Та при чому тут Юля
Справа ж не в нй і мова не про неї.
Справа тільки в ньому.
Болюче для юльків питання - якщо не він, то хто?
Тобто, хай цей Васька сидить і продовжує їсти далі ?
Слухає й їсть ?
Е ні. Юля втретє в Перезиденти вже не піде, а народ український знайдо кого обрати своїм лідром.
Серед 44 мільйонів знайдеться.
....А то прямо наче в тій пісні: На тєбє сошолся кліном бєлий свєт.
Прямо комедія: Якщо не Петя - то хто ?
Ти не мудрствуй даремно, не будуй складних фразеологізмів, а просто дай відповідь на просте питання. Якщо не Порошенко, то хто? Якщо завтра з Тимошенко трапиться пригода, після якої її будуть пригадувати лише у минулому часі, то за яких президентів будеш голосувати особисто ти? Чи будеш просто смиренно чекати на рознарядку з ольгіно, чи сам обереш собі гідного кандидата?
Та хто завгодно.
З Юлею ніяких пригод не трапиться. Вона буде жива й здорова, але й проявляти бажання керувати народом-довбойобом вона вже не буде. Життя й здоров"я в неї одне.
За неї не хвилюйся, Харків від Хуйлостану близько, дивись як би багато харків"ян не опинилися "в минулому часі"
А тепер відповідаю конкретно.Міг би підтримати Турчинова чи Сергія Соболєва, (того що з БЮТ).
Ніколи - Порошенка, Гройсмана, Яценюка. ( Яценюка - суперніколи)
Суперніколи - Найєма чи Лєщенка ( ніколи цих двох кадрових підарасів від світового масонства).
Яресько ніколи не підтримав би теж. Бо я не хочу перетворюватись на жебрака і не хочу, щоб Київ став схожий на Гарлем ( де "всі різні - всі рівні"). За Яресько - ніколи.
Ніколи всіх тих, хто хоч колись був пов"язаний з ригами чи з "Руським міром".
Міг би за когось зі Свободи чи з Правого Сектора. За Парасюка міг би навіть без роздумів.
Міг би навіть за Корбана проголосувати ( чи когось з УКРОПа). За Коломойського не знаю, може навіть і міг би.
А за всіх інших - не знаю.