Автор Тема: Кто-то знаєт ловят лі  (Прочитано 5146 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Offline medved

• Ветеран форума
  • Стать: Чоловіча
Кто-то знаєт ловят лі
« : Серпня 01, 2016, 06:56:18 18:56 »
підора, ілі єслі нє ловят, то адрєс євонного трьохєтажного будиночка в сєлє Троєщіна?

Толя. Папа, а на том бєpєгу наші? Опанас (зловісно). Там кацапи…

Offline Шильдер

• Hero Member
Re: Кто-то знаєт ловят лі
« Reply #1 : Серпня 01, 2016, 07:10:49 19:10 »
Цитувати
яка не погана була держава - але вона була... навіщо було руйнувати все?

...

революціонери куєві

:ay

Я у лютому це питання формулював трохи по-іншому (дивись нижче)

Цитувати
Що такого доброго мають українці після революції, чого вони не мали в 2010-му, чи в 2011-му, чи в 2012-му році?
Ось вже третiй рiк після перемоги революції…

Offline RG

• Ветеран форума
« Reply #2 : Серпня 01, 2016, 07:59:45 19:59 »
Цитувати

...

революціонери куєві

Цитувати
Що такого доброго мають українці після революції, чого вони не мали в 2010-му, чи в 2011-му, чи в 2012-му році?

Маємо вас, кацапнявих в дупу, а ви тільки хрюкаєте, тому що бидло  :smilie5:

Offline Bull3tt

• Hero Member
« Reply #3 : Серпня 01, 2016, 08:04:11 20:04 »
Цитувати

...

революціонери куєві

Цитувати

Гомосєк детектед  :smiley25:

Offline svit

• Ветеран форума
« Reply #4 : Серпня 01, 2016, 08:11:30 20:11 »

йопт!  :smilie10: а що це ще за україномовний піндос - любитель кацапні? таке взагалі в природі буває, мутант якийсь??  :ai

Offline Bull3tt

• Hero Member
« Reply #5 : Серпня 01, 2016, 08:17:40 20:17 »

йопт!  :smilie10: а що це ще за україномовний піндос - любитель кацапні? таке взагалі в природі буває, мутант якийсь??  :ai
Тобто, українець любітєль кацапських дуп  (дивись вище) тебе не дивує?
І не тільки сам такий, а ще й говорить що всі українці такі.

Offline RG

• Ветеран форума
« Reply #6 : Серпня 01, 2016, 08:30:44 20:30 »

Та це мабуть ФК з другого ніку працює. Ти там по своїх запісях перевір, звідки чмошник пише.

Сказано ж кацапським начальством - дєнєг нєт, но ви дєржитєсь.  Ось холоп і підробляє колічєством.  :moskali:

Offline svit

• Ветеран форума
« Reply #7 : Серпня 01, 2016, 08:47:32 20:47 »

Та вище я такого не бачу, там йде мова про чеченський прутень і кацапські дупи - що цілком відповідає дійсності.

А от ти що за істота... щось неприродне, такого ще ніхто не бачив щоб істота мовила українською, жила десь в піндосії, та полюбляла гебнявих-кацапнявих. Може позашлюбний аборт трампа?

Offline Куркуль

• Hero Member
« Reply #8 : Серпня 01, 2016, 08:56:14 20:56 »

Цитувати
Перспективы, дорогой, перспективы.
Которых никуа не было в 2010-м, в 2011-м, в 2012-м.

Offline Bull3tt

• Hero Member
« Reply #9 : Серпня 01, 2016, 09:00:52 21:00 »

Та вище я такого не бачу, там йде мова про чеченський прутень і кацапські дупи - що цілком відповідає дійсності.

А от ти що за істота... щось неприродне, такого ще ніхто не бачив щоб істота мовила українською, жила десь в піндосії, та полюбляла гебнявих-кацапнявих. Може позашлюбний аборт трампа?
Даааа, краще би ти засох ще в батька на трусах.
Там Rожевий Gандон писав що українці мають кацапнявих в дупу. Надіюсь що він один такий, чи ви всі любітєлі тих дуп?

Offline RG

• Ветеран форума
« Reply #10 : Серпня 01, 2016, 09:27:03 21:27 »

Даааа, краще би ти засох ще в батька на трусах.
Там Rожевий Gандон писав що українці мають кацапнявих в дупу. Надіюсь що він один такий, чи ви всі любітєлі тих дуп?

Ти, хуєсосина кацапська, бачу сільно возбуділся, почувши про їбання в дупу  :weep:

Розслабся, фізично приходувати в дупу вас залишимо Рамзанці Дирову, він вже й так в ритм давно ввійшов  :laugh:

Offline Шильдер

• Hero Member
« Reply #11 : Серпня 02, 2016, 07:28:34 07:28 »

Цитувати

А щодо економіки, рівня життя, тривалості життя, територіальної цілісності країни і т. д. (наприклад, 2012 рiк vs 2016 рiк)?

Offline аматорка

• Ветеран форума
« Reply #12 : Серпня 02, 2016, 08:09:04 08:09 »
Цитувати

...

революціонери куєві

Цитувати
А що залишилося нез'ясованим для тебе? Читай те, що вже написали для тебе.
Особисто я можу без сарказму повторити вже написане, - януковичи зливали Україну кремлю, готувались до "вступу" в ТС чи як він там зветься черговий "союз".
Будеш питати що краще - "вступити" в Рф чи воювати з Рф? Ну запитай. Це буде чесно. Або вгамуйся вже  :smilie7:
В 2010 році янукович аргументував подовження угоди про перебування військової бази Рф в Криму тим, що "вони все рівно з Криму не підуть", тобто в 2017 просто не вийдуть. Для тебе це аргумент? Починай вже на питання відповідати.

Offline svit

• Ветеран форума
« Reply #13 : Серпня 02, 2016, 08:09:22 08:09 »
А щодо економіки, рівня життя, тривалості життя, територіальної цілісності країни і т. д. (наприклад, 2012 рiк vs 2016 рiк)?

Кацапи мислять одним днем. Як кажуть, горизонт планування. Ну тиждень - шоб було на ковбасу і водяру. Ну місяць. Ну два. Все, це межа в плануванні кацапа  :moskali:

Offline аматорка

• Ветеран форума
« Reply #14 : Серпня 02, 2016, 08:30:45 08:30 »

Кацапи мислять одним днем. Як кажуть, горизонт планування. Ну тиждень - шоб було на ковбасу і водяру. Ну місяць. Ну два. Все, це межа в плануванні кацапа  :moskali:
Все ж таки акценти не там стоять. Слід було воювати з Рф, захищатися чи ні? Війною Україні погрожували з 2004, з Криму не збиралися виходити в 2017. Така саме "стратегія" що і з Чечнею. Спочатку відпустили "надали стільки самостійності скільки захотіла б" Чечня з остаточним рішенням в 2012 (тобто в 2012 Чечня могла ...якщо б захотіла  :gigi: вийти офіційно, зі згодою кремля, зі складу Рф), а потім 2 війни чеченських замутили, будинки у Москві підірвали... для формування громадської думки. Все це зветься - російська імперія. І методи напевно не оригінальні, але от тільки затримались у часі. Потвори. То захищатися чи ні?

Offline Бувалий

• Ветеран форума
« Reply #15 : Серпня 02, 2016, 10:40:46 10:40 »
Кацапи мислять одним днем.
Як кажуть, горизонт планування.
Ну тиждень - шоб було на ковбасу і водяру.
Ну місяць. Ну два.
Все, це межа в плануванні кацапа  :moskali:
Щоб мислити, треба мати ЧИМ мислити.
Пошукайте логiку в "нашого" Гоми...
Шарiков вiдпочiвае.
 :moskali:
Все ж таки акценти не там стоять. Слід було воювати з Рф, захищатися чи ні? Війною Україні погрожували з 2004, з Криму не збиралися виходити в 2017.
Така саме "стратегія" що і з Чечнею. Спочатку відпустили "надали стільки самостійності скільки захотіла б" Чечня з остаточним рішенням в 2012 (тобто в 2012 Чечня могла ...якщо б захотіла  :gigi: вийти офіційно, зі згодою кремля, зі складу Рф), а потім 2 війни чеченських замутили, будинки у Москві підірвали... для формування громадської думки. Все це зветься - російська імперія. І методи напевно не оригінальні, але от тільки затримались у часі.
Потвори.
То захищатися чи ні?
Цiкава аналiтика.
Чечня... була кiсткою в горляцi Кремля - самий страшний гемор, який почався ще при Ельцiне.
Думаю, нi про якi швободи та автономii...  взагалi мова не йшла.
Теж саме Хуйло зробив з Кримом - знайшли в Архiвах якусь Хрущевську хронiку, типу Крим завжди був в РФ та вирiшили швидко прибрати к рукам те, що "погано лежало", тим паче, що Чорноморський Флот... був головним аргументом проти хвашистiв киiвськоi хунти...
 :moskali:

Offline roma

• Ветеран форума
« Reply #16 : Серпня 02, 2016, 05:32:38 17:32 »
Опять Путин, кацапы, Чечня. А тема - ловят или нет дописувача не понравившегося активисту.  :smilie5: От же где перспективы быдлу, как 100 лет назад ровно, а не в нудных цифрах ВВП и пр.
А ми дивились та мовчали, та мовчки чухали чуби

Offline аматорка

• Ветеран форума
« Reply #17 : Серпня 02, 2016, 06:07:44 18:07 »
Опять Путин, кацапы, Чечня. А тема - ловят или нет дописувача не понравившегося активисту.  :smilie5: От же где перспективы быдлу, как 100 лет назад ровно, а не в нудных цифрах ВВП и пр.
Та хотілось би не згадувати ту Рф, але лізе. От знов напала.
А казах питає, чого вам не вистачало? Особисто я не проти того, що Казахстан "вступив" в ТС, це їх справа. І я так розумію, що Назарбаєв бажав створити якісь новий "союз" з Рф. Він дуже засмучений був в 1991, коли його ніхто не спитав чи потрібен йому тій СРСР  :smilie7:
А дописувач з Троєщини не хвилює, принаймні поки. Хай ще щось з його дописів medved процитує.

Казахи дуже цікавлять, це ж треба, з часів СРСР Назарбаєв у них віддзеркалює  :eyes:

Offline svit

• Ветеран форума
« Reply #18 : Серпня 02, 2016, 06:13:34 18:13 »

Про що старпост - відверто кажучи, я не зрозумів, кого ловлять, Груздева, гонту, медведа?

А потім шильдер вліз зі своїми кацапами, ну то й поїхало  :weep:

Offline Адам Жоржович

• Ветеран форума
« Reply #19 : Серпня 02, 2016, 06:18:33 18:18 »

Про що старпост - відверто кажучи, я не зрозумів, кого ловлять, Груздева, гонту, медведа?

А потім шильдер вліз зі своїми кацапами, ну то й поїхало  :weep:

Лопатою його по їбалу!

Offline roma

• Ветеран форума
« Reply #20 : Серпня 02, 2016, 06:26:00 18:26 »
Да все понятно, прямо с первого поста. Медвед негодует, что надо ловить и раскулачивать , Шильдер наивно ведет дискуссию , что может и прав , тот дописувач с интелегентским ником Груздев, дальше , как обычно- кацапы,путин( сам лезет), Чечня зачем-то. Можно еще и рос пропагандистов добавить.

Offline svit

• Ветеран форума
« Reply #21 : Серпня 02, 2016, 06:29:25 18:29 »
Да все понятно, прямо с первого поста. Медвед негодует, что надо ловить и раскулачивать

Кого раскулачівать?

Offline Куркуль

• Hero Member
« Reply #22 : Серпня 02, 2016, 06:30:45 18:30 »

Цитувати

Ах ты, моя мася, не сдержался?
Черпанул из методички 14-го года?

Offline аматорка

• Ветеран форума
« Reply #23 : Серпня 02, 2016, 06:31:27 18:31 »
Да все понятно, прямо с первого поста. Медвед негодует, что надо ловить и раскулачивать , Шильдер наивно ведет дискуссию , что может и прав , тот дописувач с интелегентским ником Груздев, дальше , как обычно- кацапы,путин( сам лезет), Чечня зачем-то. Можно еще и рос пропагандистов добавить.
Шильдер дискусію не веде. Він не відповідає на запитання.

Offline roma

• Ветеран форума
« Reply #24 : Серпня 02, 2016, 06:35:38 18:35 »
 :hot:
Да все понятно, прямо с первого поста. Медвед негодует, что надо ловить и раскулачивать

Кого раскулачівать?
Название темы осилишь прочитать? Дальше , продолжение в старт топике- "підора, ілі єслі нє ловят, то адрєс євонного трьохєтажного будиночка в сєлє". Я не прйму , вы все на форуме вообще не читаете, а только про Путина ("сам лезет") и кацапов с Чечней везде только отписяться способны?

Offline svit

• Ветеран форума
« Reply #25 : Серпня 02, 2016, 06:36:53 18:36 »
Название темы осилишь прочитать? Дальше , продолжение в старт топике- "підора, ілі єслі нє ловят, то адрєс євонного трьохєтажного будиночка в сєлє".

У кого будиночок?  :smilie9:

Offline roma

• Ветеран форума
« Reply #26 : Серпня 02, 2016, 06:46:27 18:46 »
Название темы осилишь прочитать? Дальше , продолжение в старт топике- "підора, ілі єслі нє ловят, то адрєс євонного трьохєтажного будиночка в сєлє".

У кого будиночок?  :smilie9:
У тебя Путин мозг выпил ?

Offline аматорка

• Ветеран форума
« Reply #27 : Серпня 02, 2016, 06:48:21 18:48 »
:hot:

Кого раскулачівать?
Название темы осилишь прочитать? Дальше , продолжение в старт топике- "підора, ілі єслі нє ловят, то адрєс євонного трьохєтажного будиночка в сєлє". Я не прйму , вы все на форуме вообще не читаете, а только про Путина ("сам лезет") и кацапов с Чечней везде только отписяться способны?
О-о-о ромчика Чечня зачепила. Невже в точку больову влучила? Так, там цікава історія з запропонованим відтермінуванням до 2012 кремлем рішення про вихід Чечні зі складу Рф.

Offline svit

• Ветеран форума
« Reply #28 : Серпня 02, 2016, 06:49:18 18:49 »

Я не розумію цього вічно бухого медведа.

Про що там мова? Може ти знаєш цю історію, фуп читав, я не читав не знаю. Розкажи, плюс в карму поставлю.

Offline roma

• Ветеран форума
« Reply #29 : Серпня 02, 2016, 06:53:54 18:53 »

Я не розумію цього вічно бухого медведа.

Про що там мова? Може ти знаєш цю історію, фуп читав, я не читав не знаю. Розкажи, плюс в карму поставлю.
Я не знаю, давай считать , что Медвед знает и пылает классовой ненавистью. Но прикол , какого путина с кацапами и чечней зачем-то нагородили и вон вроде адекватная аматорка постом выше успела зачитать методичку.  :lol:х