Гнапу и прочим пидарасам:
"Охотніки на порохоботів" (всякі там кошкіни, лещенки, бутусови, касьянови, руденки і інша "ілітка"), в силу своєї умствєнной отсталості, не можуть зрозуміти, що їхня проблема не в порохоботах, а в них самих.
Своїми маніпуляціями і фейками, створенням віруальної реальності, вони деградували до стадії "дубового пня", який не реагує на факти.
І оці марення про "фабрики прохоботів", які атакують бідного лещенка (за те що він несе хню), про порохоботів, яких потім відчитує і звільняє порошенко, ще раз доводять, що ця "ілітка" - це грьобані шизофреніки, які перебуваючи в стані психічного недомагання, дають "цінні поради" про те, як правильно будувати країну.
Я анонім, який не дуже толерантний до читачів, який вживає ненормативну лексику і може когось послати відкритим текстом, але мене читають.
І читають не тому, що мені за це хтось платить. Впевнений, людям не цікаво читати платних ботів.
А читають тому, що навіть попри всі мої недоліки, мої читачі вважають, що я надаю об'єктивнішу, актуальнішу і правдивішу інформацію, ніж вся ця "високопрофесійна журналістська ілітка", яка насправді є ніякою не іліткою, а журналістським, професійним і людським ДНОМ.
(с) Не мое