Автор Тема: Приклад якщо його наслідувати приведе до реальної українизації  (Прочитано 2731 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Offline BlackCat

• Ветеран форума
Цитувати
Йдеться про демонстративну відмову від використання державної мови керівництвом МВС, ведення засідань та нарад російською. Це питання неодноразово порушувалося перед Арсеном Аваковим, але для його вирішення не було зроблено жодних зусиль.

І от на одній з останніх нарад (селекторній - щодо хресної ходи УПЦ МП) дійшло до того, що Хатія Деканоїдзе зажадала, щоби службовець, який доповідав українською мовою, перейшов на російську. Бо вона, мовляв, не розуміє.

Читайте більше тут: http://zik.ua/news/2016/08/03/russkyy_myr_v_mvs_avakov_ta_dekanoidze_sponukayut_pidleglyh_govoryty_747462

Offline optimist

• Ветеран форума
Є і така думка

Андрій Кокотюха

як то кажуть в пух и прах

Святослав ЛітинськийСтежити
30 серпня о 17:37 ·
моя відповідь Кокотюха Андрій

Коротко:
acta non verba (говорити, як то кажуть, не мішки тягати)

Детально:
1. Я називаюся Святослав :) - ВЖЕ ВИПРАВЛЕНО В СТАТТІ
2. Ваша теза: "Наприклад, голова МВС Арсен Аваков, з яким панові Літинському судитися було б логічніше"
Моя відповідь: Сподіваюся в Вас теж є доступ до пошукових систем - http://lmgtfy.com/

3. Ваша теза: "їх вартий кожен із парламентської фракції "Опозиційний блок", котрі так само виступають публічно російською"

Моя відповідь: Запрошую Вас підтримати мене в суді проти апарату ВРУ 12.09.2016 о 15:30. львів вул. Чоловського 2

4. Ваша теза: "Бо судитися з грузинкою за українську мову пан Літинський почав саме тоді, коли позитивний імідж нової поліції, очолюваної нею, опинився під загрозою." "Йдеться... тут трагедію у Кривому Озері"

Моя відповідь:
Трагедія у Кривому Озері сталася в ніч на 24 серпня 2016. Позов я подав 24 травня 2016 року. За ТРИ МІСЯЦІ ДО вказаної трагедії.

5. Ваша теза "Енергію борця за дотримання Конституції панові Літинському варто було б застосувати й до нашого телебачення."

Моя відповідь:
А. Я щось не бачив Вас на суді проти НацРади про ТРК Україна та Інтер, які я подавав.
Б. Куди я маю застосовувати свій вільний час - це моя справа. Не кажіть мені що мені робити.

Вважаю, що всі Ваші необгрунтовані тези мною спростовано.

З повагою
Святослав