serginio
А ти думав, що так як ти ?
Ти, мабуть, женився на якійсь жидівці, а вона потім втягнула тебе в "посвячені", так тепер і гондурасиш якимось профаном, щоб мати роботу й зарплату.
В мене, Слава Богу родичів - євреїв не було і нема.
Я сам за себе. Мені мої думки ніхто не диктує.
От якщо ти казав щось про ідеї солідаризму, про необхідність націоналізації підприємств, про "роль державі" ... у житті кожного, то якось можна було б зрозуміти. Ну є ліві партії, є виборці, які голосують за них на парламентських. Нормально.
Але коли ти, який голосує за Тимошенко, яку фінансував (не знаю чи фінансує зараз, але наприклад у 2005 вона на нього точно працювала, 100%) олігарх та єврей Коломойський, починаєш щось казати про олігархів та євреїв ... Якою є твоя мета?
А загрозу з боку Рф навіщо чіпаєш? Ну може хтось на форумі 1989 рік не пам'ятає через природні обставини, але 2008 точно всі пам'ятають.
То якщо у солідаристів, які ненавидять євреїв та олігархів, вождем є Тимошенко зі своєю позицією по Грузії та з часом по Криму, політик, якого фінансує Коломойській, то треба щось ... змінювати. Або риторику, або Тимошенко. Ти на що з зазначеного зважитися у принципі можеш?
Скажу коротко.
Солідаризм - це щоб умови життя були такі, щоб відбувався перерозподіл ВВП більш-менш між усіма, а не перетікали через олігархічні кишені на кіпрські офшори. А для цього держава повинна контролювати базові галузі промисловості і важливі бюджетоутворюючі підприємства (контролювати - це або володіти ними повністю, або володіти контрольним пакетом акцій - (50% +1 акція) або володіти блокуючим пакетом акцій ( 25% + 1 акція).
Наприклад енергетика. Повинна бути у власності і в управлінні держчиновниками або
вся, або
майже вся, хіба що крім дрібних місцевих гідро- чи мереж вітрових електростанцій.
Тарифи на все те що є бюджетоутворююче мають бути під контролем держави.
Не бачу ніякої біди, що Тимошенко колись отримувала певне фінансування від Коломойського. Коломойський був злодій як і всі олігархи, але ніколи не проводив відверту антидержавну політику, як Ахметов, Фірташ, Пінчук та ін. І він єдиний з олігархів пізніше, в 2014 році проявив себе в ділі, якби не він тоді був би губернатором Дніпропетровщини, то України вже б не існувало як суверенної країни, лишилась би самостійною хіба що Західна.
Тимошенко будучи двічі прем"єром при Ющенкові і не могла б ніяк ліквідувати олігархію в Україні, бо їх надійно оберігав Ющенко ( Меморандум жовтень 2005, Універсал 2006, ти це не забула?).
Партія Батьківщина не раз ставила на голосування СКАСУВАТИ УГОДУ З КІПРОМ. І що ? Голосів не набиралось жодного разу.
Євреїв Корбана й Коломойського поважаю навіть дуже, більше ніж мільйони пришелепкуватих противсіхнутих хохлів, які колись обрали Хама, а потім мало не опинилися на помийці історії.
Єврей від єврея вірізняється. Більшість з них позитиву не представляють, але іноді бувають приємні винятки.
За що вимагали зняти Коломойського з посади губернатора? Та за те, що він захищаючи власний олігархічний бізнес, одночасно захищав і інтереси держави України ( просто змушений був).
Що аж відбулася зустріч з послом США , де він настирно переконував Беню піти з посади губернатора.
...Це ж треба, яка честь! Аж посол США дуже захвилювався, щоб дуже важлива для країни область, позбавилася сильного дієвого губернатора !
А все тому, що Україна як нормальна цілісна сильна країна їм не потрібна, так само як і Хуйлостану.
І інакше, кому це заважав єврей Коломойський на посту ДНПР, губернатора
Російська загроза нікуди не зникла( підтвердження цьому - щоденні обстріли на лінії розмежування, мало не щодня вбиті й поранені нащі військовослужбовці) Росія якщо треба - то слушного моменту чекатиме хоч двадцять років( почитай російську історію, скільки років тримали в осаді польське місто Смоленськ).
Але Порошенко мовчить і говорить тільки пусті нічого не значущі фрази
Розривати дипвідносини з Хуйлом не хоче принципове.
Ну і т.д.
................................
Аматорко, Ви людина ввічлива й дискутабельна, але я вам не збираюсь більше буквально на пальцях пояснювати елементарні речі.
Думайте й робіть висновки сама, вчіться самі співставляти й аналізувати різнопланові факти ( тим більше розтягнуті в роках хронологічно).
Думайте самі.