Автор Тема: Ковальчук а ти тепер ти мразюка друзів кажеш поховав  (Прочитано 695 раз)

0 Користувачів і 2 Гостей дивляться цю тему.

Offline bugaga

• Ветеран форума
Цитувати
две недели население крыма обрабатывали слухами, что можно будет не платить по кредитам.
ни украинское тв ни татарское утр ни одной минуты не дало, чтобы развеять эту глупость.
молчали

Щось подібно в Донецьку почалося. Вимкнули українські канали, увімкунли лайф-ньюз

Як тягати на камери прокурорів то Білий, герой, як дітей в дитсадку на камери строїти то Фарін орлиця,
Як піздєть на (камєри) то Мірошніченко та Мохник (чи хто  там) герої
А як в Донецьк приїхати, що вже в березні 2014 був наповнений грушниками, то хуй

Де була твоя Свобода, ась?

Через твою йобану свободу твої брати помирають

Запам'ятай це тупа мразюка

І ти ще тут відкриваюєш свого вонючого рота.
« Останнє редагування: Травня 18, 2016, 05:40:52 05:40 від bugaga »
ванька ерохин вон на веллбутрине вторую машину меняет, квартиру купил, бизнес завёл, а ты всё сидишь на своих сиозсах как сыч

Offline Sudar

• Hero Member
 :smiley24:
Шикарний пост.
Зразу видно, що Свобода через Ковальчука таки дістала автора до печінок.
Викликати у глядача сильні емоції – велике мистецтво.

Offline Бувалий

• Ветеран форума
  • Стать: Чоловіча
Автору + в карму.
Все правда.
Воно ж далi свого села чi де там... не бачiть або не чуе...
Мо, установка Головного Атамана?...
А мо "темники" прийшли - кого чмарити, а на що не звертати увагу...
Взагалi-то... чого брати з хворого?..
Звжди пiд мухою... пливе кача... хто на мене пiде - той падло тощо...
Не звертали б уваги...
Але у нас демократiя - хильнув оковитоi та шукай собi ворогiв.
 :smilie7:

Offline аматорка

• Ветеран форума
Не слід одну людину ототожнювати з політичною партією. Різні люди в ВО Свобода є. Є слабкі, є дурні, є "заслані казачки" та є класичні націоналісти. Як на мене, то партія націоналістів повинна бути. Просто для балансу.
Ну і, свободовці в Донецьку були. І в Дніпрі були.
Можна казати, що їх дії були провокацією, а можна казати - спротивом. Від моменту залежить  :smilie7:
Одразу кажу, я не голосую за ВО Свобода, але об'єктивно доволі часто (?) їх дії на користь. Так, іноді виглядає як провокація, і іноді провокацією і є, але без виклику, без провокацій ... можливо було б болото.
От я вважаю, що в Раді не повинно лунати російської. Можливо я помиляюсь, але дозволяю свободовцям затикати рота провокаторам з регіоналів. Гадаю, у цієї темі свободовці знайдуть підтримку і більшої кількості людей  :smilie3:
Голосувати не будуть, але окремі дії підтримують.

Offline аматорка

• Ветеран форума
... пливе кача...
Прохання, - не згадуй ці слова. Хай дурний та слабкій знайде тут притулок, але краще просто не звертати уваги, ніж копати глибше. То не копай. Це прохання.

Offline Ігор зі Львова

• Hero Member
Цитувати
две недели население крыма обрабатывали слухами, что можно будет не платить по кредитам.
ни украинское тв ни татарское утр ни одной минуты не дало, чтобы развеять эту глупость.
молчали
В ці дурниці ніхто не вірив. Там люди були за Росію і проти України з інших причин.
Загалом мені здається вплив будь-якої пропаганди тут перебільшений. Я знаю багатьох людей з проукраїнською позицією і деяких з проросійською. Жоден з них не змінив своїх поглядів під впливом якоїсь пропаганди. Тому про що гілка не розумію

Offline злата

• Ветеран форума
Ніколи не буду голосувати за ,,Свободу''.
Вважаю їх погляди близькими до комуністичних.

Але, навіть, якби Тягнибок став Президентом,
Я би ніколи не звала Пуйла в Україну.
І не мріяла би стати росіянкою.
Дуля росіянам, а не Україна!

Offline reema

• Ветеран форума
Цитувати
молчали
В ці дурниці ніхто не вірив.

Вiрили ще й як. А в Києвi влада як страус занурила голову в пiсок. Зате Юлька приїздила з закликами почуй Донбас i "вела переговори" з Оплотом (дивно чому не з Гiркiним  :smilie11:)

Цитувати
Я знаю багатьох людей з проукраїнською позицією і деяких з проросійською. Жоден з них не змінив своїх поглядів під впливом якоїсь пропаганди.

Під впливом пропаганди вони стверидились в правотi своїх "поглядів".
Prosperity is based on people and ideas

Offline rZ0

• Hero Member
Цитувати
молчали

Щось подібно в Донецьку почалося. Вимкнули українські канали, увімкунли лайф-ньюз

Як тягати на камери прокурорів то Білий, герой, як дітей в дитсадку на камери строїти то Фарін орлиця,
А як в Донецьк приїхати, що вже в березні 2014 був наповнений грушниками, то хуй

чи в тебе від алкоголізму мізки розплавились чи ти просто брешеш як той пес?
Цитувати
Одним із загиблих під час масових сутичок у Донецьку увечері 13 березня був активіст і прес-секретар обласної організації ВО "Свобода" Дмитро Чернявський.

А де був ти з Порошенком своїм?
Ну, порошенко то ясно де був - на прийомі у фірташа, торгувався про своє президентство, а ти? Чи не ти тоді верещав про те що свободівці побили директора першого каналу? А тепер скаржишся що українське телебачення не спростовувало антиукраїнську пропаганду

Offline аматорка

• Ветеран форума
...
Загалом мені здається вплив будь-якої пропаганди тут перебільшений. Я знаю багатьох людей з проукраїнською позицією і деяких з проросійською. Жоден з них не змінив своїх поглядів під впливом якоїсь пропаганди. ..
:smiley24: Дехто змінив тільки від впливом подій чи відомостей про події, учасником яких не був, але докази отримав.

Offline Ковальчук Юрій

• Ветеран форума
Цитувати
молчали

проспись даун, ти свої розумові здібності у гілці про газ показав, відповідати на твої дебільні пости більше не буду...
Бугага, сергіньо, аматорка, фінлі, реєма, світ, Бувалий- ольгінські тролі- які спалились на дрібниці. читаючи цих дятлів, цитуючи них ви цілуєте дупу путіна

Offline svit

• Ветеран форума
Шикарний пост.

Свобода своєю тупість всіх дістала, а Ковальчук то навіть і не свобода, а якась пародія на члена партії.

Offline convex

• Ветеран форума
Цитувати
молчали

Рідкісно тупий пост. Якби Свобода у 2014 приїхала б до Донецька, то виловила б грушників чи вони б повтікали?

Що цікаво, нема претензій до ББПістів чи яценюківців. Вони за означенням комерси і їх справа - займатися бізнесом, тому "взятки гладки". Більшість спецслужбістів і генштабівців теж працювали у 2014 році, але від них теж нічого вимагати. Це не через їх тодішнє (і теперішнє) нічогонероблення гинуть атошники, а через те, що дивізія "Свободи" не взяла Донецьк.

ТС точно знає, що серед побитих кацапами учасників проукраїнських мітингів свободівців не було?

Бидлота обжерлася халявного шоколаду?

Offline Ковальчук Юрій

• Ветеран форума
 :Hochu_pyva:
Шикарний пост.

Свобода своєю тупість всіх дістала, а Ковальчук то навіть і не свобода, а якась пародія на члена партії.
та ти що? впевнений? маєш докази? тільки не треба про 31 серпня 2015 року я там був...
приїжджай, адрес дати? покажи свою позицію!
Бугага, сергіньо, аматорка, фінлі, реєма, світ, Бувалий- ольгінські тролі- які спалились на дрібниці. читаючи цих дятлів, цитуючи них ви цілуєте дупу путіна

Offline Ковальчук Юрій

• Ветеран форума
Цитувати
молчали

Рідкісно тупий пост. Якби Свобода у 2014 приїхала б до Донецька, то виловила б грушників чи вони б повтікали?

Що цікаво, нема претензій до ББПістів чи яценюківців. Вони за означенням комерси і їх справа - займатися бізнесом, тому "взятки гладки". Більшість спецслужбістів і генштабівців теж працювали у 2014 році, але від них теж нічого вимагати. Це не через їх тодішнє (і теперішнє) нічогонероблення гинуть атошники, а через те, що дивізія "Свободи" не взяла Донецьк.

ТС точно знає, що серед побитих кацапами учасників проукраїнських мітингів свободівців не було?

Бидлота обжерлася халявного шоколаду?
воно нічого не знає окрім методичок із цим лайном спілкуватись - означає перевести себе на їх рівень.....

Offline Ковальчук Юрій

• Ветеран форума
специ  чим пахне війна?
я чекаю відповідь чим пахне війна - особисто від виб... бугаги
« Останнє редагування: Травня 19, 2016, 10:58:37 22:58 від Ковальчук Юрій »