Автор Тема: Антин Мухарский назвал себя "жидом".  (Прочитано 1546 раз)

0 Користувачів і 6 Гостей дивляться цю тему.

Offline злата

• Ветеран форума
Антин Мухарский назвал себя "жидом".
« : Травня 18, 2016, 01:09:36 13:09 »
Хороший текст.

Антин Мухарский рассказывает о том, что после выхода клипа получил множество комментариев антисемитского содержания.

"На днях выпустил клип "А тело пело". И вдруг наткнулся на очень большое количество комментариев типа: "Жидяра ссорит наши два братских народа", "Подольский жид возомнил себя мессией?", "Сдохни жидяра свиномордая" и т .д. И все бы ничего, ибо с появлением в моей жизни проекта Орест Лютый, чего я только про себя не узнал.Но тут, как говорят, тенденция, господа: количество комментариев антисемитского содержания под всеми нашими роликами в последнее время растет в геометрической прогрессии. Кажется, что пришло время обратить на это внимание", - пишет Мухарский.

"Значит так: на половину русский, на четверть поляк, на четверть украинец, а в итоге — украинец? Примерно так. И вдруг — "Жидяра разделяет наши народы!" - отмечает он.

"Психически деформированных инфантильных украинцев, которые начитавшись сказок про славное прошлое, косили под козаков, слепых бандуристов, свирельщиков, атаманов войска Низового Запорожского и мамаево-слободских сказочников я во внимание не беру. Закурив трубку, выпив самогона и топнув ботинком они, как и сто, и двести, и триста лет тому назад, прищурив хищный глаз, театрально изрекали: "Во всем виноваты жиды!" Ну что взять у скоморохов? Убогие! Им подбрехивали такие же допотопные, бурякомордые собеседники. Не важно из писательских, архитектурных, или театральных союзов. Про государственный антисемитизм эпохи Брежнева-Щербицкого известно всем. Другое дело – модерный постсоветский антисемитизм, который получил новое дыхание после падения железной занавеса и вылился в море до сих пор запрещенной литературы, которая заполонила все книжные магазины бывшего СССР". - уточняет Мухарский.

"Сейчас легче, сейчас есть полностью реальный, хищный и не менее подлый, чем мифические жиды, враг — российский имперский шовинизм. Который, реально убивает и пожирает лучших дочерей и сыновей моего народа. Тему врожденного украинского антисемитизма абсолютно исчерпал Майдан — где плечом к плечу стояли украинцы, россияне, белорусы, евреи, армяне, татары, грузины, азербайджанцы и много свободных людей других наций и народов, которые не хотели возвращаться в совок, куда нас опять пытались загнать лопатами", - считает Антин Мухарский.

"И тут я всегда буду на стороне того, кто собственными способностями и умом способен построить свое собственное будущее, защитить своих родителей и выростить своих детей вместо того, чтобы вечно искать виновного в своих личных бедах, несчастьях и слабости. Так, что выбирая между тупым имбицильным хохлом-гречкосеем, адептом извечной линии зависти, хуторянской ментальности, жлобства и агрессивного тупоумия и хитрым, предусмотрительным, последовательным, тактически взвешенным, конкурентноспособным, маневренным жидом, я однозначно выбираю второе! Так что: мама, я — жид!!!" -  подытожил Мухарский.

http://lime.apostrophe.com.ua/article/person/details/2016-05-18/izvestnyiy-ukrainskiy-artist-porazil-seti-otvetom-na-antisemitskie-vyipadyi/5041

Offline злата

• Ветеран форума
Re: Антин Мухарский назвал себя "жидом".
« Reply #1 : Травня 18, 2016, 02:15:45 14:15 »
,,Зараз ми дійсно перейшли до європейської моделі. Це не влада – це об’єкт пильної уваги. Для мене політик – це взагалі шлак, це синонім шахрая, людини непрофесійної. Лікар – професія, будівельник – це професія, гінеколог – це професія, артист – це професія, а політик – це х*р знає шо, це людина без професії. Це якась каста нижча. Це люди, до яких треба ставитися з пересторогою та іронією.''
 :smilie1:
,,- Але ж вони диктують нам певні умови, приймають закони, яких ми мали би дотримуватися…

- Нічого вони нам не диктують. Це нам здається. Вони такі самі люди. А закони, які вони приймають, на людей не мають жодного впливу. Це нам нав’язали, що вони щось вирішують. Насправді ніх*ра вони не вирішують. Вони ніхто і звати їх ніяк. Вирішуєте ви – куди піти, що зробити і що вам з’їсти.

Вся Україна, яка зараз піднялася – це всупереч політиці. Політики – це велика фікція, їх нема. Це муляж, симулякр. На них не треба навіть звертати уваги.

«Та пішли на х**», - це єдине, що можна сказати політикам. Пішов у Раду? На х**!

Offline злата

• Ветеран форума
« Reply #2 : Травня 18, 2016, 02:17:29 14:17 »
,,Ви кажете, що ми перейшли до європейської моделі. Чи готові українці на ментальному рівні бути європейцями?

- Ми зараз більше європейці, ніж самі європейці. Знаєте, чому? Тому що ми розуміємо ціну свободи і те, що за неї треба боротися. Як свого часу Європа боролася. Я маю на увазі країни Варшавського договору, наприклад. Франція у 18 столітті, Німеччина у 19-20 столітті – які карколомні історичні події вони переживали. Так само і ми зараз боремося.

Ми знаємо ціну свободи і демократії – ці слова тут не порожній звук. Це кров, якою на Інститутській, на Донбасі земля полита. І люди стояли, стоять і будуть стояти за свободу.''

Offline злата

• Ветеран форума
« Reply #3 : Травня 18, 2016, 02:19:12 14:19 »
,,Ментально – так, у нас є великий шар біогумусу. Це люди не українські, не російські, а «совєцькі». Те, що відбулося – це була антисовєцька революція. Багато людей живуть і досі у стані «совка. Як їх законсервували у 70-х чи 80-х, так вони там і лишилися. У них до сих пір олімпійський мішка, Чебурашка – головний герой, булочка «по 3 копєйкі», газірована вода і ковбаса «по 2,20». Отакі вони є. Це інфанти. Вважати їх повноцінними людьми я не можу – це ті, хто застряг у минулому, люди з минулого.

Згадуючи Біблію, коли Ісуса спитали, що робити з тими, хто не вірить у нього, він сказав: «Залиште їх ховати своїх покійників самих». Залиште їх у спокої. Не чіпайте. Вони мають самі піти. Нам треба дивитися уперед, а не обертатися назад і думати, як розбиратися із цими в’язаними беретами, з бабушками і дєдушками, які з портретами Сталіна ходять.

Ви багато звертаєте увагу на голубів, які вам сруть на голову? Ні. Що ти будеш бігати за ними і казати: «Голубь, ти нє прав! Ти дурак, ти нє імєєш права»? Воно – голуб. Воно – кицька, яка насрала на підвіконні. Ну що ти з цією кицькою зробиш? Не треба на них звертати увагу.''

Offline злата

• Ветеран форума
« Reply #4 : Травня 18, 2016, 02:25:15 14:25 »
,,«Совок» – це дуже складна історична та ментальна парадигма, яка хижо і підступно виводить раба, людину, яка не відповідає ні за що, на вищий шабель суспільної піраміди. Раб – це людина, яка не має власної волі, власного плану життя, сценарію, яка не може собі дати ради. Повинен хтось прийти і дати їй ради. І ось риторика «совка» – це диявольська маніпуляція зі свідомістю. Ти ніхто,( де-факто), але ти – все.( на папірці).Коли людині раптом дають відчуття, що вона головна, хоча, насправді, вона не головна зовсім – за нею стоять і смикають її за ниточки.''

Offline злата

• Ветеран форума
« Reply #5 : Травня 18, 2016, 02:25:38 14:25 »
,,- На жаль, суспільство дуже жорстоке. Інформаційний простір побудований таким чином, що людям краще читати якісь трешові новини. Механізм полягає у тому, що людина завжди чимось незадоволена. Коли у когось гірше – їй від цього краще. Тому люди запрограмовані на те, аби читати х*рові новини.

Зараз я відстежую різні сайти: росіяни глибоко впевнені, що у нас тут повна жопа. Що ми догризаємо останніх мишей. І їм приємно, що у нас тут х*рово. Так само і тут люди хочуть х*рових новин з Росії: о-о-о розбився літак, о-о-о вони зараз рухнуть, і так далі. Нам завжди хочеться, аби у того, кого ми не любимо, траплялися якісь нещастя. Така людська природа.

Україну в Європі на побутовому рівні досі асоціюють з Росією. Але я бачу моменти, що свідчать про краще. Я відстежую унікальний лінгвістичний феномен, коли люди спілкуються в Києві російською між собою, але, виїжджаючи закордон, починають спілкуватися українською – просто аби їх не асоціювали з Росією. Це мене просто дивує.''

Offline злата

• Ветеран форума
« Reply #6 : Травня 18, 2016, 02:27:37 14:27 »
,,Сама мова на ментальному рівні не дозволяє людям діяти так, наче вони «Раша». Це теж унікальний феномен. Тут проходять дуже тонкі енергії, які важко вловити. Якраз працюю над цим – як зачепити цей ментальний злам кудись у вірш чи оповідання. Коли на побутовому рівні відбувається дистанціювання від своєї совєтськості. І це саме завдяки мові. Українська мова має інше звучання, інший мелос і диктує іншу поведінку. Навіть у побуті, у спілкуванні між собою. Зникає це тягуче російське мурчання – «чє там бл*ць отето русскоє отето х*йня такая тягучая». Людина починає більш свідомо говорити і висловлювати свої думки, коли переходить на українську мову. Особливо, якщо ця людина – російськомовна. І це дуже цікаво.

Але не треба тішити себе надією щодо Європи. Ми для Європи – варвари, були ними і лишаємося. З війною, з іміджем, який активно пропагують російські ЗМІ типу Russia Today: подивіться, мовляв, неофашисти, вкрали у Голландії картини. Тут питання відсутності сталого інформаційного пропагування України, відсутність іміджевої державної політики.

Все, що робить наша держава – воно х*рове. І держава у нас х*рова, дуже. А народ – прекрасний.''

Offline злата

• Ветеран форума
« Reply #7 : Травня 18, 2016, 02:28:43 14:28 »
Як же зробити, аби прекрасний народ почав робити щось прекрасне, а не х*рове?

- Ніяк. Жити. Бо всі хочуть, аби в один день прокинулися і усе стало інакше.

Треба жити, брати на себе індивідуальну відповідальність, читати книжки, потрошечку сапати свій город, потрошку фарбувати стіну в своєму під’їзді, дах перекривати – і так воно…

Ще 20 років тому я уявити собі не міг, от, визираючи у вікно: прекрасна вулиця, ліхтарі, гарні машини їздять, ми сидимо, п’ємо гарну каву. Уявити тоді подібне у абсолютно зруйнованому Києві, де ці ліхтарі не горіли, але були черги за плавленими сирками – ну важко було таке уявити. Минуло 20 років – і ми зараз сидимо, як європейці. Так що воно нікуди не дінеться. Ще 20 років мине, і воно прийде. Треба попрацювати.

Offline злата

• Ветеран форума
« Reply #8 : Травня 18, 2016, 02:31:58 14:31 »
,,У вас є рецепт, як боротися з імперською пропагандою?

- В усіх питаннях є таке, що ми маємо якось на щось реагувати. Ніяк ми не маємо реагувати. Ми є об’єктами маніпуляції, і такі питання випливають з цього контексту.

Як ви ставитеся до людей ненормальних чи хворих? З обережністю. Бо воно, падла, може прибити, вбити, автомата в руки взяти. Треба пам’ятати: це хворі люди, хворі на вірус пропаганди. Це – пацієнти. У них – клініка.

Як боротися? Ми з вами можемо робити це тільки на рівні наших особистих стосунків. Взагалі ж це має робити держава, яка у нас х***ва, як ми це з’ясували, і тому ми є об’єктами російської пропаганди. А боротися як? Ну, на сторінці у соцмережах своїх розвінчуйте міфи.

У державі у нас все х***во. Вони дебіли, а значить, не треба на них звертати уваги. Всі, хто пруться у владу – я спостерігав за цим – у них щось трапляється. Нормальна людина була, а потім: «Ти нічьо нє понімаєш, там всьо нє так…». Людина навіть перестає бачити тебе – вона тебе бачить уже як об’єкт електорату. Політики – це не люди. Це якісь біороботи. Біоорганізми.''

Offline злата

• Ветеран форума
« Reply #9 : Травня 18, 2016, 02:32:39 14:32 »
Чувак с мозгами

Offline optimist

• Ветеран форума
« Reply #10 : Травня 18, 2016, 02:52:34 14:52 »
жид має лайливе значення у росії
в Україні це поважна людина :smilie7:

Offline div

• Ветеран форума

Offline злата

• Ветеран форума
« Reply #12 : Травня 18, 2016, 06:51:09 18:51 »
жид має лайливе значення у росії
в Україні це поважна людина :smilie7:
Нехай Антін називає себе, як хоче.
Хоч цапом.
Має право.
Аби інших людей поважав !

Offline Бувалий

• Ветеран форума
  • Стать: Чоловіча
« Reply #13 : Травня 18, 2016, 07:24:54 19:24 »
 :Sho_za:
Так в чому проблема?
Антоша - Орест Лютий... не може з свого Твiту видалити та забанити чокнутих та хворих на голову?..
Жид або еврей - немае значення.
Мотя Гонопольський... про себе каже, що вiн взагалi жидобендеровець.
Як жарт, позитив, гумор -  :smiley24:
Але як лайка... то, справдi... Гусский Миг, в тому сенсi, як казав Соломон (Карцев) в "Небесах обитованных" на прояв "Дружби народiв" одного з чокнутих (жебрака грав В. Невинный) - ...
- Соломон..., убирайся на свою историческую родину...
- Ну что с него взять: попрашайничает в парке, где черносотенцы собираются...
- Бей **дов - спасай Россию!
- Вот-вот- всех ж **дов перебили, а Россию так и не спасли...

:smilie7:

Offline Фюмюлюх

• Hero Member
« Reply #14 : Травня 18, 2016, 09:33:36 21:33 »
 :smiley24:
Совковий антисемітизм (як тут у бумерангів, ковальчуків та іншої гидоти) має в своїй основі заздрість, корені якої у власній нікчемності. Але це тимчасово. Совок вимирає.

Offline Бувалий

• Ветеран форума
« Reply #15 : Травня 18, 2016, 09:41:47 21:41 »
Совковий антисемітизм (як тут у бумерангів, ковальчуків та іншої гидоти) має в своїй основі заздрість, корені якої у власній нікчемності. Але це тимчасово.
Совок вимирає.
Надто довго вiн вимирае...

Offline roma

• Ветеран форума
« Reply #16 : Травня 18, 2016, 09:54:39 21:54 »
А про какой государственный антисемитизм при Брежневе , Щербицком он пишет?
А ми дивились та мовчали, та мовчки чухали чуби

Offline Фюмюлюх

• Hero Member
« Reply #17 : Травня 18, 2016, 09:54:49 21:54 »
Совковий антисемітизм (як тут у бумерангів, ковальчуків та іншої гидоти) має в своїй основі заздрість, корені якої у власній нікчемності. Але це тимчасово.
Совок вимирає.

Надто толерантно ми до нього ставимось. Наприклад, на цьому форумі той же антисемітизм не забороняється.

Offline Фюмюлюх

• Hero Member
« Reply #18 : Травня 18, 2016, 09:56:16 21:56 »
А про какой государственный антисемитизм при Брежневе , Щербицком он пишет?
Ти про п'яту графу не чув ніколи?

Offline Фюмюлюх

• Hero Member
« Reply #19 : Травня 18, 2016, 09:56:43 21:56 »
 В.С.Высоцкий  1972

Мишка Шифман башковит -
У него предвиденье.
"Что мы видим, - говорит, -
Кроме телевиденья?!
Смотришь конкурс в Сопоте -
И глотаешь пыль,
А кого ни попадя
Пускают в Израиль!"

Мишка также сообщил
По дороге в Мневники:
"Голду Меир я словил
В радиоприемнике..."
И такое рассказал,
До того красиво! -
Что я чуть было не попал
В лапы Тель-Авива.

Я сперва-то был не пьян,
Возразил два раза я -
Говорю: "Моше Даян -
Сука одноглазая, -
Агрессивный, бестия,
Чистый фараон, -
Ну, а где агрессия -
Там мне не резон".

Мишка тут же впал в экстаз -
После литры выпитой -
Говорит: "Они же нас
Выгнали с Египета!
Оскорбления простить
Не могу такого, -
Я позор желаю смыть
С Рождества Христова!"

Мишка взял меня за грудь:
"Мне нужна компания!
Мы ж с тобой не как-нибудь -
Здравствуй-до свидания, -
Побредем, паломники,
Чувства подавив!..
Хрена ли нам Мневники -
Едем в Тель-Авив!"

Я сказал: "Я вот он весь,
Ты же меня спас в порту.
Но одна загвоздка есть:
Русский я по паспорту.
Только русские в родне,
Прадед мой - самарин, -
Если кто и влез ко мне,
Так и тот - татарин".

Мишку Шифмана не трожь,
С Мишкой - прочь сомнения:
У него евреи сплошь
В каждом поколении.
Дед параличом разбит, -
Бывший врач-вредитель...
А у меня - антисемит
На антисемите.

Мишка - врач, он вдруг затих:
В Израиле бездна их, -
Гинекологов одних -
Как собак нерезаных;
Нет зубным врачам пути -
Слишком много просятся.
Где на всех зубов найти?
Значит - безработица!

Мишка мой кричит: "К чертям!
Виза - или ванная!
Едем, Коля, - море там
Израилеванное!.."
Видя Мишкину тоску, -
А он в тоске опасный, -
Я еще хлебнул кваску
И сказал: "Согласный!"

...Хвост огромный в кабинет
Из людей, пожалуй, ста.
Мишке там сказали "нет",
Ну а мне - "пожалуйста".
Он кричал: "Ошибка тут, -
Это я - еврей!.."
А ему: "Не шибко тут!
Выйди, вон, из дверей!"

Мишку мучает вопрос:
Кто тут враг таинственный?
А ответ ужасно прост -
И ответ единственный:
Я в порядке, тьфу-тьфу-тьфу, -
Мишка пьет проклятую, -
Говорит, что за графу
Не пустили - пятую.

Offline roma

• Ветеран форума
« Reply #20 : Травня 18, 2016, 10:01:10 22:01 »
 Что плохого в графе - " национальность".
Да и в песне это высмеянно, если ты не понял.

Offline Фюмюлюх

• Hero Member
« Reply #21 : Травня 18, 2016, 10:17:47 22:17 »
«Плохого» в графі «національність» те, що це приватна справа. В моєму класі в журналі у жодного з євреїв не було вказано «єврей». Всі були «українцями». Чому, як гадаєш?

В пісні «высмеяно» дискримінацію за національною ознакою. Рафінований радянський нацизм.

Offline roma

• Ветеран форума
« Reply #22 : Травня 18, 2016, 11:28:34 23:28 »

«Плохого» в графі «національність» те, що це приватна справа. В моєму класі в журналі у жодного з євреїв не було вказано «єврей». Всі були «українцями». Чому, як гадаєш?

В пісні «высмеяно» дискримінацію за національною ознакою. Рафінований радянський нацизм.

В песни высмеянно , что "плохому танцору яйца мешают" - 
Кто тут враг таинственный?
А ответ ужасно прост -
И ответ единственный:
Я в порядке, тьфу-тьфу-тьфу, -
Мишка пьет проклятую, -
Говорит, что за графу
Не пустили - пятую.

Может кого-то в институт не приняли или муз училище?  :weep:

Ааа , республикой не дали руководить, поэтому наверное "государственный антисемитизм"?  Но сейчас - то грех жаловаться.  :smilie1:
« Останнє редагування: Травня 18, 2016, 11:31:40 23:31 від roma »

Offline Фюмюлюх

• Hero Member
« Reply #23 : Травня 18, 2016, 11:39:33 23:39 »

Может кого-то в институт не приняли или муз училище?  :weep:

Ааа , республикой не дали руководить, поэтому наверное "государственный антисемитизм"?  Но сейчас - то грех жаловаться.  :smilie1:

Наприклад:

https://ru.wikipedia.org/wiki/Каневский,_Виктор_Израилевич
Тренерская карьера началась с того, что Каневскому порекомендовали поменять отчество Израилевич. Каневский выбрал себе новое отчество — Ильич (прежнее отчество вернул только когда эмигрировал).

Offline Бумеранг

• Ветеран форума
« Reply #24 : Травня 19, 2016, 12:01:11 00:01 »

А сама ти хто? Якої ти етнічної належності?
якщо ти єврейка - то це і не добре і не пагано.

Але чому це приватна( майже секретна справа?)  :smilie11:Якщо хтось не хоче розкривати свою етнічну належність - то ніхто не повинен від нього це й вимагати. Та й в Україні ніде в законодавстві не передбачені для когось подібні вимоги.

Але в той, же час, що саме в цьому може бути секретного  :smilie11: :smilie11: :smilie11:

Offline roma

• Ветеран форума
« Reply #25 : Травня 19, 2016, 12:17:42 00:17 »

Наприклад:

https://ru.wikipedia.org/wiki/Каневский,_Виктор_Израилевич
Тренерская карьера началась с того, что Каневскому порекомендовали поменять отчество Израилевич. Каневский выбрал себе новое отчество — Ильич (прежнее отчество вернул только когда эмигрировал).
  И никакого "государственного антисемитизма" , ему же дали тренировать, а не работать "по специальности" отправили . "Прекомендовали" - это его слова , а на деле , как в песне Высоцкого выше   - "Он подал заявление на выезд. Однако в ОВИРе заявили, что у него недостаточная степень родства"- из твоей же ссылки.  :smilie3:

Offline Бувалий

• Ветеран форума
« Reply #26 : Травня 19, 2016, 08:49:06 08:49 »
Начали за-здравие, кончили за-упокой...
Довго чекав, коли ж правду-матку рубати стануть...
А оно й Мухарський пiдкотив та почав щось таке мурличiти.
Зараз ще й Кроликiв згадаемо, та й Сердючка... якась, не надто украiнська, та й Поплавський трохи на еврея схожий...
Коли вже й самого Гройсмана мочiти будемо, ото вже свято буде.
Однак... Прем'ер... чудово мовить на Державнiй мовi.
Навiть Кроль так не мiг...
Справа не в 5 графе, яка справдi багатьом псувала життя за царювання Брежнева...
Справа в тому, хто й як себе знайшов в Життi.
Комусь треба було термiново на Землю Обетованную iхати, заливши тут могили предкiв та вiддавшi державi чудову 3 комн. квартиру.
Що вони знайшли ТАМ - iнше питання.
Однак... вони не стали щасливими, навiть з чудовою 5 графою, яка, на iх думку, повинна була зробити iх заможнiми оптимiстами.
Теж саме напiв-жебракування, дорожнеча та старий будинок, який 20 рокiв не ремонтувався...
Те, що Антоша... побачiв в Твiтi... надто "приемнi" вiдгуки... ще квiточки...

Свого часу Аркадiй Райкiн... який виступав в Киiвi... отримав куди краще привiт...
Був у нього номер...
Такий собi бухарик БаГаГайкин... питае зал...
- Вот скажи, нет, скажи... вот ты... ты... скажи мне - кто я?...
Вiдповiдь незабарилася - ЖИД - вигукнув якийсь дурень...
На цьому... гастролi Райкiна в Украiнi закрилися.
Але... коли це було?...

То нащо Антоша Мухарський... так нервуе?..
Адже йому до Райкiна... ой, як далеко...
Однак... комусь таки його образ Ореста Лютого... таки не подобаеться...
Хай скаржиться в ООН.
Мо, вони таки почуюють...

« Останнє редагування: Травня 19, 2016, 11:27:34 11:27 від Бувалий »

Offline serginio

• Ветеран форума
« Reply #27 : Травня 19, 2016, 12:37:25 12:37 »
Совок вимирає.

ну мінімум 40 максимум 74...

Offline roma

• Ветеран форума
« Reply #28 : Травня 19, 2016, 01:49:21 13:49 »

Справа не в 5 графе, яка справдi багатьом псувала життя за царювання Брежнева...

Опять 25ь, вранье.

Offline Фюмюлюх

• Hero Member
« Reply #29 : Травня 19, 2016, 02:25:38 14:25 »

Опять 25ь, вранье.

Моя бабуся каже, що за Сталіна ніяких репресій не було. Це вона так каже тому, що її батьків не репресували. Тож якщо про щось не знаєш, краще помовчати.