут один одного стріляти почали (прямо спить і бачить), корумпованості, явному саботажі, а то і зрадництві правоохоронців на сході, нагнітання протистояння, і т.п. - легалізація зброї це останнє,, що нам потрібно. Я так думаю.

Offline Blackout

• Sr. Member
« Reply #35 : Квітня 11, 2014, 01:58:50 01:58 »
Ну добре Штати  окремо а де ще є гільзотеки для прикладу

І чого це ви так боєтеся гільзотеки , :shuffle:,не задумали бува чого?

Astronaut

• Гість
« Reply #36 : Квітня 11, 2014, 01:59:31 01:59 »
Закон дебільний як і його довбані автори.
Це буде ще одне бездонне корито для корупції.
Саме так.

Offline Feral Cat

• Ветеран форума
  • Never give in!
« Reply #37 : Квітня 11, 2014, 01:59:53 01:59 »
Ясно питань більше нема.

Я прочитав той закон ще тиждень тому. Типова дурня у совєцькому стилі. Причому, буде зроблено так, що на додаток до ціни зброї, треба буде ще потратити шалену купу грошей на всі бюрократичні штучки. Створення реєстру - нах не треба.
В результаті, незаможні люди (не бандити і не гопники) просто не в змозі будуть придбати зброю для самозахисту.

Закон бездарний.

Offline Blackout

• Sr. Member
« Reply #38 : Квітня 11, 2014, 02:02:16 02:02 »
короче, при такому рівні емоційного напруження в масах, дезинформації, пиятики, страху, неадеквату, свідомих провокацій пятої колони, ворога на кордоні, якому тільки того і треба, щоб ми тут один одного стріляти почали (прямо спить і бачить), корумпованості, явному саботажі, а то і зрадництві правоохоронців на сході, нагнітання протистояння, і т.п. - легалізація зброї це останнє,, що нам потрібно. Я так думаю.
Вона внас легалізована давно завжди , питання про формалізацію відносин та короткоствол.

Offline coolzak

• Hero Member
« Reply #39 : Квітня 11, 2014, 02:03:46 02:03 »
Я гільзотеки не боюсь-я живу в Канаді і нас тут такої фігні нема.Мої зауваження базуються на досвіді володіння зброєю тут і хоч тут не все ідеально але можу бачити що буде працювати а що ні.Наразі цей закон створить купу обмежень які відріжуть загальну масу народу від реального володіння зброєю.Кошт тих всіх перевірок і довідок покладуть на власників зброї що зробить володіння зброєю дорогим задоволенням з купою проблем і в результаті тільки гопники володітимуть  нею і мажори
Комуно здохни

Offline Feral Cat

• Ветеран форума
  • Never give in!
« Reply #40 : Квітня 11, 2014, 02:06:22 02:06 »
Я гільзотеки не боюсь-я живу в Канаді і нас тут такої фігні нема.Мої зауваження базуються на досвіді володіння зброєю тут і хоч тут не все ідеально але можу бачити що буде працювати а що ні.Наразі цей закон створить купу обмежень які відріжуть загальну масу народу від реального володіння зброєю.Кошт тих всіх перевірок і довідок покладуть на власників зброї що зробить володіння зброєю дорогим задоволенням з купою проблем і в результаті тільки гопники володітимуть  нею і мажори

От і я про те ж. :smiley15:

Offline Blackout

• Sr. Member
« Reply #41 : Квітня 11, 2014, 02:07:56 02:07 »
Ясно питань більше нема.

Я прочитав той закон ще тиждень тому. Типова дурня у совєцькому стилі. Причому, буде зроблено так, що на додаток до ціни зброї, треба буде ще потратити шалену купу грошей на всі бюрократичні штучки. Створення реєстру - нах не треба.
В результаті, незаможні люди (не бандити і не гопники) просто не в змозі будуть придбати зброю для самозахисту.

Закон бездарний.

Ну що там конкретно дурня ? гільзотека - не дурня (в наших умовах) мед огляд також норм. Бюрократизація? - гм - куди ж без неї , але навіть в штатах при отриманні дозволу наприклад на глушник процедура затягується на 4 - 6 місяців + бабло.

Offline Blackout

• Sr. Member
« Reply #42 : Квітня 11, 2014, 02:11:36 02:11 »
А ааааа-  семьон семьонич  :hot: Так це все пояснює .У нас ця опція поки що необхідна , поки не виплекана культура поведінки зі зброєю, в т ч кровю.
« Останнє редагування: Квітня 11, 2014, 02:19:35 02:19 від Blackout »

Offline coolzak

• Hero Member
« Reply #43 : Квітня 11, 2014, 02:16:19 02:16 »
В штатах в різних штатах різне законодавство.Щодо довідок-даю приклад Канади-йдеш на курс 8 годин який не здасть хіба ідіот і заповняєш форму яку відправляєш по почті плюс 30 дол.Через 3-4 тижні приходить  дозвіл.Всі перевірки робить поліція сама .Ніяких медкомісій.В Штатах ідеально коли взагалі дозволів нема-магазин пробиває твоє імя по базі людей яким не можна мати зброю і якщо ти там  відсутній то купуй на здоровя.Вдома я можу зберігати все крім пістолета де хочу і як хочу лиш би не заряджене.Гільзотек нема,все крім пістолету можу продати куди хочу без відома поліції і купити теж.Кулі робити вдома можна скільки хочеш,трасери можна мати чи експансивні кулі теж
Комуно здохни

Offline Rambler

• Sr. Member
« Reply #44 : Квітня 11, 2014, 02:19:31 02:19 »

Мабуть, варто повторити 100500-й раз. У перечислених категорій зброя і так є, на 99 відсотків нелегальна, а нелегальність подразумєваєт. А от в мене - нема, і відповідно нема шансів при зіткненні з серйозним озброєним уркою.

Тут десь поруч висить тема про Ровеньки і як там шукали бандерівців. Прочитайте, будь ласка. Це не урки, не злочинці - це звичайні люди, доведені до істерики русопропагандою і нацьковуваннями ПРдонів. Вони дуже агресивні. Оцініть потенційну кількість жертв сьогоднішніх подій у цьому місті.

Десь поруч тема про бійки у Одесі. Як ви думаєте, скільки народу б перестріляли сьогодні, якби з обох сторін буля зброя?
В крайньому випадку - полягли б якраз біснуваті з лєвими стволами. Повірте, факт офіційної реєстрації зброї дуууже охолоджує лоб її власника. Дуже. Підняти на людину занесений у всі можливі картотеки ствол - це зовсім не те, що шмальнути з лівого ТТ і викинути його тут же.

ЗИ. Панове адміни, та зробіть щось з цитуванням виділеного, єй-бо. Бо скоро тут буде як на фупі, кілометрові простині оверквотингу.

Offline Blackout

• Sr. Member
« Reply #45 : Квітня 11, 2014, 02:19:54 02:19 »
В штатах в різних штатах різне законодавство.Щодо довідок-даю приклад Канади-йдеш на курс 8 годин який не здасть хіба ідіот і заповняєш форму яку відправляєш по почті плюс 30 дол.Через 3-4 тижні приходить  дозвіл.Всі перевірки робить поліція сама .Ніяких медкомісій.В Штатах ідеально коли взагалі дозволів нема-магазин пробиває твоє імя по базі людей яким не можна мати зброю і якщо ти там  відсутній то купуй на здоровя.Вдома я можу зберігати все крім пістолета де хочу і як хочу лиш би не заряджене.Гільзотек нема,все крім пістолету можу продати куди хочу без відома поліції і купити теж.Кулі робити вдома можна скільки хочеш,трасери можна мати чи експансивні кулі теж
Ви ж зрозумійте мене правильно я не проти спрощення процедур, але треба зважати на українські реалії , а то якщо спростити ЗРАЗУ все за прикладом Канади то вийде якраз оте що тут пишуть - всі всіх одразу масово перестріляють.
Необхідно зробити перший крок , далі коригувати.
Повторюю в Канаді і штатах вікові традиції зі зброєю в нас нажаль ні.
« Останнє редагування: Квітня 11, 2014, 02:23:07 02:23 від Blackout »

Offline medved

• Ветеран форума
« Reply #46 : Квітня 11, 2014, 02:28:47 02:28 »
Толя. Папа, а на том бєpєгу наші? Опанас (зловісно). Там кацапи…

Offline coolzak

• Hero Member
« Reply #47 : Квітня 11, 2014, 02:29:05 02:29 »
quote author=Blackout link=topic=3812.msg88012#msg88012 date=1397171994]
[/quote]
Ви ж зрозумійте мене правильно я не проти спрощення процедур, але треба зважати на українські реалії , а то якщо спростити ЗРАЗУ все за прикладом Канади то вийде якраз оте що тут пишуть - всі всіх одразу масово перестріляють.
[/quote]
Ніхто нікого не перестріляє-це міф.Дайте приклад країни де розширення  права володіння зброєю привело до зросту злочинності.В Чікаго була заборона носіння пістолету-відсудили через суд  і перший квартал 30 відсотків падіння вбивств.Реднеки в Амереці ще ті рагулі але саме в реднецьких штатах найкраща статистика.В Канаді власники зброї скоюють  злочини в 6 раз менше ніж середня по країні.
Комуно здохни

Offline Бацилла

• Hero Member
  • м. Лісабон
« Reply #48 : Квітня 11, 2014, 02:37:44 02:37 »
Ніхто нікого не перестріляє-це міф.Дайте приклад країни де розширення  права володіння зброєю привело до зросту злочинності.В Чікаго була заборона носіння пістолету-відсудили через суд  і перший квартал 30 відсотків падіння вбивств.Реднеки в Амереці ще ті рагулі але саме в реднецьких штатах найкраща статистика.В Канаді власники зброї скоюють  злочини в 6 раз менше ніж середня по країні.

Насколько я могу судить, особой зависимости по странам между преступностью и правами на оружие не прослеживается. Возьмите ту же Европу - я здесь пока что оружие видел только у полиции. И ничего, вроде как показатели убийств и грабежей ниже, чем в США (где стволов валом). А в США ниже, чем в России с Украиной, где вроде как ношение оружия не разрешено да и вообще не поощряется его наличие. Следовательно, разница в чем-то другом. Поэтому утверждать или отрицать, что народ тупо перестреляет друг друга нельзя.

В любом случае без введения нормально функционирующей правоохранительной и судебной систем любой владелец ствола может сесть на ровном месте за "превышение самообороны" и пр.

Offline Blackout

• Sr. Member
« Reply #49 : Квітня 11, 2014, 02:38:52 02:38 »
quote author=Blackout link=topic=3812.msg88012#msg88012 date=1397171994]
[/quote]
[/quote=====================================================================================

Ви не уважно читали мої дописи ,це не я стверджую що перестріляють , я тільки доповнюю,що за канадським варіантом жертв (а вони будуть полюбе) буде в рази більше .
Останній раз повторюю особисто я за максимальну лібералізацію цього питання , тобто я не боюсь, але тут є ,якщо ви читали ,інші думки . Відповідаючи вам намагаюсь відповісти і їм.

« Останнє редагування: Квітня 11, 2014, 02:41:13 02:41 від Blackout »

Offline coolzak

• Hero Member
« Reply #50 : Квітня 11, 2014, 02:51:32 02:51 »
Комуно здохни

Offline Blackout

• Sr. Member
« Reply #51 : Квітня 11, 2014, 02:57:48 02:57 »
http://youtu.be/ngsKzdKNAmo
Це для кого? хто з цим сперечається? я ні.
Ви би краще написали як у вас там організовані shooting range ,  які особливості , чи можна практикувати стрільбу десь в лісі ,полі, якщо це нікому не загрожує, а розказувати що все погано або добре не цікаво.
« Останнє редагування: Квітня 11, 2014, 03:05:09 03:05 від Blackout »

Offline MakYury

• Hero Member
« Reply #52 : Квітня 11, 2014, 06:52:04 06:52 »
проекти законів дурнуваті...
власники зброї вносятт поправки щодо дерегуляції, зручності придбання та експлуатації, а "розробники" все одно лобіюють дозвільну та магазини, щоб гроші продовжували текти до кормушок...
в нас декілька реальних величезних проблем: самозахист, широке використання зброї для полювання чи тренування та виробництво зброї...
і нема жодного проекту, який би сприяв всім цим питанням...

Offline EZelenyk

• Hero Member
  • Львiв'янин з USA
    • AZAM
« Reply #53 : Квітня 11, 2014, 07:11:01 07:11 »
проекти законів дурнуваті..
Извините, а Вы не забыли, что эти законы будут согласовываться с законами ЕС - ведь Украина туда идетиъ? Они очень разные. Вы их знаете, или тоже объявите" дурнуватими"?
Sapere aude

Offline Sailor

• Hero Member
  • Dum spiro, spero.
« Reply #54 : Квітня 11, 2014, 07:29:45 07:29 »
Без релоадінгу  це просто тупо.Свідчить що закон розроблявся людьми які ніякого відношення до зброї не мають.Вартість аммо зменшує наполовину а для точної стрільби на віддаль це просто необхідна умова-релоадінг бо можна зробити кулю під конкретний ствол.

:smiley24: :smiley24: :smiley24:

Offline MakYury

• Hero Member
« Reply #55 : Квітня 11, 2014, 07:30:32 07:30 »
коментар теж дурнуватий, пробачте...
порівнювати закони юк та фінляндії напряму нема сенсу бо умови життя у країнах абсолютно різні...
нам потрібні власні закони, які б відображали національні інтереси...
бо це "дайте зброю!" за останні місяці від людей, які чи лише у кино її бачили, чи придбали і ніколи не використовували, бо знали, що їх чекає неминучий ай-яй-яй, трохи задовбало...

Offline entp

• Ветеран форума
  • Роби, що повинен зробити, і нехай буде те, що буде
« Reply #56 : Квітня 11, 2014, 07:38:01 07:38 »
+1

Offline Who is John Galt?

• Hero Member
« Reply #57 : Квітня 11, 2014, 07:42:45 07:42 »
Закон там ещё совковатый, чтоб совковатые депутаты его приняли. Про релоадинг авторам писали кучу раз уже. Дивіться обговорення http://zbroya.info/uk/blog/2848_zakon-ukrayini-pro-tsivilnu-zbroiu-ta-boiepripasi-proekt/
Держава є інститут пограбування та насильства.

Offline Blackout

• Sr. Member
« Reply #58 : Квітня 11, 2014, 09:26:58 09:26 »
власники зброї вносятт поправки щодо дерегуляції, зручності придбання та експлуатації, а "розробники" все одно лобіюють дозвільну та магазини, щоб гроші продовжували текти до кормушок...
в нас декілька реальних величезних проблем: самозахист, широке використання зброї для полювання чи тренування та виробництво зброї...і нема жодного проекту, який би сприяв всім цим питанням...
Так  в проекті про виробництво нічого нового, до речі чи приймають в участь в обговоренні виробники ? ну хочаб потенційні?

Offline MakYury

• Hero Member
« Reply #59 : Квітня 11, 2014, 09:39:12 09:39 »
в нас декілька реальних величезних проблем: самозахист, широке використання зброї для полювання чи тренування та виробництво зброї...і нема жодного проекту, який би сприяв всім цим питанням...
Так  в проекті про виробництво нічого нового, до речі чи приймають в участь в обговоренні виробники ? ну хочаб потенційні?

вони приймають, але їх ніхто не слухає :)